- 13 Mayıs 2017
- 1.645
- 7.325
-
- Konu Sahibi Bonibonn14
Darılmayın bize şu an her şeyi kıskanıyormuşsunuz gibi geliyor :dSiz şaka mısınız? Ne kadar ayıp dediğiniz farkında mısınız?
Hemen gidip yetiştirmedim akşam muhabbet arasında döndü.
Sorun güzel olma değil erkek arkadaşımın gösterdiği tavirda. Yani ben kırılmış olamam dimi asla.
yazdiklarima dönüp dönüp tekrar cevap vereceksiniz az daha bekleyip toplu cevap vereyimKardeşim en güzel o olsun ama biri "ben senden hep daha güzeldim" derse noluyo dersin kaldı ki küçük bi çocuk değil. Bunun kıskanmakla alakası yok. Sevgilim kıskandın dediği için kırıldım diyorum gelmişsiniz bana aynı şeyi söylüyorsunuz. Ben kardeşimle yarışacak değilim. Böyle yorum yapacaksanız yapmayın.
Aman daha güzel oluversin bunu dert edip anlatmak bile gereksiz. Erkek arkadaşınızın '' her şeyi kıskanıyorsun '' demesi de sizi 7 yılda böyle tanımladığını gösteriyor demek ki sizinde bazı davranışlarınızdan yola çıkarak bunu söylemiş.Merhaba gerçekten çevreme anlatmak istemediğim bir mevzu döndü. lütfen fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşın. Olay şöyle:
Benim küçük kız kardeşim evli cocuklu. Eskiden hiç anlaşamazdık ama anlaşıyoruz artık. Neyse bize geldiler snapchatten birlikte filtre deniyoruz. Birden ben senden daha güzelim. Ben hep senden daha güzeldim dedi birden. Ben şaşırdım sonra bunu erkek arkadaşıma anlattım. Böyle egoist insanları sevmiyorum kardeşim olmasa konusmazdim dedim. Erkek arkadaşım bana dedi ki ne var bunda kıskanç şey, her şeyi kiskaniyorsun dedi. ŞOK oldum!! Genel olarak hep bende suç arıyor ama bu defa gerçekten çok şaşırdım çok kırıldım. Anlamıyor ve devam ediyor. Bu arada ilişkimiz 7 yıllık.
NE büyük derdiniz varmış ya adınıza üzüldümMerhaba gerçekten çevreme anlatmak istemediğim bir mevzu döndü. lütfen fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşın. Olay şöyle:
Benim küçük kız kardeşim evli cocuklu. Eskiden hiç anlaşamazdık ama anlaşıyoruz artık. Neyse bize geldiler snapchatten birlikte filtre deniyoruz. Birden ben senden daha güzelim. Ben hep senden daha güzeldim dedi birden. Ben şaşırdım sonra bunu erkek arkadaşıma anlattım. Böyle egoist insanları sevmiyorum kardeşim olmasa konusmazdim dedim. Erkek arkadaşım bana dedi ki ne var bunda kıskanç şey, her şeyi kiskaniyorsun dedi. ŞOK oldum!! Genel olarak hep bende suç arıyor ama bu defa gerçekten çok şaşırdım çok kırıldım. Anlamıyor ve devam ediyor. Bu arada ilişkimiz 7 yıllık.
Evet bana soracaksın senin kırıcı düşüncelerine ihtiyacım yok. Kırdığınız yerden kırılın. Maşallah platformun üyeleri saldırmak için pusuda bekliyormuş.yazdiklarima dönüp dönüp tekrar cevap vereceksiniz az daha bekleyip toplu cevap vereyimayni seyi soyluyosunuz derken 1 kez soyledim siz yorumu iki kez cevapladiniz. Evet kiskancsiniz. Sevgiliniz bundan ne kadar biktiysa size bunu soylemis olabilir mi? Ilk kiskanclikta verilen tepkiye benzetemedim ben. Belli ki etrafa karsi genel bi kiskanclik hissediyo sizde. Kirilacaginiza boyle olmadigini dusunuyosunuz madem ne kiskancligimi gordun diye acikca sorup sizi tatmin eden cevabi almaliydiniz. Sevgilinize sut dokmus kedi bize gelince kaplan kesildiniz. Ustelik nasi yorum yapacagima da ben karar veririm. Size mi sorcaktim?
