- Konu Sahibi missplayful
Selam kizlar cok sinirlendim oyle durduk yere konu acmak adetim degildir fakat gercekten cok doldum artik napicagimi sasirdim.Bahsedeyim birazcik, 26 yasindayim , isim var Yurtdisinda yasiyorum. Erkek arkadasim benimle yasiyor aramiz iyi problemimiz yok birbirimizle evlenicez bu yil artik coluk cocuga karisacagiz karar verdik vs vs... Simdiden ailesiyle tanistim,hersey ayarlandi gibi hazirliklar yapiliyor nerde nasil olsun gibisinden,aileler biliyor. Su anda ikimizde okula gidecegiz gelecek Eylulde ve baska bir eyalete tasinacagiz. Malum tasinma masraflari vs cok tutacak ben son 2 aydir kisip para biriktirdim hic zirnik almadim kendime sacimi boyatmam haric. Bunun disinda erkek arkadasim tasincagimizi masrafimiz olacagini bildigi halde bu gectigimiz hafta arkadasiyla barda bir gune 150 dolar harcami dikakt ettim ayni bara ayni hafta 3 kez gidilmis ve toplam 300 dolara yakin harcama var. Haberim yoktu bana diyorki sadece 50-60 dolardi. Birde yetmemis arkadasininkini odemis. Bana yalan soyledi kizdim kavga ettik ve "sen cok dirdir edersin diye anlatmak istemedim"dedi.Neyse olay kapandi gene arkadaslari geldi bugun mac izlediler ben odamda vakit gecirdim, bana diyor niye gelmiyorsun yanimiza dedim mac fln sevmem birde 4 erkeksiniz napicam yaninizda dedim. Isin acigi rahat edemedim o kadar erkekle.Kizda yoktu ortamda. Neyse herkes gitti bir tane arkadasi kaldi neymis bara gitceklermis saat olmus 9 bucuk. Her gittiklerinde isin kotusu erkek arkadasim icki ictiginde taksiyle donmuyorda ozel sofor arayip 35 dolar verip arabayi eve surdurtuyor. Ve bu tas catlasin 5 km mesafe yazik gunah digilmi yani? KISACIK mesafe hep oluyor bu ne zaman disari ciksa donusunde 35 dollar sokaga atilan para. Ben gecemi gunduzume kattim para biriktirmek icin yaptigina bakin. Niyese taksiyle gidip donmuyor kac kez ikaz ettim. Bugunde dedim almicaksin arabayi diye. Taksiyle gitse toplam gidis gelsi 15 dolar tutacak. Yazik gunah degilmi. Haftada 3 gun disari ciksa al sana yok yere 105 dolar.
Arkadasinin yaninda da soylendim birazda evde ictiler sacmaladi napiyim senin arkadaslarin gezmek istemiyorsa seni istemiyorlarsa dedi. Oysaki kimsenin beni istememsi gibi durum yok ben kac aylardir haftasonu disari cikmis insan degilim calisiyorum.Barda calisiyorum malum barmaid im haftasonu iyi kazaniyorum haftasici is olmuyor. Ben haftasonu ciksam cok para kaybedecegim ve herseyden kisip para biriktiriyorum.Parti yapmak istedi biz gitmeden ve yapmis. Partisi bana soylemedi 200 flex yiyecekler acik bufe tutmus birde ustune ictiklerimiz ayri. Ondan ayri partideyken surpriz olsun istedim ve 24o dolar tuttu hesap ben odedim. Ve hic tsk etmedi once sevinmedi. Ertesi gunde soyledim o kadar surpriz yapip incelik yapayim dedim hic tsk etmedin dedim. Sonra tsk ederim ama ben odicektim sen benim partimi elimden aldin dedi. BU simdi ikyuzluluk degilde nedir? Insan bir sagolasin cok tsk ederim demez mi ya...? Simdide cikti gitti evden cunku ben cok bunaldim git nereye gideceksen gozukme gozume dedim. COk strese girsim esktra calistigim oluyor Allaha sukur iyide para biriktirdim. Ama kendisi cok rahat ya ... Hic umrumda degil gibi. Bana sen kendine makyaj malzemesi aliyorsun alisveris edyorsun karisiyormuyum diyor. 2 aydir kestim hic almadim almiyorumda. O gidince mi sorun oluyormus. Kizdigim nokta gezmesi degil verdigi paralar fuzulu gereksiz, mesela soforler donmek gibi.. oysa taksi tutabilir.Yada dun bara gitmek istedi giris 15 dolar verdik sonra 5 dk olmadan bunaldim eve gidelim begenmedim dedi. Bir tek bira ve 5 dk oturmak icin 15 dolar verdik? Boyle bosa giden paralara cok kiziyorum. Surekli disarlarda yemek istiyor o ayri bir mesele zaten. oysaki evde pisiriyorum.
Bugun cok kizdim naparsan yap dedim yanliz biriktirdigim paradan kesinlikle tasinirken ne yardim edicem ne vericem dedim. Sorumluluk senin ustunde dedim. Sizce bana mi guveniyorda bu kadar rahat ne yapmaliyim?
Arkadasinin yaninda da soylendim birazda evde ictiler sacmaladi napiyim senin arkadaslarin gezmek istemiyorsa seni istemiyorlarsa dedi. Oysaki kimsenin beni istememsi gibi durum yok ben kac aylardir haftasonu disari cikmis insan degilim calisiyorum.Barda calisiyorum malum barmaid im haftasonu iyi kazaniyorum haftasici is olmuyor. Ben haftasonu ciksam cok para kaybedecegim ve herseyden kisip para biriktiriyorum.Parti yapmak istedi biz gitmeden ve yapmis. Partisi bana soylemedi 200 flex yiyecekler acik bufe tutmus birde ustune ictiklerimiz ayri. Ondan ayri partideyken surpriz olsun istedim ve 24o dolar tuttu hesap ben odedim. Ve hic tsk etmedi once sevinmedi. Ertesi gunde soyledim o kadar surpriz yapip incelik yapayim dedim hic tsk etmedin dedim. Sonra tsk ederim ama ben odicektim sen benim partimi elimden aldin dedi. BU simdi ikyuzluluk degilde nedir? Insan bir sagolasin cok tsk ederim demez mi ya...? Simdide cikti gitti evden cunku ben cok bunaldim git nereye gideceksen gozukme gozume dedim. COk strese girsim esktra calistigim oluyor Allaha sukur iyide para biriktirdim. Ama kendisi cok rahat ya ... Hic umrumda degil gibi. Bana sen kendine makyaj malzemesi aliyorsun alisveris edyorsun karisiyormuyum diyor. 2 aydir kestim hic almadim almiyorumda. O gidince mi sorun oluyormus. Kizdigim nokta gezmesi degil verdigi paralar fuzulu gereksiz, mesela soforler donmek gibi.. oysa taksi tutabilir.Yada dun bara gitmek istedi giris 15 dolar verdik sonra 5 dk olmadan bunaldim eve gidelim begenmedim dedi. Bir tek bira ve 5 dk oturmak icin 15 dolar verdik? Boyle bosa giden paralara cok kiziyorum. Surekli disarlarda yemek istiyor o ayri bir mesele zaten. oysaki evde pisiriyorum.
Bugun cok kizdim naparsan yap dedim yanliz biriktirdigim paradan kesinlikle tasinirken ne yardim edicem ne vericem dedim. Sorumluluk senin ustunde dedim. Sizce bana mi guveniyorda bu kadar rahat ne yapmaliyim?
Son düzenleme: