Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi?

hickimse de olmayan ona özel bir koku tasarla.
ismini unuttum ama arastirsan cikar bi internet sitesi bunu mumkun kiliyor.
Icerigi sen belirliyorsun . Sisenin tasariminida.
Birkac dakikada kisiye özel parfüm üretmis oluyorsun. Bence oldukca yaratici bir hediye
Bende zamaninda cok arastirmistim eski sevgilim icin :)

Şimdi öncelikle çoook beğendiğim askere giderken çoooook işe yarayacak bir hediye ama ben yapamadım teknik imkansızlıklardan

Kameramı çok kısa aralıklarla saniyelerle(profesyonel kamerası olanlar 1/250 den küçük olmalı) diyebilirim çekim yapacağı ayara getirdikten sonra kamera karşısına geçip” Aşkım Seni Çok Seviyorum ” dedim tabii dudak hareketlerimin daha belirgin olmasına ve el hareketleriyle , mimiklerle desteklemeye dikkat ederek.

Arka fonun düz bir zemin olmasına ve olduğunuz yerde sabit kalmaya da özen göstermelisiniz, bu arada şunu diyebilirim bunun için bir dslr makinaya sahip olmak en güzeli. Ortaya yaklaşık 50 resim çıktı bu resimleri küçük bir not defteri boyutunda bastırdım , keserek de aynı boyuta getirebilirsiniz ve basit bir delgeçle deldikten sonra hepsini bu deliklerden kurdele ile bağladım isterseniz kırtasiyeden ciltletebilirsiniz de. yani hızlı bir şekilde oynatınca aynı çizgi film mantığında ortaya hareket eden ben çıktım. :)

Böylece sevgilimin yanında kolayca taşıyabiliceği ve onu çok sevdiğimi yazıyla değil görsel olarak anlatabiliceğim hediyem hazır oldu. Sevgilinize daha önce yapılmamış bir sürpriz yapmak istiyorsanız deneyin derim biraz uğraş gerektiren ama söylemek istediklerinizi yanındaymış gibi iletebilen bir hediye.

-ALINTI-

Amaa yok ki baktımm :26:

Hmmm :26: İnternete baktın mı peki canım?

Vaavvvvv bu da ilginç bir fikirmiş hemen internete bakıyorum Fikrin için çok teşekkür ederim canım

Ayyyyy çok hoşşşş bir fikir bu da vee de ilginç... Sepetimde bir sürü hediyem olacakk çok sağolasın canım fikrin için

Ayyyyy çok hoşşşş bir fikir bu da vee de ilginç... Sepetimde bir sürü hediyem olacakk çok sağolasın canım fikrin için

Rica ederim canım :) daha fazla istersen yardımcı olurum :) Yine forumda okumuştum biri eşi için yapmış benimde o çok hoşuma gitmişti erkek arkadaşım askere gitmeden önce görseydim yapardım mutlaka şafak günlerine her gün bir tane okuması için notlar çok mutlu edici olur çok güzel fikir senin daha gitmedi yapabilirsin :)

Niye göremedin kii:26: ozaman sizde hasretlik çok büyük küçük bir defter aldım bende kapağına resmimizi etiket yaptırdım ona mı yazsam acaba küçük notlarımı nasıl olur sence?:44:

Niye göremedin kii:26: ozaman sizde hasretlik çok büyük küçük bir defter aldım bende kapağına resmimizi etiket yaptırdım ona mı yazsam acaba küçük notlarımı nasıl olur sence?:44:

hasretlik olmaz mıııı ama yanlış anlatmışım askerim gitmeden önce bu fikri görseydim olacaktı olur bence canım bak hatta şu şekilde sayfalara mektup görünümü verebilirsin yada direk bu şekilde yapıp üzerlerine 1gün 2gün diye gidebilirsinde :)

Son düzenleme:

tuttum bu da çook güzell sende çok orjinal fikirler varmışş ne cevherler varmışş sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…