Erkek arkadaşım beni delirtiyor!!!

Kardesinin arkasından söyle diyen insanlar kıskanc oluyo zaten. Sevgilinizde dogru söylemis baya kıskancmıssınız. Genel olarak sizdede suc buluyosa demek ki problemli birisiniz.

İcerik silinmiş, ama gelecek. Simdiden güle güle.
Bi tarafima konus

1. Kız kardeşiniz güzel olsun olmasın güzelim diyorsa onay verin ya da gülüp geçin
2. Aile içindeki hiçbir şeyi sevgilinizden iltifat almak için gidip ona anlatmayın
3. Sevgiliniz sadece bu konu için o kadar tepki vermemiştir diye düşünüyorum
4. İnsanların yorumları o derece yapması özellikle kardeşinizin evli ve çocuklu olduğunu belirtmenizdir diye düşünüyorum kısaca kardeşim hep kendinin benden daha güzel olduğunu söylüyor deseydiniz bu kadar kıskanç muamelesi almazdiniz
Büyük olduğunu söylemek için dedim, insanlar küçük olduğunu sanacaklar diye ama nerden ne çıkıyor

Büyük olduğunu söylemek için dedim, insanlar küçük olduğunu sanacaklar diye ama nerden ne çıkıyor
İnsanlar o kadar büy0k dertle yaşıyor ki yine de moralleri bozulmuyor. Kardeşiniz bunu diyebilir kıskanç değilsiniz ama sevgilinize bunu anlatmanız yanlış. O yüzden aldığınız cevapda gayet yerinde. Size ondan daha güzelsin diyemez zaten ya da sen en güzelisin senden başka gözüm görmüyor diyemez. kıskanç olabilirsin insanız kırılmış olabilir bu yüzden kıskanmaya dönmüş olabilir. Ama bu kadar küçük bir konuyu sevgilimizle genelde şakalaşırken paylaşıyoruz. Mesela o abisini anlatırken ben erkek kardeşimi anlatıyorum. Ya da yaptığı bir iticiliği fakat bu kardeşimi kıracak konular olmuyor. Duyduğunda üzüleceğini şeyler değil. İnsanların arkasından konuşurken ne konuştuğunuza dikkat edin. Kardeşiniz kendini sizden güzel buluyor olabilir ya da sadece gıcıklık yapmak istemiştir. Kardeşler böyledir

Erkek arkadaşımın bazen beni anlamadığını düşünüyorum. Günlük yaptığımız şeyleri yada canımızı sıkan küçük veya büyük problemleri anlatacak biri olsun istiyorum. İlla dert anlatmak için kafamın kopması gerekmiyor şımarık doyumsuz bir insan değilim ama hassasım çabuk kırılıp alinabiliyorum karşımdakine göre değişiyor sinir seviyem. Anlatır anlatmaz ilk sorunu bende arıyor. Kısaca suçlayacak birini değil empati yapacak hatalıysam tatlı dille uyarmasini istesem de bu durum tekrarlanıyor ilk başta çok detay verdiğim için yanlış anlaşıldım asil konu bu.
7 yıl birliktelik aynı evi paylaşmasaniz bile birbirini tanımak için gayet yeterli bir süre. Erkek arkadaşın Sana abarttin demek istemiş bence kardeşinin senden güzel olduğunu söylemesini büyütüp sevgiline kadar anlatmada ayrı bı saçma olay herşeye böyle takilirmisiniz

Erkek arkadaşımın bazen beni anlamadığını düşünüyorum. Günlük yaptığımız şeyleri yada canımızı sıkan küçük veya büyük problemleri anlatacak biri olsun istiyorum. İlla dert anlatmak için kafamın kopması gerekmiyor şımarık doyumsuz bir insan değilim ama hassasım çabuk kırılıp alinabiliyorum karşımdakine göre değişiyor sinir seviyem. Anlatır anlatmaz ilk sorunu bende arıyor. Kısaca suçlayacak birini değil empati yapacak hatalıysam tatlı dille uyarmasini istesem de bu durum tekrarlanıyor ilk başta çok detay verdiğim için yanlış anlaşıldım asil konu bu.
Gerçek hayata hoş geldin canım. Kafamızın içinde isteklerimizi beklentilerimizi ne kadar masum ve anlaşılabilir bulsakta gerçek hayatta bunları elde etmek bı o kadar Zor. Çünkü kimse kimsenin nazını çekecek durumda yada ruhsal eriskinlikte değil. Bu bazen en yakınımz bile olabiliyor vs anne baba kardeş eş. Sorunun köküne inip çözüm için kafa yormak gayet sağlıklı insanların işi ama ruhumuzdaki hastalıklarla en çok en yakınlarımızı zehirliyoruz. Keşke hepimiz birbirimizi anlamak için gerekli özeni gösterebilsek. Ama böyle anlattım diye herkes böyle zaten diye düşünüp olayı sıradanlaştirma belki de seni dinlemek anlamak isteyen birisi şuanda hazır bekliyordur. Çokta anlaşılmadigini hissediyorsan zorlama bazı ilişkileri.

