• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasim benimle vakit gecirmiyor!

seymaa212121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
4
0
1
Bayanlar 8 aylik bir iliski icerisindeyim, erkek arkadasimla ayni universitedeyiz ders zamanlarimizda gorusuyoruz derse girip ciktiktan sonra yurtlarimiza geciyoruz. Biraz vakit gecirmek istiyorum bende okul disinda ama kendisi epilepsi hastasi ve hep bunu one surerek yorgunum cikamam gibi gerekceler one suruyor. Ama bende okul disinda gorusmek istiyorum. Beni sevdigini bakislarindan bile anlayabilirim yani oyle dusunuyorum ama ilgi goremiyorum rahatsizligindan dolayi diyor ama aranizda fikri olan var mi? Ne yapmaliyim? Defalarca konustum bu konuyu hep ayni sozler yorgunum bir seyler yapamam. Guveniyorum kendisine ve seviyorum. Ama artik bende yoruldum

Hastaligini bilemeyecegim tabii ama ben ilgisizlikten cok mutsuz olan bir insanim. Ilgisizligi sevgisizlik olarak gorurum. Universite ogrencisiymissiniz, gencsiniz yani anladigim kadariyla, daha mutlu olacaginiz bir cok insan karsiniza cikacaktir. Bu ilgisizlik sorununu temelli olarak konusarak gozen bir cift gormedim. ama yine de konusmayi deneyebilirsiniz.

Malesef oyle bir sebep degil, maddi durumu normalin uzerinde. Yani dusunun neredeyse ayda bir beraber vakit geciriyoruz. Bir hastalik bunca seye sebep olabilir mi ki ben geri adim atsam acaba daha mi kotu olur

Bayanlar 8 aylik bir iliski icerisindeyim, erkek arkadasimla ayni universitedeyiz ders zamanlarimizda gorusuyoruz derse girip ciktiktan sonra yurtlarimiza geciyoruz. Biraz vakit gecirmek istiyorum bende okul disinda ama kendisi epilepsi hastasi ve hep bunu one surerek yorgunum cikamam gibi gerekceler one suruyor. Ama bende okul disinda gorusmek istiyorum. Beni sevdigini bakislarindan bile anlayabilirim yani oyle dusunuyorum ama ilgi goremiyorum rahatsizligindan dolayi diyor ama aranizda fikri olan var mi? Ne yapmaliyim? Defalarca konustum bu konuyu hep ayni sozler yorgunum bir seyler yapamam. Guveniyorum kendisine ve seviyorum. Ama artik bende yoruldum

kolay bır hastalık değil yanı nerde krıze yakalanacagı bellı degil ben komsumuzun oglunda bırebır sahıt oldum... sevgilinin ne düşündüğünü bilemem belkı oyle bı anı görürsün diye korkup okul dısında zaman gecırmıyordur dıcem ama sen zaten kabullenmıssın hastalıgını... ama epılepsı hastasıyla bırlıktelık zordur.. allah yardımcın olsun soyle davran ya da bırak ayrıl diemem...

Evet kabullendim elbette allahin verdigi bir sey sonucta bunun icin bir sey demek bana dusmez.. Amiiinnn cok tesekkur ederim

Back
X