- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi castleinthesnow
AynenYalnız olmanın avantajları hediye derdi yok![]()
Hediye gelir derdi yok
Trip atma derdi yok
Güzel sevgi içerikli duygusal mesaj almak gibi bi derdin yok

Yok yani napak ölek mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenYalnız olmanın avantajları hediye derdi yok![]()
Çok güzel düşünülmüş bir hediye....ama bu çıkar senden. Yani inşallah çıkmaz da bu kadar yüz verilmez bu yollar yanlış yollar.Nişanlımın ocak 2 ydi ..
Ben Büyük bir kutu aldım.. güzel :)
İçerisine sevdiği her şeyden bir parça koydum..
İstediği saati, tesbih yaptırdım özel ucunda baş harflerimiz olan, Fotoğraf albümü aldım güzel büyün resimlerimizi çıkartıp içerisine güzelce koydum, Bjk den anahtarlık, kupa , kartvizitlik aldım içine koydum çünkü bjkye ait her şeye sahip.. bir paket sigara bile koydum :))
Sonra bunları aldığım kutunun içerisine yerleştirdim.. kutunun üstüne de yukarıda boşluk kalacak şekilde karton kesip koydum.
Hediyeler gözükmedi.. kartonu güzelce hediye paketine sarmıştım.. kartonun üzerine de renkli kağıtlarla notlar yazdım bir sürü.. o kartonun üstüne de en sevdiği çikolatalardan doldurdum.. çeşit çeşit çikolatalar :)) kutum baya büyüktü baya bir çikolata koydum :)
Sonra hediyeyi verdim şok oldu :)) Kutuyu bir açtı çikolata.. ona bir kutu çikolata aldığımı sandı :))
Sonra çikolataları kutunun kapağına dökmesini söyledim dökütü hepsini baktı altında karton ve notlar.. notları okudu... gözleri doldu :))
Dedim şimdi kartonu çıkar.. şoka girdi :)) Bir çıkardı altında bir sürü hediye.. en sevdiği her şeyden içerisinde var :))
Sonra da güzel bir yemeğe çıkardım :))
Normalde her sene gider bir şey alırdım o da bana öyle.. bu sene çok şoka girdi :)) önüne gelene anlatıyor :))
Çok güzel düşünülmüş bir hediye....ama bu çıkar senden. Yani inşallah çıkmaz da bu kadar yüz verilmez bu yollar yanlış yollar.
Bu da güzel bir fikir...ama herkes hoslanir mi acaba. Vudu bebeği gibi Vudu anahtarlık.Bende bir fikir vereyim .
Yıldönümümüzde bi madalyonun içerisine sacımı kesip koydum. anahtarlık olarak hediye ettim. Çok sade gözüken birşey ama her an cebinde olan anlamlı bi obje oldu.
Vazgeçilmez hissettirmişsin. Millete anlatmasi da cok duygulandığı icin degil vazgecilmez erkek egosu. Yani herkese anlatarak bir kizin kendi icin neler yapabildigini anlatma ihtiyaci.erkeğe en hissettirilmeyecek duygu vazgeçilmez odak noktası olduğu hissi. Erkek psikolojisi. Tabi benim görüşüm.Ne yönden çıkar anlayamadım..
-ğpşlöNişanlımın ocak 2 ydi ..
İstediği saati, tesbih yaptırdım özel ucunda baş harflerimiz olan, Fotoğraf albümü aldım güzel büyün resimlerimizi çıkartıp içerisine güzelce koydum, Bjk den anahtarlık, kupa , kartvizitlik aldım içine koydum çünkü bjkye ait her şeye sahip.. bir paket sigara bile koydum :))
Sonra bunları aldığım kutunun içerisine yerleştirdim.. kutunun üstüne de yukarıda boşluk kalacak şekilde karton kesip koydum.