Kızkardeşiniz sizi sinirlendiriyor, erkek arkadaşınız delirtiyor, herkes hatalı ama sizde hata yok. Size farklı bakış açıları yazmışlar bir de böyle düşünün diye. Kardeşini mi kıskanıyorsun diyene edepsiz terbiyesiz yazmışsınız, niye? Kardeş kıskançlığı en eski insani duygulardan biri.

Sadece beni poh pohlayın, erkek arkadaşıma ve kızkardeşime kızın diye başta belirtseydiniz kimse yorum yapmaya tenezzül etmezdi belki. Herkes erkek arkadaşınız gibi düşünmüş, ne var bunda o senin kardeşin demiş. Ben sizin iki katınız yaşındayım. Bu gün bile bilmediğim fark etmediğim bir şeyi biri bana öğretse söylese memnun olurum. Kızlarım anne şöylesin böylesin niye onu yapıyorsun dese, nasıl yapıyorum anlatın bir derim. Yanlışsam da düzeltirim. Nedir bu bana kimse bunu yapamaz söyleyemez egosu?

Bacı konusunu geçersek her konuda böyle tutum sergilense ben çekemem valla. Evlensen daha anlatmadan lafı agzına tıkar bu senin.

Bir erkek arkadaşım vardı en ufak problemini bile dünya yanmış gibi anlatırdı. Objektif olduğumda hatalı taraf onu görürdüm. Ama sevgilisiniz ya desteklemek gerekiyordu. Bir destek iki destek… Hatalı olan o olduğu için doğrusunu söylemeye karar verdim. Sen nasıl sevgilisin benim tarafımı tutman gerekirdi demişti… sonra eski sevgili oldu işte.

Kişiler konu açarken yaş yazma zorunlu olmalı yazılmazsa açılmamalı tüm cevaplar yorumlar yaşla değişebiliyor. Yönetime yazayım.

Kişiler konu açarken yaş yazma zorunlu olmalı yazılmazsa açılmamalı tüm cevaplar yorumlar yaşla değişebiliyor. Yönetime yazayım.
Yorum yazarken de aynı şey olmalı sırf göremiyoruz diye rahat rahat sallamamalı insanlar

Buradaki çoğu kadının kötü olduğuna emin oldum artık.
Bence kız kardeşiniz de çok kötü biri hatta iğrenç.
Muhtemel aile içinde de sürekli karşılaştırılmak zorunda birakildiniz.
Böyle ailelerin olmasi ne kötü, psikolojinizin bozulmasindan daha normal bir durum olamaz bu durumda.
Ben olsa o aileden uzaklaşırım.
Sevgilinizi de biktirmis olabilirsiniz bu durumdan dolayı.

Merhaba yeni evliyiz eşimle ilk defa korunmasız denedik bi kaç cm girdi ileriye gitmedi ve iki defa ittikten sonra dışarıya boşaldı. hemen ayağa kalkıp temizlendim wcye falan girdim ve yarım saat içinde ertesi gün hapı kullandım hamile kalma ihtimali varmıı bide benim adetim düzensizdir akıntılar vardı yenice bitecekti

Kocanizi aldatiyor musunuz?

Merhaba gerçekten çevreme anlatmak istemediğim bir mevzu döndü. lütfen fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşın. Olay şöyle:

Benim küçük kız kardeşim evli cocuklu. Eskiden hiç anlaşamazdık ama anlaşıyoruz artık. Neyse bize geldiler snapchatten birlikte filtre deniyoruz. Birden ben senden daha güzelim. Ben hep senden daha güzeldim dedi birden. Ben şaşırdım sonra bunu erkek arkadaşıma anlattım. Böyle egoist insanları sevmiyorum kardeşim olmasa konusmazdim dedim. Erkek arkadaşım bana dedi ki ne var bunda kıskanç şey, her şeyi kiskaniyorsun dedi. ŞOK oldum!! Genel olarak hep bende suç arıyor ama bu defa gerçekten çok şaşırdım çok kırıldım. Anlamıyor ve devam ediyor. Bu arada ilişkimiz 7 yıllık.
Bunu diyen düşmanınız değil neden kıskandınız, benim kız kardeşimde çok güzel. Hatta benden daha düzgün vücudu var daha alımlı çok daha güzel maşallah fıstık gibi nazar değmesin. İnsan kardeşinin güzelliğine mutlu olur kıskanmaz😂😂😂

X