Askerliğe gitti bedelli olarak yaptı . Allah'a şükür ikimizinde ailesinin durumu iyi Allah'a şükür benimde durumum iyi Allah'a şükür onunda durumu iyi ki konu maddiyet bile değil . Lütfen yapmayın etmeyin derdimiz tasamiz para pul değil . Evlenme merakı bile değil evlenme merakı bile değil . Ben kalk gel evlenelim demiyorum bile lütfen ya . Yapmayın , ben ailesinin onun ailemle tanismasina bile karşı çıkmasını anlatıyorum size . Uzagiz ve uzak oldugumuz için rahatça görüşmek için gel ailemle tanış yani seni bilsinler nasıl birisin bilsinler ailemin içi rahat olsun dedim buna bile hayır olmaz dediler . Sorun onların itirazları yapmmayin ne apradi ne pulu ne evi ne geçimi ne evliliği ya
Tamam sen böyle diyrosun, adam da diyor ki; "ben evlenmeye hazır değilim, seni de oyalamak istemem. Sen de hayatına bak, git başka bir erkeğe kocam de, çocuklar doğur. Beni bağlamaz"
Adam belli ki gençliğine doyamamis. Gözünü açmış seni görmüş. Yaşıtları alemlere akarken o aç aç bakıyormuş demek ki.
Yaşı genç, yakında cebi para görecek. Aylak aylak yaşamak istediği bir gençliği , hesap sormadan gezip dolaşacak, vicdan azabı çekmeden mekan mekan gezecegi bir özgürlük isteği var belki. Romantizm defterini açtığı gibi kapatmak istemiyor, yeni insanlarla flört edebilmek, tavlayıp tavlayamayacagini görmek, birkaç ilk öpücük, birkaç ayrı insanla birliktelik daha yaşamak istiyor demek ki.
Ben de benzer sebeplerle o yaşlarda az daha evliliğe gidecek ilişkimi bitirmiştim. Hiç de pişman değilim. Bugün 32 yasındayım, aklımda hiç keşke kalmadı gençliğimle ilgili. Hiç de pişman olmadım az daha evleneceğim kişiden ayrildigima, çok daha iyilerini buldum geçen zamanda.
Bence senin çocuk da aynı böyle düşünüyor. Ama korkak olduğu için anne babasinin arkasına sığınıyor.
Yoksa gerçekten evlenmek istese sana baskasinin ol diyebilir mi? Bu nasıl bir gavatlik olur???
Üstüne düşüp g.tünü kaldırma . Sen böyle yaptıkça "vay bee ben neymisim" diyecek, hepten uzaklasacak