erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

24 yasindayim yuksek lisans yapıyorum cok gururslzuk yaptim biliyorum ama bi kere zora dustun mu gururun kirildu mu devami geliyormus toparlanmam lazım

Senin bedenin senin kararin. Sen boyle yaptikca dayak yersin sevilmezsin itilirsin. Kizlik zarindan onemli cok sey vardir. Onur gurur gibi. Merak etme evde kalmazsin birak su adami. Kendini disiliginden ibaret gorme birey olarak gor.

Namus sadece kadın için yok ayrıca bunuda sokun şu beyninize. Bi ilişki yaşandıysa senin icin ayıp günah neyse onun içinde o gecerli. Ben olaya Allah katında bakarım mahalle karılarının cahilce bekaret sorgulaması gibi bakmam yani. Yani senin namusun gitti onunki duruyo bu yuzden sen ona muhtacsın o sana degil diye bişey yok. Şu cahil kafalardan çıkın ya üniversite okuyosun bi de..

Namus sadece kadın için yok ayrıca bunuda sokun şu beyninize. Bi ilişki yaşandıysa senin icin ayıp günah neyse onun içinde o gecerli. Ben olaya Allah katında bakarım mahalle karılarının cahilce bekaret sorgulaması gibi bakmam yani. Yani senin namusun gitti onunki duruyo bu yuzden sen ona muhtacsın o sana degil diye bişey yok. Şu cahil kafalardan çıkın ya üniversite okuyosun bi de..
Ağzına sağlık :KK66:

O beni dövcek. Ben yanında yatayım korkuyorum diye ağlıcam . eski Türk sinemalarına dönmüşsün :KK70:

ee yatıp kalkmayacak o zaman evlenince bol bol olacak zaten bu acele niye ya bi çocukluklarını yaşasınlar..şimdi de gelir ben 20 küsür yaşındayım taam mı diye çakar lafı gider..

hergün 3 posta anamı babamı sevmiyom diye konu açıyor mübarekler..ama sevgili vuruyorsa gül biter cennet sevgilinin ayaklarının altında süt hakkı mübarek vursa vurduğu yerde gül bitiyor,tekmelese tomurcuk tarlası yeşeriyor,anlamadım ki bu kızlarımızın ve sevgililerinin sado-mazo ilşkilerini ben:KK53:

Bin kere beğen butonu yok o yüzden alıntıladım :)
Her haltı yerken üzerine de tatlı niyetine dayak yerken bir şey yok, sonra ne yapıcam ben, vah vahh
Biz yırtınıyoruz kadına şiddet dursun diye ama bakıyorum bizim kadınlar şiddete koşuyor, bu nasıl iştir anlamadım
Adam dövmüş, biraz da yüz verse sarılacak kızımız, ne yapayım diye soruyor ay aklımı yiyeceğim yaa

24 yasindayim yuksek lisans yapıyorum cok gururslzuk yaptim biliyorum ama bi kere zora dustun mu gururun kirildu mu devami geliyormus toparlanmam lazım

Kendi hayatima bakacam artik haklisiniz ben aptallık ettim kimse benim durumuma dusmesin kizlar it gibi pismanim gorun halime hic bi erkege asla taviz vermeyin

Bu ne ozgüvensizlik böyle bide yüksek lisans yapıyorsun. Cahil de değilsin hani. Bırak şu adamı bide öğretmen olacak. Çocuklarımızdan kardeşlerimizden uzak olsun böyle öğretmen.

Cinsellik karşı tarafa güvenerek yaşanmaz. Yaşarsan kendi kararın ve isteğinle olur. Yarın ayrılmasın diye ona kul köle olarak olmaz bu iş. Kendine guvenmiyorsan yasamazsın olur biter.

Bin kere beğen butonu yok o yüzden alıntıladım :)
Her haltı yerken üzerine de tatlı niyetine dayak yerken bir şey yok, sonra ne yapıcam ben, vah vahh
Biz yırtınıyoruz kadına şiddet dursun diye ama bakıyorum bizim kadınlar şiddete koşuyor, bu nasıl iştir anlamadım
Adam dövmüş, biraz da yüz verse sarılacak kızımız, ne yapayım diye soruyor ay aklımı yiyeceğim yaa
Simdi eve geldi neden bana boyle yapiyosun hayattan soguyorsun d3di opmeye calisti bend3 cekil d3dim 2 gun kaldi gun doldurmayi bekliyorum az kaldi d3dim

Sen ona kendını verdıgıne daha cok pısman olacaksın... Keşke değseymiş ama ınsan o anda bırşey dusunemıyor sadece duygular... Kızlar cok guzel sana çıkış yolu bulmuşlar ama sen belli ki daha çok yapıcı laflar beklıyorsun, ama bu ilişkinin oluru kalmamıs... Sen göremiyorsun belki ama anlattıklarından başka sonuç çıkmıyor. eger ayrılmazsan emın ol cok pısman olacaksın. bakirelik artık tabu değil. Sana aşık olan adam bunu sorun bile etmeyecek zamanı geldiğinde.. Etrafımda örneklerı cok. Emın olabilirsin...

