Merhabalar yeni üye oldum,lütfen banada cevap yazarsanız çok mutlu olurum.Benim üç seneden beri devam eden bir ilişkim var.Bu ilişkiye başlarken çok tereddütlerim vardı ama buna rağmen çıktım onunla.Mesela ben üniversite okuyorum,o tekel bayi işletiyor.Bu da ilişkimizde sorunlar yaratıyor.Bana az zaman ayırması gibi,ailesine bakmak durumunda engelli bir babası var ve bütün kazandığı parayı ailesine veriyor.Bizim geleceğimiz için hiç para biriktirmiyor.Aslında babasıda annesi de emekli ama evlilik için hiç birikim yapmıyor.Hep sen 4. sınıfa gelince yeni bir işe gircem o zaman biriktirmeye başlıcam diyordu.Seneye 4.sınıfım ve okulum bitiyor.Bu seferde evliliği erteleme teklifinde bulundu ailesi bana.Çünkü ondan büyük bir abisi var önce onu evlendireceklermiş,babasına ağır gelirmiş aynı yıl 2 düğün yapmak.Bende tamam siz nasıl uygun görürseniz dedim ama içimden çok gıcık oldum.Zaten abisinin kız arkadaşını hiç sevmiyordum,çok havalı gıcık bir kız ve her istediğini yaptırıyor aileye.Bir de ekonomik olarak çok farklıyız yani benim ailemin durumu onunkinden daha iyi baya bir farklı yani.Buna rağmen benim ailem senin vereceğin kendi kararın dedi,biz birşey demeyiz.Arkanda oluruz,ama ilerde mutsuz olacağın bir karar verme iyi düşün dedi annemle babam.Yani ne eğitim farkı ne de maddi olarak farklı olmamızda bir sorun olmayacağın söylediler ailem.Şimdi erkek arkadaşımın bazı konularda ağzını arıyorum,para konusunda biraz hassas gibi.Yani konu para olunca birden hassaslaşıyor.Ben ondan birşey istediğimde hep olumsuz cevap veriyor mesela düğünümüz şurda olsun mu diyorum?O da "hayır orası çok pahalı bizimkiler istemez,hem babam oraya çıkamaz(engelinden dolayı)"diyor.Mesela kuaför konusu geçiyor ben aşkım saçımı şu kuaförde yaptırırz düğünde diyorum hemen karşı çıkıyor.Aslında dese ki elimizden geleni yaparız.Ben buna karşı gelecek bir kız zaten değilim ama işte...Kafam çok karışık daha niaşnlı bile değiliz ama ailesinin ağzına çok bakıyor.Bende nişanlanıp sonradan ayrılacağıma şimdiden bir karar vermeliyim diyorum.Bana cevap yazarsanız çok memnun olurum..