erkek arkadaşım açık fotoğraflarıma bakmış.

incitanesiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
8
-4
24
Herkese merhaba. Sırf bu konunun içinden çıkamadığım için hesap açtım. Çevremdeki insanlara olayı anlatıp akıl almak istemiyorum, belki verecekleri olumsuz tepkilerden korkuyorum, ayrılmak istemiyorum seviyorum. Lütfen objektif bir şekilde yorumlarınızı paylaşın benimle.

Son düzenleme:
Ağzına mıçardım adamın. Sonrası için büyük konuşmayayım ama uzun bir süre muhatap olmayacağım kesindi. Güvenemezdim de, güven benim için fazlasıyla önemli. Sanırım ayrılırdım.

Neden telefonunda sizin açık fotoğraflarınızı bulundurmak istemiş ki? Hadi nefsine yeni düştü de baktı diyelim, neden bunu bir de kendi telefonuna atıyor? Ben bu olayı çok yanlış buldum, arkadan iş çevirmek oluyor yani.

Ben sanırım ayrılırdım ya böyle bir durumda. Sizden gizli bakıp kendine fotoları atması gerçekten çok güven kırıcı bir durum. Güven kalmayınca da ilişki b.ka sarıyor malesef.

Neden telefonunda sizin açık fotoğraflarınızı bulundurmak istemiş ki? Hadi nefsine yeni düştü de baktı diyelim, neden bunu bir de kendi telefonuna atıyor? Ben bu olayı çok yanlış buldum, arkadan iş çevirmek oluyor yani.
biri bana bunu anlatsa direkt ayrıl derdim ama duygularım bu kadar yoğunken ayrılacak gücü bulamıyorum. son anda iptal etmiş atacakken ama gördü mü gördü.

bugun senin ozel fotonu gizli gizli cekip kendine atan serefsiz yarin evlenince yatakta ciplak fotolarını ceker saklar. bence asla barisma pis sapikla

biri bana bunu anlatsa direkt ayrıl derdim ama duygularım bu kadar yoğunken ayrılacak gücü bulamıyorum. son anda iptal etmiş atacakken ama gördü mü gördü.
Açık halinizi merak etmiş olabilir ama bu merakıyla arkadan iş çevirmesi çok yanlış. Siz yakalamasaydınız baktığını da itiraf etmeyecekti. Atacakken son anda iptal etmiş diyorsunuz ama fotoğrafınız galerisinde görünecek şekilde duruyorsa bu çok sıkıntı. Sizinki yapar mı yapmaz mı bilmem ama bende fotoğrafın var diye tehdit eden erkekler oluyor.

El ele tutuştuğunda bu kadar kötü hissedecek derecede dini hassasiyeti olan insanların sevgili olması çok garip. Namahremse o da namahrem. Boşu boşuna kendinize eziyet ediyorsunuz. Sevişin demiyorum ama zaten sürekli beraber vakit geçirdiğiniz erkek elinizi tutmuş, pek bir fark yok arada. Neyse konu bu değil ama belirtmek istedim. Açık fotoğraflarınıza bakıp geçse tamam da kendisine göndermesinde art niyet var gibi. Eşim de uzak kaldığımız dönemlerde benden fotoğraf isterdi, biraz açıksa baktıktan sonra hemen yok ederdi. Hatta benden de sildirirdi. O yüzden tam emin olamıyorum.

Herkese merhaba. Sırf bu konunun içinden çıkamadığım için hesap açtım. Çevremdeki insanlara olayı anlatıp akıl almak istemiyorum, belki verecekleri olumsuz tepkilerden korkuyorum, ayrılmak istemiyorum seviyorum. Lütfen objektif bir şekilde yorumlarınızı paylaşın benimle.

1 senedir devam eden bir ilişkim var, büyük sorunlarımız yoktu, uyumluyduk, uyumsuz olduğumuz yerlerde birbirimizi kırmadan üzmeden sonuca varmaya çalışırdık. Üzülmemi hiç istemezdi en başından beri. Bana, hatta aileme fazlaca değer veren biri. Kardeşime sınavlarında bile yardımcı oluyordu ben istedim diye. Henüz öğrenci olmasına rağmen (üni son sınıf) eli çok boldu, bazen ufak tefek anlamlı hediyeler bazen aldığı burslarla bana maddi değeri yüksek hediyeler alıyordu, elinde olsa daha fazlasını da alırdı eminim. Sesini bile yükseltmez, üzülmeme dayanamazdı. Her zaman el üstünde tutmaya çalıştı Allah var. Ben de onun ahlakına değerlerine bağlı bir insan olmasına güveniyordum. İkimiz de dindarca bir hayat yaşamaya çalıştığımız için zaten en başında evlilik niyetiyle birbirimizi tanımaya başladık. İlk 9-10 ay el ele dahi tutuşmadık, maalesef bir yerden sonra dayanamayıp el ele tutuşup sarılmaya başladık. Elimi tuttuktan sonra kendimizi kötü hissediyorduk dikkat edelim vs diyorduk ama iş yine başa dönüyordu, o benden daha kötü hissediyor gibiydi “sana yanlış bir şey yapıyorum” diye. Daha sonra ben annesi, teyzesi ve abisiyle tanıştım, işler yavaş yavaş ciddiye biniyordu, derken bir gün telefonumdan açık fotoğraflarımı (mayolu fotoğraflar da var)kendisine attığını yakaladım haberi yokken. En son göndermeyi iptal etmiş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, bunu yapmasına ihtimal vermediğim bir insandı. İlk başta inkar etti, istersen bana hiç inanma ama lütfen beni bırakma diye yalvarmaya başladı ve en sonunda dayanamayıp itiraf etti. Tabi yalan söyleyecek bir insan olduğuna da ihtimal vermiyordum. İstesem yalanımı devam ettirirdim ama bunun yüküyle yaşayamam, evlenince helallik alacaktım lütfen beni bırakma demeye başkadı. Arkamdan bu şekilde iş çevirmesine çok kırgınım, benden isteseydi bu kadar aşağılık bir duruma düşmezdi gözümde. İtiraf ettikten sonra çok ağladı, başka şehre gitti. Son bir şans tekrar güvenini kazanmak için elimden geleni yapıcam anlık şeytana uydum, biz yakınlaşmaya başladıkça merakım daha cok arttı kendimi tutamadım, ben senin ilk tanıdığın insanım nefsime uydum bunu yapabilecek bir insan değilim lütfen ayrılma benden diye yalvarıyor şimdi. Kız çevresi yok, kötü alışkanlıkları yok kendi halinde biri. Artısı eksisinden kat kat fazlaydı benim için. İçim parçalanıyor. Gerçekten seviyorum ve evlilik icin de uyumlu olduğumuzu düşünüyordum, 3-4 ay sonra babamla tanıştıracaktım. ama şu an affedersem kendime saygım kalmaz gibi hissediyorum… Beni affetmeni isteyemem ama ufacık bir ümit varsa bile ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim dedi. Siz olsaydınız ne yapardınız fikir verin lütfen

