Erkek arkadaşım beni delirtiyor!!!

Hemen gidip yetiştirmedim akşam muhabbet arasında döndü.

Sorun güzel olma değil erkek arkadaşımın gösterdiği tavirda. Yani ben kırılmış olamam dimi asla.

yazdiklarima dönüp dönüp tekrar cevap vereceksiniz az daha bekleyip toplu cevap vereyim ayni seyi soyluyosunuz derken 1 kez soyledim siz yorumu iki kez cevapladiniz. Evet kiskancsiniz. Sevgiliniz bundan ne kadar biktiysa size bunu soylemis olabilir mi? Ilk kiskanclikta verilen tepkiye benzetemedim ben. Belli ki etrafa karsi genel bi kiskanclik hissediyo sizde. Kirilacaginiza boyle olmadigini dusunuyosunuz madem ne kiskancligimi gordun diye acikca sorup sizi tatmin eden cevabi almaliydiniz. Sevgilinize sut dokmus kedi bize gelince kaplan kesildiniz. Ustelik nasi yorum yapacagima da ben karar veririm. Size mi sorcaktim?

Aman daha güzel oluversin bunu dert edip anlatmak bile gereksiz. Erkek arkadaşınızın '' her şeyi kıskanıyorsun '' demesi de sizi 7 yılda böyle tanımladığını gösteriyor demek ki sizinde bazı davranışlarınızdan yola çıkarak bunu söylemiş.

NE büyük derdiniz varmış ya adınıza üzüldüm

Evet bana soracaksın senin kırıcı düşüncelerine ihtiyacım yok. Kırdığınız yerden kırılın. Maşallah platformun üyeleri saldırmak için pusuda bekliyormuş.

Birsürü üyenin olduğu site herkes size destek verse nasıl doğru yolu bulacaksınız ki insanlar yorum yapacak ki hatanız ne doğrunuz ne nasıl davranmalısınız bunlar kafanıza nasıl oturacak

Birsürü üyenin olduğu site herkes size destek verse nasıl doğru yolu bulacaksınız ki insanlar yorum yapacak ki hatanız ne doğrunuz ne nasıl davranmalısınız bunlar kafanıza nasıl oturacak
Çoğu yorum değil saldırı

Evet bana soracaksın senin kırıcı düşüncelerine ihtiyacım yok. Kırdığınız yerden kırılın. Maşallah platformun üyeleri saldırmak için pusuda bekliyormuş.
Gittikçe gelişiyorlar kınadığını yaşa dan kırdığın yerden kırıla geçtiler gelişme var beddualar da

Gittikçe gelişiyorlar kınadığını yaşa dan kırdığın yerden kırıla geçtiler gelişme var beddualar da
Tanımadığınız bir insana neden böyle cephe aldınız arkadaşlar kiskancsin ağza alınmayacak şeyler diyorsunuz. Uygun bir dille yorumunuzu yapın lütfen. Buranın böyle bi yer olduğunu bilseydim töbe yazmadım ya

kardeşinizle iyi geçindiğinize emin misiniz?
Biz 3 kız kardeşiz. En küçüğümüz her zaman en güzelin kendi olduğunu düşünür. He der geçeriz. Bir de erkek arkadaşa kardeşle olan meseleyi anlatmak nedir? Sen daha güzelsin demesini filan mı beklediniz?

Cephe alınacak bir durum yok.
Hayatınız da hiç mi eleştirlmediniz bu normal bir şey.d.d

Her zaman bir şey anlattığınız da herkesin sizi haklı görmesi gerektiği fikrinden sıyrılın..

İşte ozaman böyle yükselmeyi bırakırsınız.

Yukarıdaki yorumları okumadınız galiba. Evli olmasını çocuğu olmasını kıskanıyorsunuz diyen edepsizler oldu. Kimse kimsenin hayat hikayesini bilmiyor neler yaşandığını anca biz biliriz kimse böyle yorum yapacak yapmasın lütfen. Bunlar yorum değil saldırı, hakaret. Böyle yorum yaparak yardım etmiyorlar, sinirlendiriyorlar. Yükselen platformdaki bazı arkadaşlar agzina onların. Telefonda iki saat kaynana görünce dedikodusu yapanlara bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bak sakince kendi yazdıklarını oku ama kendin olarak değil sanki bir başkası yazmış gibi okumayı dene ve neden öyle şeyler yazdıklarını anlayacaksın.

Yazılan metin ne verirse okuyucu onu anlar ve yorumlar.

Kardesinin arkasından söyle diyen insanlar kıskanc oluyo zaten. Sevgilinizde dogru söylemis baya kıskancmıssınız. Genel olarak sizdede suc buluyosa demek ki problemli birisiniz.

İcerik silinmiş, ama gelecek. Simdiden güle güle.

1. Kız kardeşiniz güzel olsun olmasın güzelim diyorsa onay verin ya da gülüp geçin
2. Aile içindeki hiçbir şeyi sevgilinizden iltifat almak için gidip ona anlatmayın
3. Sevgiliniz sadece bu konu için o kadar tepki vermemiştir diye düşünüyorum
4. İnsanların yorumları o derece yapması özellikle kardeşinizin evli ve çocuklu olduğunu belirtmenizdir diye düşünüyorum kısaca kardeşim hep kendinin benden daha güzel olduğunu söylüyor deseydiniz bu kadar kıskanç muamelesi almazdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…