Hediyeler gözükmedi.. kartonu güzelce hediye paketine sarmıştım.. kartonun üzerine de renkli kağıtlarla notlar yazdım bir sürü.. o kartonun üstüne de en sevdiği çikolatalardan doldurdum.. çeşit çeşit çikolatalar :)) kutum baya büyüktü baya bir çikolata koydum :)
Sonra hediyeyi verdim şok oldu :)) Kutuyu bir açtı çikolata.. ona bir kutu çikolata aldığımı sandı :))
Sonra çikolataları kutunun kapağına dökmesini söyledim dökütü hepsini baktı altında karton ve notlar.. notları okudu... gözleri doldu :))
Dedim şimdi kartonu çıkar.. şoka girdi :)) Bir çıkardı altında bir sürü hediye.. en sevdiği her şeyden içerisinde var :))
Normalde her sene gider bir şey alırdım o da bana öyle.. bu sene çok şoka girdi :)) önüne gelene anlatıyor :))
hmm doğru aslında egoları tavan yapmış erkeklerin neler yaptığını görüyoruzVazgeçilmez hissettirmişsin. Millete anlatmasi da cok duygulandığı icin degil vazgecilmez erkek egosu. Yani herkese anlatarak bir kizin kendi icin neler yapabildigini anlatma ihtiyaci.erkeğe en hissettirilmeyecek duygu vazgeçilmez odak noktası olduğu hissi. Erkek psikolojisi. Tabi benim görüşüm.
Vazgeçilmez hissettirmişsin. Millete anlatmasi da cok duygulandığı icin degil vazgecilmez erkek egosu. Yani herkese anlatarak bir kizin kendi icin neler yapabildigini anlatma ihtiyaci.erkeğe en hissettirilmeyecek duygu vazgeçilmez odak noktası olduğu hissi. Erkek psikolojisi. Tabi benim görüşüm.
Canim ben uzun yıllardır evliyim. Mutluyum da çok şükür. Bu yorumuma belki biraz hayat tecrubesi diyelim.Uwww :) Geçmişte ve şu anda karşınıza iyi erkekler çıkmamış olabilir ama bu hepsinin karakterinin aynı olacağını göstermez.
Erkekler hakkında bu kadar ön yargılı ve sabit olmayın.. mutluluk zor olur söyleyeyim. Hiç tanımadığınız bir insan hakkında bile bu şekilde ön yargılısınız .. kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum iyiliğiniz için ön yargılarınızdan kurtulmanız gerektiğinizi düşünüyorum.. :))
O notları okurken gözlerinin dolması, heyecanını, mutluluğunu görebildim ben. Çok romantik ve emeğe çok değer veren bir insan benim nişanlım.. ki onun bana yaptıklarının yanında benim ki hiç bir şey :) Ama eminim ki ufak sürprizler herkesin hoşuna gider, mutlu eder..
Ben hayatımda ona ilk defa hediye almıyorum ki.. hatta çok çok pahalı hediyeler aldım ama hiç birinde bunu hissetmedim :)) Ve ben zeki bir bayan olduğuma inanıyorum.. aşkımın doruklarındayken aptal olabilecek kadar zeki.
Bazen mutlu olmak için bu kadar ince ve detaycı düşünmemek lazım.. anı yaşamak ve yaşatmak lazım.. aradığımız aşk, heyecan bu noktadan sonra başlıyor :))
Umarım bu söylediklerimi bir gün anlarsınız :)
Canim ben uzun yıllardır evliyim. Mutluyum da çok şükür. Bu yorumuma belki biraz hayat tecrubesi diyelim.
Mutlulugunuz daim olsun Allah tamamina erdirsin.
Nişanlımın ocak 2 ydi ..
Sen naptin abla?
Bari gelecek sene icinde biseyler biraksaydin.
O aldiklarinla en az 5 dogum gunun idare ederdin.
Gelecek seneye ne aldin peki? Zor olmadimi boyle bi big suprise dan sonra dahada orjinalini dusunmek?
O sana ne aldi peki?
:))) haklısın çıtayı fena yükselttim :)) Ama gelecek yıl nasipse evli oluyoruz.. o zaman daha rahat ve cazip sürprizler düşünebilirim.. hatta aklımda bir plan var..
Evin içerisinde küçük küçük notlar saklayarak onu dört döndüreceğim :)) örneğin kapıdan içeri girdiğinde notla karşılaşacak "mutfağın çekmesine bak" çekmecede küçük bir hediye ve 2. bir not "yatak odasında yastığın altına bak .. tekrar küçük bir hediye ve tekrar bir not :)) böyle evin içinde dört döndürüp arabasına kadar bindirticem arabada da küçük not saklayacağım.. en son bir yerde rezervasyon yapımış olup onu oraya yönlendiricem notlarla.. oraya gelince de şaaaakk sürprizz ben :))))
Sonra başbaşa güzel bir yemek ..
