Erkek arkadasim cok cok begensin istiyorum

Sizce guzel secimmi ?

• Cok guzel ikiside

OY: 1 4,2%
  • Sadece biri guzel

OY: 10 41,7%
  • Ikiside kotu begenmez

OY: 13 54,2%

• Ankete Katılan
    24
Herkes sizin o dediklerinizi aliyor ben farkli olsun istedim kitap icin ise kendi duygularimi yazabilecegim birseye ihtiyacim vardi o kitabi guzelleaitiren yazdiklarim olucak diye dusundum

Farklı bir şey olsun diyenlerin çoğu saçmalama noktasına geliyor ama :)
Farktan ziyade mutlu edebilecek bir şey olmalı, bence tabi.
Şimdi sen o zımbırtıyı alıp versen evin bir köşesinde duracak.
İllede duygularını yazmak istiyorsan güzel bir karta yazıp hediyenin
içine koyabilirsin.

Bana sevgilim su anda cok revacta "come to besiktas" t shirti alsa sevincten ucarim.Diger hediye kitap ise facia.

İkisi de çok kötü. İşe yarar bi şey al çünkü böyle şeyler hep çöp olur.

İşine yarayan bir şeyler alsan daha mutlu olur bence. Forma olabilir.Benim krampon almışlığım bile var

Birbiriyle alakasız ikisi Lamba yine fanatikse isare eder ve koymaya yeri varsa olabilir ama defteri bayılarak saklayacak yazacak bi erkek tanımıyorum

Asıl şu kitap, kart, kalpli dilek kutuları bilmem ne aşırı gereksiz romantik şeyleri herkes yapıyor.. Hiç bir öznelliği yok, çok banal ve ticari.. Ama erkek arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız.. Bunları seviyorsa alın..

Kartal olabilir..

İkinci defteri ergen bir ilk okul öğrencisine al. Bunu nasıl sevgiline almayı düşündün soktayim. Erkek hediyesi mi sence O ? Yasin 15 falan heralde

Konu tekrari olmus ve konunun acildigi yer de yanlis ustune ustluk.

İkinci hediye balık veya yengeç erkeğinden başka erkeğe alınmaz. Onlar da görüp mutlıu olur sevinir falan seviliyorum diye. Sabah fırlatıldığı köşeden paşa paşa alıp ayak altı olmayan bir yere kaldırmak zorunda kalırsın.

Bu arada balık veya yengeç sevgili demedim bak, eş. Kimyaları farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…