• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Paragraflara bölmeye çalışacagım sizleri sıkmamak adına. Uzun olacak cünkü. Sıkılacak olan simdiden baska bir konuya gecebilir. Yeter ki beni kırmayın ay ne uzun konu diyerek. Emek harcıyorum burada, derdimi paylasıyorum...Lütfen...

Deneyimlerinizi paylasırsanız cok mutlu olurum.

Ailem onu biliyor ve istemiyor çünkü tanımıyorlar. Onun da ailesi pek olumlu degil. Ailesiyle tanısmadım ama kız kardesi ve annesiyle telefonda konustum. Yakın zamanda aileme söyledim, su an ailemle aram cok kötü, ama zamanla kabulleneceklerini biliyorum. Benim egitimim ondan üst, ama bu inanın umrumda degil. (Bir kere bile asagılamadım onu, ama o beni asagılamaya basladı son zamanlarda) Arada uzaklık var, ben bu sene kpss'ye hazırlandım ama beni öyle bunalttı ki sonunda olmadı, baska sınavlar denedim, onlarda da aynı baskıyı uyguladı ve sonuc olarak olmadı. Amacımız onun sehri olması ve benim bir ekmek kapım olması idi. Bir iş fırsatım var su an, bu ay bitmeden baslayacagım muhtemelen, onun sehri de olabilir ama ancak minimum 1,5-2 sene sonra ve es durumu ile. Böyle bir sorumlulugun altına girmek istemedigini hissediyorum. İsler ciddiye binince ben aileme deyince kacma egilim gösterdi. Yani dedigi ne varsa lafta gibi.

Erkek arkadasım inanılmaz asabi. Ben de inanılmaz kıskanç ve kuruntulu. Daha önce böyle degildim, ancak biz bir ayrılık dönemi gecirdik, sebebi küçük çaplı aldatılma imiş. O yuzden bir güvensizligim var ve tekrar basladıgımızdan beri bir yıl gecti her süpheli davranısında ben bunu ona sordugumda bagırıyor. Yani bu güvensizligimi gidermeye calısmadı, körüklendi. Aylardır kötü davranıyor; bagırıyor, azarlıyor, tersliyor, küfrediyor, suratıma telefon kapatıyor, güzel bir laf yok. İyice körüklendi. O sevgi dolu, sevkatli adam gitti, yerine bir adet yontulmamıs odun geldi.

Gecen gün aradım aradım aksama kadar acmadı, sonra müzikli bir yerden ses geliyordu, yanında biri oldugunu düsündüm. İşyerindeyim dedi inanmadım (iş yerinde de müzik acıktır) sesini kıs dedim, dısarı cıktı al kapattım diyerek. Defalarca suratıma kapattı pesine. Beni aldatıyorsun dedim burnundan getirdim. Sonra yemin ederimle baslayan cümleleri...Öyle böyle inandım.

Her gün kavga ediyoruz, cogunun sebebi ilgisizligi. Sonra bana kavga cıkarıyorsun diyor, ama kavganın kaynagı kendisi.

En son ara verelim dedi, tamam dedim. Üç gün sonra, yani bugün, dayanamadım, benden uzaklasmasından korktum iyice, özledim dayanamıcam artık diye yazdım. Aksamdan bu vakte kadar kavga ettik gene. Güzel laflar da etti, fedakarsın, özelsin diye...En son yarın işe gidicem diye bagırdı, ben aglarken artık gercekten mi uyudu da yanlıslıkla mı oldu yoksa bilerek mi yaptı bilmiyorum, beklemeye aldı beni. Kapattım telefonu. Su an cok kırgınım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

O benim ilk öptügüm insan, onu canım parcalanır gibi seviyorum. Benimsedim...Ayrılırsak belki unuturum, ama böyle güzel bir ask hissediyorken vazgecmek zorunda bırakılmak zoruma gidiyor. Ailemle aram kötü, bu askın sonuclarını tek basıma üstleniyorum ara mara derken, yanımda olmuyor. Yıldı.

Sorularım sunlar;

Bu adamı nasıl yola getirebilirim, vazgecmek yapımda yok, onu cok seviyorum.

Eski ilgili günlerine nasıl döndürebilirim, hep içimden geldigi gibi davrandım, ama taktik mi yapmalıyım? Bu taktikler neler?