Birbirini seven arzulayan insanların birşey yaşaması çok normal.
Sizinde el ele tutuşmak sanki çok yanlış birşey gibi davranmanız ayrı tuhaf.
Ama bu adamın yaptığı remen sapıklık.
Sizin resimlerinize bunu yapan kim bilir daha kimleri çekiyodur gizli gizli.
Ben olsam birdaha asla görüşmem ve konuşmam.

Ben de olayın şu kısmına takıldım, el ele tutuşmayı bile erteleyen bir erkek nasıl oluyor da açık fotoğrafınızı görünce bunu kendine atmaya çalışıyor? Bu karakterde biri nefsime hakim olamadım fotoğrafına baktım diyip durumu itiraf eder. Size kendini yansıttığı gibi biri mi acaba?

Ben de olayın şu kısmına takıldım, el ele tutuşmayı bile erteleyen bir erkek nasıl oluyor da açık fotoğrafınızı görünce bunu kendine atmaya çalışıyor? Bu karakterde biri nefsime hakim olamadım fotoğrafına baktım diyip durumu itiraf eder. Size kendini yansıttığı gibi biri mi acaba?
utancımdan itiraf edemedim, beni bırakırsın diye korktum evlendikten sonra itiraf edecektim dedi. farkındayım iki karakter cok zıt birbirine. ya gercekten sapık ahlaksız biri ya da gercekten benim ilk tanıdıgım gibi biri ama anlık şeytana uydu. hangisine inanacagım, güvenecegim bilemiyorum.

Bana çok büyük roller yapan birisi gibi geldi üzgünüm … yani size başka birini gibi görünüp o kalıpta görmenizi istiyor olabilir , el ele tutuşma durumuna geleceksek eğer kendi tercihinizdir saygı duyarım sizlere ama ben şuna inanıyorum el ele tutulmak bile insanın kalbini heyecanlandıran bir şey birini seviyorsan yani … o bile insanın içini heyecanlandırabilir mutlu hissettirir sizin kişisel düşünceniz bu şekilde ama karşı taraf ya size böyle görünmek için rol yaptıysa hep ? Bu ihtimal işte korkutucu kendisi sıkan saklayan gizleyen birindense açık olan olgunca düşüncelerini paylaşan kişileri tercih ederim . Çünkü bugün böyle yapan yarın kim bilir ne yapabilir

utancımdan itiraf edemedim, beni bırakırsın diye korktum evlendikten sonra itiraf edecektim dedi. farkındayım iki karakter cok zıt birbirine. ya gercekten sapık ahlaksız biri ya da gercekten benim ilk tanıdıgım gibi biri ama anlık şeytana uydu. hangisine inanacagım, güvenecegim bilemiyorum.
Evet yaptığı öyle bir şey ki ben bile oturduğum yerden kırk ihtimal düşündüm. Ne de olsa evleneceğim göreceğim diye düşüneceğine kendisi açık halinizi bulma çabasına girmiş. Barışacaksanız yeniden güvenimi kazanman gerekiyor diyin ve ailenizle tanışma adımlarını erteleyin belki de bu olayla kendisini daha yeni tanımaya başlıyorsunuzdur. İnsanın aklına bir kere şüphe girince o ilişki artık sağlıklı olmuyor. Çok iyi düşünün.

hem normal baş açık ev hali hem de mayolu fotoğraflar.
normalde tesettürlü müsünüz?
sevgilinizin bu haliyle telefonunuzun galerisine bakmasi bile büyük terbiyesizlik. cunku sizin gibi tesettürlü kiz arkadaslarinizin, annenizin, kardeşinizin ev hali atletli taytli acik fotolari olabilir.
seviyorum diye nasil böyle aşağılık seyleri normallestiriyorsunuz ya?
biz de sevdik ama sunu yapan adam da sevilmez yani. "serefsizmis bilemedim" dersi tekmeyi basar nefretle anarsin

X