Umarım o günler gelir ve yaşayabilirim.. ama ondan sonraki sene ne halt yiyicem hic bir fikrim yok
Bu arada bu surprizi ben bu sene yaptım ocak 2 de .. 14 gün önce :))
Cita gittikce yukseliyooorrr
Peki o sana ne aldi senin dogum gununde?
Doğum günüm 25 mayısta .. :)) heyecanla bekliyorum :))
Eskiden normalde neye ihtiyacımız varsa bir birimize onu alırdık.. hatta çok pahalı hediyeler bile alırdık ama hiç birinde böyle heyecanlanmadım ben.. bunu ben ilk kez denedim ve onunda benim de çok hoşuma gitti.. şiddetle tavsiye ederim bu tarz sürprizler iki tarafıda çok mutlu ediyor..:))
Kitabı kendin hazırladın değil mi? İnternette de hazır olarak yapıyorlar ben de görmüştüm. Aslında aklıma bu şekilde bir kitap hazırlamak benim de geldi içinde bize ait fotoğraflar, tatlı whatsapp konuşmalarımız ilişkimizin başladığı günkü yazışmalarımızın olduğu falan :) Ama acaba çocuksu bulur mu diye de emin olamadım :)C castleinthesnow
Bir karikatür kitabı hazırlamıştım
Hem çok güzel mesaj veriyorsun hem eğlenceli oluyor
Hoşuma gitmeyen şeyleri espriyle karışık ekledim
Sevdiğim şeyleri aşkla karikatürize ettim
Özel günlerimizi o günün karikatürünü çizip o sayfalara güzel notlar düştüm
Yakasının iç kısmında ömür boyu yakandayım yazan beyaz smokin gömlek yaptırdım
Baş harflerimizden kol düğmesi
Zippo çakmak
Deri cüzdan alıp üzerine ismini yazdırdım
Çakı seti aldım
Bakım çantası hazırladım (traş mak losyon parfüm vs)
Ona özel burcunun taşından tesbih yaptırdım
Arabası için navigasyon cihazı aldım
Şimdilik aklıma gelenler bunlar![]()
Aslında ben de böyle bir şey yaparsam çıtayı cidden fena yükseltmiş olacağım bir de ilk doğum günü olacak kutlayacğımız yapmasam mı ne diğer özel günlere seçenek kalmıycak:))) haklısın çıtayı fena yükselttim :)) Ama gelecek yıl nasipse evli oluyoruz.. o zaman daha rahat ve cazip sürprizler düşünebilirim.. hatta aklımda bir plan var..
Evin içerisinde küçük küçük notlar saklayarak onu dört döndüreceğim :)) örneğin kapıdan içeri girdiğinde notla karşılaşacak "mutfağın çekmesine bak" çekmecede küçük bir hediye ve 2. bir not "yatak odasında yastığın altına bak .. tekrar küçük bir hediye ve tekrar bir not :)) böyle evin içinde dört döndürüp arabasına kadar bindirticem arabada da küçük not saklayacağım.. en son bir yerde rezervasyon yapımış olup onu oraya yönlendiricem notlarla.. oraya gelince de şaaaakk sürprizz ben :))))
Sonra başbaşa güzel bir yemek ..
Umarım o günler gelir ve yaşayabilirim.. ama ondan sonraki sene ne halt yiyicem hic bir fikrim yok
Bu arada bu surprizi ben bu sene yaptım ocak 2 de .. 14 gün önce :))
Biz evliyiz ben 28 eşim 32 yaşında çokkk eğlendi okurken hatta iş için yurt dışına çıkarken bile yanında götürüp getiriyorKitabı kendin hazırladın değil mi? İnternette de hazır olarak yapıyorlar ben de görmüştüm. Aslında aklıma bu şekilde bir kitap hazırlamak benim de geldi içinde bize ait fotoğraflar, tatlı whatsapp konuşmalarımız ilişkimizin başladığı günkü yazışmalarımızın olduğu falan :) Ama acaba çocuksu bulur mu diye de emin olamadım :)