Bir daha onu benim kadar seven olmayacagını nasıl fark ettirebilirim? Ayrılırsak pişman olacagını biliyorum, ama küçük degiliz, bu sefer ayrılırsak ikimizin de hayatı baska yöne gider ve bu fırsatımız bir daha olmayabilir.

Ara vermek cidden ise yarar mı?

Canım bende sen gibi birisine böyle yaptım uzaktaydık. Onun eğitimi benden aşağıdaydı benim mesleğim vardı ama onun oraya taşınırsam aileye açıklayacabilirdim filan. Çok emek sarfettim sevgimi gösterdim aramadı ben aradım sonra onun olduğu şehire atandım ilgi bekledim ama benim gösterdiğim çabayı göstermedi bitti şimdi uğraşıyor döndürmek için arada ama bende bişey kalmadı. Sen çabalama artık ve hiç pişman olacağını da düşünme bu senin önyargın öyle diyerek üzme kendini çünkü bir bakacaksın başka bir kız almış yerini ve senin görmedğin değeri o görüyor olacak. O yüzden değerini düşürme baktın emek sarfetmior mu bırak uğraşma çok zarar gördüm etmeyecek adamlara böyle fazla değer verip de nankörlüklerini. Eskiye dönmez yola getiremezsin ancak kendin dik durur ona onun gibi davranırsın öle bişeyler olur.

Canım seni kesinlikle cok iyi anlıyorum. Ben dw aynı durumdayım, bugün hiç yemek yemedim. Sevgilim her konuda benim kavga çıkardığımı söylüyo ve ben de iinanılmaz bir savaş verdim ve hala veriyorum. Bizim ciddi sorunumuz da yok, tek mesele benim hoşnut olmadığım hiçbir konuyu ona soyleyememem. Kuruntulu oluyorum onun gözünde haklı olsam dahi. Seni sevmiyor diyenlere de inanma. Bazi erkekler kazma ve sevmelerine rağmen bunu yasatabiliyorlar. Çözüm nedir onu bilmiyorum ama, ayrılsan olmuyor ayrilmasan da olmuyor. Umarım aklı başına gelir.. Ben de birazdan konuşacağım onunla, ama ne diyeceğim ne yapacağım defalarca konusulmus seyler, bıktım usandim yani. Tek değilsin. Bu odunlar dünyanın her yerinde. Umarım kalbin acimaz, çünkü şu an bunun gerçekten çok acittigini biliyorum..

Canım bende sen gibi birisine böyle yaptım uzaktaydık. Onun eğitimi benden aşağıdaydı benim mesleğim vardı ama onun oraya taşınırsam aileye açıklayacabilirdim filan. Çok emek sarfettim sevgimi gösterdim aramadı ben aradım sonra onun olduğu şehire atandım ilgi bekledim ama benim gösterdiğim çabayı göstermedi bitti şimdi uğraşıyor döndürmek için arada ama bende bişey kalmadı. Sen çabalama artık ve hiç pişman olacağını da düşünme bu senin önyargın öyle diyerek üzme kendini çünkü bir bakacaksın başka bir kız almış yerini ve senin görmedğin değeri o görüyor olacak. O yüzden değerini düşürme baktın emek sarfetmior mu bırak uğraşma çok zarar gördüm etmeyecek adamlara böyle fazla değer verip de nankörlüklerini. Eskiye dönmez yola getiremezsin ancak kendin dik durur ona onun gibi davranırsın öle bişeyler olur.

Benim de, olsa idi gelecekti halim de olabilirsin. Bilemiyorum.
Allah nasip etmedi oraya gitmemi bir sekilde. Bunda onun payı büyük. Gelecegime de engel oldu benim. Cok sükür ki bir kapı acıldı, maddi anlamda da sıkıntılıyım cünkü. Kendi işimi bir daha özel sektörde yapmak istemiyorum. Bir insan severse olmayacak sey yoktur bana göre. O bu sabrı göstermeyecegini söyleyip bir de buna kader dedi son zamanlarda. Üstüne bu kadar kötü davranıslar.
Mantıksız oldugunu biliyorum, ama içimin acımasına engel olamıyorum. Zamana, ondan uzak kalmaya ihtiyacım var benim de cidden. Bunu kendim için yapmalıyım. Keske böyle olmasa idi, ama durum böyle. Kendimi onsuz olmaya adapte etmem lazım, kendimi iyilestirmeye ayıracagım bu vakti.
Bugün biraz daha iyiyim, sükür.