Siz de bana saldırın sakın kaçırmayınKardeşinizle aranızda geçen en ufak konuşmayı onu kötüleyerek hemen sevgilinize anlatın aman, sakın eksik kalmasın.
Evet bana soracaksın senin kırıcı düşüncelerine ihtiyacım yok. Kırdığınız yerden kırılın. Maşallah platformun üyeleri saldırmak için pusuda bekliyormuş.
Cevap yazılmasını istemediğim için sildim.konuyu silince alıntılardan okunmuyor mu sanıyorsunuz?
Kadın kadının kurdu platformu da burası :dEvet bana soracaksın senin kırıcı düşüncelerine ihtiyacım yok. Kırdığınız yerden kırılın. Maşallah platformun üyeleri saldırmak için pusuda bekliyormuş.
Çoğu yorum değil saldırıBirsürü üyenin olduğu site herkes size destek verse nasıl doğru yolu bulacaksınız ki insanlar yorum yapacak ki hatanız ne doğrunuz ne nasıl davranmalısınız bunlar kafanıza nasıl oturacak
Gittikçe gelişiyorlar kınadığını yaşa dan kırdığın yerden kırıla geçtiler gelişme var beddualar daEvet bana soracaksın senin kırıcı düşüncelerine ihtiyacım yok. Kırdığınız yerden kırılın. Maşallah platformun üyeleri saldırmak için pusuda bekliyormuş.
Tanımadığınız bir insana neden böyle cephe aldınız arkadaşlar kiskancsin ağza alınmayacak şeyler diyorsunuz. Uygun bir dille yorumunuzu yapın lütfen. Buranın böyle bi yer olduğunu bilseydim töbe yazmadım yaGittikçe gelişiyorlar kınadığını yaşa dan kırdığın yerden kırıla geçtiler gelişme var beddualar da
Cephe alınacak bir durum yok.Tanımadığınız bir insana neden böyle cephe aldınız arkadaşlar kiskancsin ağza alınmayacak şeyler diyorsunuz. Uygun bir dille yorumunuzu yapın lütfen. Buranın böyle bi yer olduğunu bilseydim töbe yazmadım ya
Yukarıdaki yorumları okumadınız galiba. Evli olmasını çocuğu olmasını kıskanıyorsunuz diyen edepsizler oldu. Kimse kimsenin hayat hikayesini bilmiyor neler yaşandığını anca biz biliriz kimse böyle yorum yapacak yapmasın lütfen. Bunlar yorum değil saldırı, hakaret. Böyle yorum yaparak yardım etmiyorlar, sinirlendiriyorlar. Yükselen platformdaki bazı arkadaşlar agzina onların. Telefonda iki saat kaynana görünce dedikodusu yapanlara bak.Cephe alınacak bir durum yok.
Hayatınız da hiç mi eleştirlmediniz bu normal bir şey.d.d
Her zaman bir şey anlattığınız da herkesin sizi haklı görmesi gerektiği fikrinden sıyrılın..
İşte ozaman böyle yükselmeyi bırakırsınız.
Şimdi bak sakince kendi yazdıklarını oku ama kendin olarak değil sanki bir başkası yazmış gibi okumayı dene ve neden öyle şeyler yazdıklarını anlayacaksın.Yukarıdaki yorumları okumadınız galiba. Evli olmasını çocuğu olmasını kıskanıyorsunuz diyen edepsizler oldu. Kimse kimsenin hayat hikayesini bilmiyor neler yaşandığını anca biz biliriz kimse böyle yorum yapacak yapmasın lütfen. Bunlar yorum değil saldırı, hakaret.