Bu ne ozgüvensizlik böyle bide yüksek lisans yapıyorsun. Cahil de değilsin hani. Bırak şu adamı bide öğretmen olacak. Çocuklarımızdan kardeşlerimizden uzak olsun böyle öğretmen.

Cinsellik karşı tarafa güvenerek yaşanmaz. Yaşarsan kendi kararın ve isteğinle olur. Yarın ayrılmasın diye ona kul köle olarak olmaz bu iş. Kendine guvenmiyorsan yasamazsın olur biter.
Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum

ne günü dolduruyorsunki o işteyken al çantanı çık git yolumu bilmiyorsun

Sanırım bakireliğini bozdu ondan ayrılamıyosun anladığım kadarıyla. Şimdide sana dokunmaması zoruna gitmiş. Bi dokunsa ortada sorun kalmayacak :KK70:

Sen ona kendını verdıgıne daha cok pısman olacaksın... Keşke değseymiş ama ınsan o anda bırşey dusunemıyor sadece duygular... Kızlar cok guzel sana çıkış yolu bulmuşlar ama sen belli ki daha çok yapıcı laflar beklıyorsun, ama bu ilişkinin oluru kalmamıs... Sen göremiyorsun belki ama anlattıklarından başka sonuç çıkmıyor. eger ayrılmazsan emın ol cok pısman olacaksın. bakirelik artık tabu değil. Sana aşık olan adam bunu sorun bile etmeyecek zamanı geldiğinde.. Etrafımda örneklerı cok. Emın olabilirsin...
Canim herkes beni yanlis anliyor ben zaten bu iliskiyi bitirmek istiyorum kimse deb drvam et lafini duymak icin degil aksine ayrilmak mantikli drgil mi herkesten evet lafini duymak icin actim ama hrrkes ben sanki bu ilskiyi drvam ettrme istegim varmis gibi konusuyorlar

Erkek arkadasinizla birlikte oldunuz diye neden ayrilamiyorsunuz? Beni igfal etti diye mahkemeye vermesinden mi korkuyorsunuz? Millet 5 cocukla bosanmaya korkmuyor da siz yattiniz diye sevgilinizi terketmekten korkuyorsunuz. Bu kafayla daha cok dayak yersiniz.

Ya yargilamadann yorumlarinizi yapin lutfen insan acizdir ve benfe zamaninda bi erkrk dusmaniydim ve bi erkrk bana simdiye kadar bagirmadi bile ama cok kisiyi kinadim hor gordum dedim nasil cekiyor bunu bu da onlarin cezasi diye dusunuyorum
Yargilamak mi bu? Daha ne kadar kucultebilirsin kendini bi disardan bak Allah askina yazdiklarina? Erkek dusmanligi ile birilerini kinamak ile ilgisi yok bunun.

Yapman gereken şeyi herkes söylüyor bari dogru yolu bul da kendine gel.

Canim herkes beni yanlis anliyor ben zaten bu iliskiyi bitirmek istiyorum kimse deb drvam et lafini duymak icin degil aksine ayrilmak mantikli drgil mi herkesten evet lafini duymak icin actim ama hrrkes ben sanki bu ilskiyi drvam ettrme istegim varmis gibi konusuyorlar
canım sen öyle lanse edıosun gecmıs msjları okudum da bana da oyle geldi.. Ve yine bana öyle geliyorki bu adam özleyıp seni aradıgında ayrılsan bile, senı kandırmak ıcın bır yol bulacaktır

Bırak allasen. Daha hala gün dolduruyormuş. Arkadaşım adamın evinde kuzu kuzu kalıp da kendini öptürmemekle olmuyor bu iş. Adam ağzına da etse onun yanından ayrılmayacaksın demek, adama da bu izlenimi veriyorsun. Tepki vereceksen çeker kapıyı gidersin, adamın evinde, onun eşyasında uyumak, hala onun yemeğini yemek gurursuzluk.

X