Yorumları okudukca, yasadıklarınızı, bana faydası oldu. İyi ki bu konuyu acmısım. Herkesten Allah razı olsun.

Canım seni kesinlikle cok iyi anlıyorum. Ben dw aynı durumdayım, bugün hiç yemek yemedim. Sevgilim her konuda benim kavga çıkardığımı söylüyo ve ben de iinanılmaz bir savaş verdim ve hala veriyorum. Bizim ciddi sorunumuz da yok, tek mesele benim hoşnut olmadığım hiçbir konuyu ona soyleyememem. Kuruntulu oluyorum onun gözünde haklı olsam dahi. Seni sevmiyor diyenlere de inanma. Bazi erkekler kazma ve sevmelerine rağmen bunu yasatabiliyorlar. Çözüm nedir onu bilmiyorum ama, ayrılsan olmuyor ayrilmasan da olmuyor. Umarım aklı başına gelir.. Ben de birazdan konuşacağım onunla, ama ne diyeceğim ne yapacağım defalarca konusulmus seyler, bıktım usandim yani. Tek değilsin. Bu odunlar dünyanın her yerinde. Umarım kalbin acimaz, çünkü şu an bunun gerçekten çok acittigini biliyorum..

Canım onu ben de cok yapıyorum, ama bu sefer gücten düsüyor insan. İştahım yok, daha kahvaltımı yeni yiyorum. O da tek basıma ailemle konusmadıgım için dogru dürüst. Kalktım bir banyo yaptım biraz önce, halim yoktu hic. Kendime geldim biraz.

Su an mutlu musun peki? Hayatında biri var mı? İyi gidiyor mu hayatın? Atlatabildin mi ? Merak ettim..

Üniversite yıllarımda liseden mezun ailesinin maddi durumu iyi bir sevgilim vardı. Sürekli ama sürekli gizli ya da açık bir şekilde bu durumla alakali havalara girdigimi söylerdi ki havalara girecek olsam ayrilirim. Zaman zaman aman okuyacaksin da ne olacak evlenince üç kuruş için çalışacak misin dedi. Kızdım. Neyse bu konu kapandı bir iki ay sonra sen beni begenmiyorsun davası başladı. O konu da kapandı bu sefer ben üniversiteye hazirlancam dedi çalıştı kazandi bu seferde sen daha iyi bir bolumdesin ya ondan sürekli ders çalıştığını söylüyorsun dedi uzun lafın kısası karşındaki adam bunu dert ediyorsa sen ağzına kuş tutsanda faydası yok.

Üniversite yıllarımda liseden mezun ailesinin maddi durumu iyi bir sevgilim vardı. Sürekli ama sürekli gizli ya da açık bir şekilde bu durumla alakali havalara girdigimi söylerdi ki havalara girecek olsam ayrilirim. Zaman zaman aman okuyacaksin da ne olacak evlenince üç kuruş için çalışacak misin dedi. Kızdım. Neyse bu konu kapandı bir iki ay sonra sen beni begenmiyorsun davası başladı. O konu da kapandı bu sefer ben üniversiteye hazirlancam dedi çalıştı kazandi bu seferde sen daha iyi bir bolumdesin ya ondan sürekli ders çalıştığını söylüyorsun dedi uzun lafın kısası karşındaki adam bunu dert ediyorsa sen ağzına kuş tutsanda faydası yok.

Canım aslında bu konuda bir sıkıntımız yoktu. Ne zaman beni asagılamaya basladı, cünkü sınav olmadı (aslında o bana hayatı zehir zıkkım ettigi için) bana kapasitesizsin, kendi hatan demeye basladıgından beri benim içim içimi yedi. Yani zoruma giden ben bu vakte kadar kimseyi böyle asagılamadım. Kapasitesiz oldugumu da düsünmüyorum, cok fazla agladım ve yıprandım, olmazsa ayrılırız baskısı da üzerimdeydi hep.

Canım aslında bu konuda bir sıkıntımız yoktu. Ne zaman beni asagılamaya basladı, cünkü sınav olmadı (aslında o bana hayatı zehir zıkkım ettigi için) bana kapasitesizsin, kendi hatan demeye basladıgından beri benim içim içimi yedi. Yani zoruma giden ben bu vakte kadar kimseyi böyle asagılamadım. Kapasitesiz oldugumu da düsünmüyorum, cok fazla agladım ve yıprandım, olmazsa ayrılırız baskısı da üzerimdeydi hep.
Canim bence adamın içinde bu bir ukte olarak kalmış ve ilk fırsatta sana bunu yansıtmis. Ben öyle algiladim. Çünkü ne başarısızlıklar yaşıyoruz her birimiz. Her şey hemen olmuyor bunlar hep emek hep çaba. Bazen şans o yüzden söyledim. Lütfen seni bunun için üzmesine izin verme. Uni kazandın üniversite okudun e sen zaten iki kez başarılı olmuşsun. Dahası nedir?

Canim bence adamın içinde bu bir ukte olarak kalmış ve ilk fırsatta sana bunu yansıtmis. Ben öyle algiladim. Çünkü ne başarısızlıklar yaşıyoruz her birimiz. Her şey hemen olmuyor bunlar hep emek hep çaba. Bazen şans o yüzden söyledim. Lütfen seni bunun için üzmesine izin verme. Uni kazandın üniversite okudun e sen zaten iki kez başarılı olmuşsun. Dahası nedir?

Bana kalırsa bir sebebi de vicdan rahatlatmaya calısıyor gibime geliyor...Bunu bana kabullendirirse, vicdanı rahat olacak.

Bana kalırsa bir sebebi de vicdan rahatlatmaya calısıyor gibime geliyor...Bunu bana kabullendirirse, vicdanı rahat olacak.
Evet bu daha mantıklı. Yoksa üniversiteye 5 sene hazirlananlar mi ararsın 40 yaşında kpss ye hazirlananlar mi hala umut ve çaba icerisindeler ve en güzeli de bu sen bi sene kalmissin çok mudur? Hem de sen fedakarlik yapıp onun yanına gitmeye uğraşırken ki belki başka bir yeri tercih etsen kazanirdin sanırım sadece sevgilinin olduğu yeri yazmışsın herkes yapmaz bunu.

Evet bu daha mantıklı. Yoksa üniversiteye 5 sene hazirlananlar mi ararsın 40 yaşında kpss ye hazirlananlar mi hala umut ve çaba icerisindeler ve en güzeli de bu sen bi sene kalmissin çok mudur? Hem de sen fedakarlik yapıp onun yanına gitmeye uğraşırken ki belki başka bir yeri tercih etsen kazanirdin sanırım sadece sevgilinin olduğu yeri yazmışsın herkes yapmaz bunu.

Canım, tercih kısmı degil. Kpss'den aldıgım puan pek iyi gelmedi.
Az bir puanla kacırdım dedigim baska bir kurum sınavı idi. Oraya da onun sehri tercih yaptım.
Bu sekil...
Memurlugun pesini bırakmayacagım ama gene de. O olsa da olmasa da tekrar hazırlanacagım ki muhtemelen olmayacak zaten.

Bdv de derdini paylaşan bazı arkadaşlar eş ya da sevgililerinin başlangıçta çok kibar,saygılı,anlayışlı olduklarını evlendikleri zaman ya da uzun süreli birlikteliklerde değiştiklerinden şikayet ediyorlar.
Siz ise bana göre baştan' lades 'diyorsunuz.Sonuçta yıpranan,üzülen taraf sizsiniz ve olmaya da devam edeceksiniz gibi bu ilişkiye devam ederseniz.Ama en son karar tabii ki sizin:)) sevgiler...

Bence bir insan sizi kafasında bitirdiyse yapılabilecek çok şey yoktur. Yani bu saatten sonra sizin yapacağınız fedakarlıklar sadece kendinizden ödün vermenize ve kaçınılmaz sonu geciktirmenize sebep olacaktır. Fakat sonuç değişir mi derseniz değişmez. Sizin erkek arkadaşınız birçok sebepten dolayı sizden uzaklaşmış olabilir ya da en basiti sevgisi eskisi kadar sağlam olmayabilir. Fedakarlık karşılıklıyla fedakarlıktır eğer değilse sadece karşınızdaki kişi tarafından kullanılmaktır. Belki ara verebilirsiniz. Kendi kendinize kalın sakin kafayla düşünebilirsiniz tabi bu süreçte erkek arkadaşınızı aramadan durabilirseniz daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Unutmayın birini seven kalp başkasını da sever kimse vazgeçilmez değildir.

