• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasim beni cildirtiyor,sorumsuzca para harciyor!!!

Canim sadece aman yasim gecmesin, cocugum olsun diye acele karar verip hemen evlenme sakin. Ilerde basini taslara vurursun. Daha yolun var, yasin gayet genc, evlilik aceleye gelmez.
Ben de 7 senedir ABD'de yasiyorum. Iliskiniz ayni burdaki Amerikalilarin iliskilerine benziyor. Zaten sen de orda yasiyorsun bildigim kadariyla.
Bu kisi kac yasinda bilmiyorum ama henuz olgunlasmamis, ayagini yorganina gore uzatmayi bilmiyor, sorumluluk alamiyor. Boylesine guvenip evlenilir mi cocuk yapilir mi allasen? Maasini elinden al demis bir arkadas. Bir erkek bunu gerektiriyorsa o adam ne kadar olgundur evlenmek icin? Evlenince degnek degmeyecek adama, degismeyecek. Bu sefer de evinin parasini sokaklarda harcayacak. Savurgan adam her zaman savurgandir. Bari bekle, iliskini uzat da dusun yani.

Var cevremde cok boyle insanlar, hepsi sefalet icinde yasiyorlar trailer parklarda (bilirsin trailer'i sanirim). Amerika'da uyusturucu kullanimi cok yaygin, seninki de hergun barlarda para yiyormus, bir madde bagimliligi var mi, biliyor musun mesela?

Benim birak evlenmeyi, arkadas olarak bile asla yanima bile yaklastirmayacagim bir insana benziyor arkadasin. Sorumluluk yok, akil mantikli dusunmek yok. Eksik kalsin.
Sen de cok iyi olc tart herseyi, iyi dusun, pisman olma.

Ailesiyle tanistim hem temizler hem durumlari iyi, zaten askeriyede idi daha yeni bitti simdi ikimizde okula gidecegiz, ben biyoloji okuyorum(toxicology), o polis olacak. Onun icin okula gidicek. Kesinlikle yok uyusturucusu vs... 25 yasinda , bende once nisanliymis 5 yil.Zaten bu gectigimiz yil GOREVDEN dondu ve parasini biriktirmis araba aldi.Fakat rahat para konusunda bende rahat olmayan bri insanim. Yani mesela disarda yemek yemesine kizmiyorumda gidip ozel sofor tutmasina kiziyorum hakli olarak. Bar konusunda ve diger konularda da sozumu dinler. AmA Amerikalilarin bir bar aliskanligi kulturu var yani yapabilecegim birsey yok ben bile SIKILIYORUM burasi Turkiye gibi guzel degil biliyorsun.Ben bile isyan ediyorum yeter artik yapicak birsey yok diyorum. Temiz kalpli kotulugu olmayan her dedigimi yapan biri. Bugunde gitmeyeyim istersen dedi gitmicekti ama sinirlendim yani gozumun onunden gitsin istedim.Arkadaslari cok gezmek istiyor ben gitme desem inanki gitmez. Yani kotu bir insan degil asla benide seven ve el ustunde tutan biri. Ogle yemeginde arada bile 25 dakika araba surup alinde kahveyle beni gormeye gelir eve. Dusuncelidir surekli hediye alir, arar kirami bile odedi ben istemedim halde. Faturalari oduyor, bana yuzuk aldi,cok yardimci oldu Allah var ama ben fuzuli harcamalarini sevmiyorum. Elinde olunca arkadaslarinada, banada , gezmeyede, yemegede, heryere harcamaya bayiliyor.

Son düzenleme:
O zaman al karsina, isin ciddiyetini anlat. Esasinda neye kizdigini filan anlat, bir dahakine soyle yapabilirsin de. Belki cok kez konusmussunuzdur bunlari bilemiyorum, ama baska ne yapabilirsin ki yetiskin bir insana? Zorlayamazsin, baski kuramazsin, ancak konusacaksin. Insallah duzelir.

Buraya yazdıklarından anladığım kadarıyla...Fazlaca anne rolü benimsemişsin :(

Sen evde olan ve izin verip-vermeyen,para hesabı yapan,evi çekip çeviren,ileriyi düşünen vs konumdasın.
O ise evin oğlu gibi.Gezip tozuyor,para harcıyor,aklına esince arkadaşlarıyla geziyor filan....
Gerçi 25 yaş çok genç.Henüz durulup evim yuvam olsun,baba olayım denecek yaş sayılmaz.

İlişkiniz yeni sanırım,.Evlilik için çok erken bir "dürtüşleme" olmuş diye görüyorum.
Biyolojik alarmın çalıyor olabilir ama 26 yaş henüz genç bir yaş.Telaşa kapılmana gerek yok.

Birşey daha...Sanıyorum Amerika'ya geldin geleli evliydin.
Kafanda "burada evli olmalıyım" gibi bir şartlanma olabilir.
Bunu farklı cümlelerle açığa çıkarmışsın.Burası depresyon ülkesi,yapacak birşey yok,herkes yalnız vs....

Back
X