- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 34
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Ama beni sevdiğini düşündüğünü hissediyorum. Yani eskilerden içimizde bi merak bi iz kalması affedilemez mi kabul edilemez bişey miBence hala o kızı seviyo. Bence sende daga fazla sürdürme sonunda üzülen sen olacaksın
Yaşına mı bağlıyorsunuz? Yani ilerde olgun bir insana dönüştüğünde bu davranışları bırakacaktır öyleyse. Ben büyütürüm onu :)23 yaşında ergen bir delikanlı. Yaptıkları normal geldi. Bende daha aklı başında biriyle beraber olmalısın
İçinde ona karşı hiçbişey kalmadıysa neden merak eder ki bir insan eskisini? Senin sevgilin yapsa farketse normal karşılayıp ilişkini etkilemesine izin vermeyeceksin öyleyse?ben yaklasik 1 1 bucuk sene once cok fazla baglandigim asik oldugum ya da asik oldugum sandigim biriyle ayrildim. Daha sonra biri cikti karsima onun herseyini unuttum zamanla. Icimde kucucuk bisey bile kalmadi. Yeni sevgilimi cok sevmeme ragmen eskilere arada instagramda arastiririm bakarim. Sadece merak. Icimde ona karsi bisey mi var hayir. O da oyle olabilir direk ayril demek olmaz sonicta seninde duygularin var ona karsi
bana karşı duygusu bile yoksa neden benle sevgili olsun ki bu çocuk?Kuzucum bu çocuğun aklı hala o kızda.Seni üzmek istemem ama sana karşı duygusu olduğunu bile düşünmüyorum.Seni seviyor olsa umrunda bile olmazdı eski sevgilisi.Daha fazla kendini yıpratmadan sonlandır ilişkiyi.
bana karşı duygusu bile yoksa neden benle sevgili olsun ki bu çocuk?
Bence olgunlaştığında tekrar ilişkiye başlaYaşına mı bağlıyorsunuz? Yani ilerde olgun bir insana dönüştüğünde bu davranışları bırakacaktır öyleyse. Ben büyütürüm onu :)
O bana gelmedi ki ben ona gittim duygularımı söyledim ilk ve o istemedi bile başta ben kabul ettirdim sonradan o da dayanamadı kabul etti zamanla olacak bazı şeyler dedi sonra da o da sevdi beni Yani yarabandı olamaz ki bu durumda?Yarabandı durumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?