Cevap aslında basit değil mi? Kaybetme korkusu yok...
kaybetme korkusu da sonradan olan birsey değil. Ben bir ilişkide sürekli kendinden veren tarafın bir süre sonra kendisini sürekli sömüren insandan büyük bir darbe yiyeceğini düşünüyorum. Hiç aksini yaşayan görmedim...

Canım, tercih kısmı degil. Kpss'den aldıgım puan pek iyi gelmedi.
Az bir puanla kacırdım dedigim baska bir kurum sınavı idi. Oraya da onun sehri tercih yaptım.
Bu sekil...
Memurlugun pesini bırakmayacagım ama gene de. O olsa da olmasa da tekrar hazırlanacagım ki muhtemelen olmayacak zaten.
Anladım canim sonuçta seni cabani taktir ediyorum. Baskalarindan önce kendi sağlığımızı dusunmemiz gerekiyor çünkü ruhsal sıkıntılara sahip olduğunda zaten karşında ki de bunalır. Ara verdiginizde düzeliyorsa elbette iyi gelir fakat seni git gide yoruyorsa bu ilişkiyi semer gibi taşımanın alemi yok. Umarım istediğin kuruma yerlesip başarılı olursun ve bir daha uzulmesin :)

Öncelikle sevdiğini ben cümlelerinde bile hissettim ve senin için gerçekten üzüldüm.

Yorumuma şöyle başlamak istiyorum öncelikle, lütfen kendini kandırma.
Aldatmanın küçük çaplısı büyük çaplısı olmaz.

Bir kez yakınından geçmişse adam, sana da bunu daha flört döneminde gösterdiyse
çok çok şanslısın. Gözlerini bu çirkin gerçeğe yumma derim.

Üstelik karşında sende yarattığı güvensizliği şefkatle, tatlı sözlerle değil, küfürlerle, çirkin tavırlarla
yok etmeye çalışan biri var..

Aşk adına, hele de böyle seni ezen, üzen biri için asla aileni üzme derim.

Okumuş, meslek edinmişsin.
Amacın güzel bir işe sahip olmak olmalı. Artık nasipte neresi varsa diye olmalı düşüncen.
Onun yaşadığı şehir değil!

Seven adam senin peşinden gelir zaten.
Evlenmeden evvel gelir emin ol.

Evlendikten sonra öyle bir yaptırımın kalmıyor..
Düşün ki bu adam şimdi bu kadar rahat evlendiğinde bu halinin 3 katı bir rahatlık..

Yeniden sever sevilirsin. Senin çabanla düzelecek olan adamın düzelmesi ne süreli olur bir düşün?
Ömürlük bir ilişki düşlüyorsun sen. Ne zamana kadar ilişkinin yükünü omuzlayan kişi olarak kalabilirsin?

Bunun hamileliği var, lohusalığı var, depresyon dönemi var.
Her zaman böyle güçlü olacağını mı sanıyorsun?

Şimdi bu aşkı nasıl kurtarabilirim diye soruyorsun ya hani.
Evlendikten sonra nerden evlendim olarak değişir sorun..

Sandığınız gibi aşk her zorluğun üstesinden gelemiyor maalesef.

Canim ayni benim ilk sevdigim adamin tipinr benziyor. O da bana bazi yalanlar siylemisti ustune ustluk sonra da yalan ispat edildiginde yalandir vs gibi salakca bir cumle kurdu. Ben de hem sinirliyim hem ona bagliyim ayrilamiyorum hem de nefret ediyorum ondan. Ama napmam gerektigini inan bilmiyordum. Sonra Allah bir kapi acti, onun yalanini yakaladim ispat ettim ve ayrildim. Cok muhim bir yalan degildi, aldatma falan degildi ama ben kendi kendime bu kim bilir daha ne yalanlar soylefi diyordum. Ayrildim ve o adam tamamen degisti, yalvardi yakardi agladi ben yine de affetmedim ki affedemiyordun zaten. Oyle baya bir pesimde dolasti sonra gitti ben de anlamistim olmayacagini zaten. Ondan sonra da kimseyi almadik hayatima, okuluj bitmesini bekledimm bitti simdi ise girince birseyler dusunmek istiyorum.
Demem o ki aileni karsina alma, isini gucunu biri icin birakma, sana yalan soylemisse veya aldatmissa sakin affetme. Cunku oyle yaptikca daha da cok kendilerini bir sey zannedip ayni seyleri yapmaya devam ediyorlar..

Ah canım ya, sen bu büyük aşkını neden bu herife vererek heba ediyorsun, etrafta hakedebilecek o kadar insan varken neden ısrarla kendini yıpratıyorsun? Bu pislik seni sevmiyor, sanki ısrarlarınla uğraşmamak için inandırma yoluna gidiyor gibi, sana değer verse böyle yıpratır mı bir düşün. Gözyaşlarına kıyamazdı o da senin gibi sevseydi. Sevgi de karşılıklı yaşanınca güzel olur, tek taraflısı zulüm. Kendini paralamaya değmez bu adam, vazgeçemem diye şartlandırma kendini, ömür geçiyor, ilerde çok pişman olacaksın, hayatın sana sunduğu güzel şeyleri kaçırma, bırak bu adamı arkadaşım, eskisi gibi olacağına hiç ihtimal vermiyorum ben, başka yönlere dön, bırak akışına, düzelir o zaman herşey zamanla. Klişedir ama zaman gerçekten herşeyin ilacı.

Su an mutlu musun peki? Hayatında biri var mı? İyi gidiyor mu hayatın? Atlatabildin mi ? Merak ettim..
Şöyle diyeyim ondan vazgeçince baktım olmuyor cidden emeklerimin karşılığını göremiyorum aramadım tuttum kendimi çivi çiviyi söker deyip başka bir ilişkiye başladım o da sorunlu oldu sonunda cok üzüldüm ama öbürüne karşı o bağımlılığım cidden bitmişti. Ve döndü hemde eskiye göre çok daha iyi şekilde arıyordu soruyordu filan ama bende değişmiştim aramazsa aramıyordum sormazsa sormuyordum kendine diyordum bu sefer sen uğraşacaksın çok bana sitem etti soğuksun vs dedi kendinin yaptıklarını kendine yaşattım en kücük bi ilgisizlikte tepkimi koydum bitirdim yani şu an içim rahat hani en azından intikamımı diyeyim yoksa içimin ferahlaması mı işte onu yapmış oldum. Bence ondaki olay arama sorma bağımlılık kısmından kurtulmaya çalış onu anladım ben.

Cok cok ozur dileyerek sunu demek geldi icimden ; deveye diken , insana ......... yaranirmis !:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Sevgilim bana kotu davraniyo ama onu xok seviyorum
Sevgilim bana kufur ediyo ama onu cok seviyorum
Sevgilim beni aldatti ama onu cok seviyorum
Sevgilim bana tokat atti ama onu cok sevoyorun
Sevgilim beni sevmedigini soyledi ama onu cok seviyorum
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Cok cok ozur dileyerek sunu demek geldi icimden ; deveye diken , insana ......... yaranirmis !:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Sevgilim bana kotu davraniyo ama onu xok seviyorum
Sevgilim bana kufur ediyo ama onu cok seviyorum
Sevgilim beni aldatti ama onu cok seviyorum
Sevgilim bana tokat atti ama onu cok sevoyorun
Sevgilim beni sevmedigini soyledi ama onu cok seviyorum
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Öyle degil sevgili cibik...
Ayının bir de ayı olmadan önceki hali var, ondan durum bu...Ondan kolaycana sildim attım diyememek.
Daha iyiyim ama bugün. Bir vazgecme, kendi haline bırakma asaması geciriyorum mazur gör : ) Gelgitlerim, duygu patlamalarım olacaktır elbet. Elimden geldigince kendimi tutacagım, önemli olan ona yansıtmamak, kendi yaramı sarmak, adam olursa da bir ihtimal onunla olmak. nu hayatımın merkezinden cıkarmaya odaklanacagım, gerisini zamana ve onun tepkisine göre karar verecegim.
Yorumlar da iyi geldi.

Back
X