Kesinlikle katılıyorum arkadaşım öğretmen saçından yüzünden yağ akar resmen çok eski arkadaşım olduğundan uyardım usulünce vücudum üretiyor napim dediKimse bunu birine öğretmeye çabalamamalı. Kimse davranış değiştirebilirim diye düşünmemeli. Bunlar çocuklukta kazanilan davranışlar. Düzelir diye sürdürülen ilişkilerin sonu hep hüsran.
Dışkıyı da vücudumuz üretiyor.Kesinlikle katılıyorum arkadaşım öğretmen saçından yüzünden yağ akar resmen çok eski arkadaşım olduğundan uyardım usulünce vücudum üretiyor napim dedi
Bana daAy bunu gözümde canlandırmaya çalıştım, kriz geldi bana
AyrılınArkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu bunları yapicak kadar var.
kapatarak derken elimi ağzıma alıyorum biraz aklınıza o görüntü gelir illa ki tamamen kapatmıyorum herhalde alışkanlık olmuş belki kokar karşı tarafa düşüncesi ile şimdi anladınız mı? :)Ağzınızı kapatarak nasıl konuşuyorsunuz anlamadım ben?
İşte sana böyle söylerken az öteden söyler misin ağzın kokuyor diyeceksinKendine bakıyorum fakat dişimi sürekli fırçalarım,giyimimde güzeldir beğenilir parfüm kokarim,özel temizliğimede dikkat ederim daha ne yapıcam ki o da söyler zaten güzel kokuyosun güzel goyinmissin falan diye daha nasıl olucam :/
Ahahahhsdg içimden diyorum keşke bende aynısını sana diyebilsem diyeİşte sana böyle söylerken az öteden söyler misin ağzın kokuyor diyeceksin
Kuçu kuçu pozisyonuda bi secenek ayak üstüSabah uyanir uyanmaz morning sex'ini yapabilenlere hayret ediyorum.
Ben de kesin kokuyorumdur diye konuşmuyorum bile.
Sabah uyanir uyanmaz morning sex'ini yapabilenlere hayret ediyorum.
Okumuş eğitimli olması da insana bu alışkanlığı kazandırmıyor işte sonradan olacak bişi değilDışkıyı da vücudumuz üretiyor.
Yüzümüze sıvayıp gezelim o zaman!
Sabah yapılanda öpüşme olmaz, bu yazılı olmayan bir kuraldırSabah uyanir uyanmaz morning sex'ini yapabilenlere hayret ediyorum.
Öbüşmeden yapamıyorumÖbüşmeden yabılır.
Tercihen kahvaltidan sonra alayim ben djdkksSabah yapılanda öpüşme olmaz, bu yazılı olmayan bir kuraldır
Öbüşmeden yapamıyorum
Ve bunu bir kişi bile isteye 4 yıldır yasiyorDeminden beridir onu düşünüp betimliyoruz. Biri bizi buradan alsın.
Dediğin filmin kisa sahnesi var youtube'da. Ama donunun tütüsünü övdüğü cümleleri anlayamadim çünkü alt yazi yoktu.Burnumun direği mi kırılsın, paşam kırılmasın diye
Değişmezde 4 yılı bir anda çöpe atıp bırakamam yani öyle kolay olmuyor bunun haricinde çok merhametli fedakar sevgi dolu ilgili birisi tabi soylicrm devam ederse sonuç belli maalesefOkumuş eğitimli olması da insana bu alışkanlığı kazandırmıyor işte sonradan olacak bişi değil
Konu sahibi hala uyarsam kırılmı diyor uyarınca değişecek sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?