Erkek arkadaş mı sevgili mi demek doğru ?

gelecekvizyon

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
625
728
23
Kızlar birine hayatımızdaki kişiden bahsederken erkek arkadaşım var mı demek daha doğru sevgilim mi. Yani bu ikisinin bir farkı var mı? Sanki aralarında büyük fark varmış gibi bir konu olduda sevgilimle aramızda. Erkek arkadaşım var deyince daha mı doğru oluyor ya da sevgilim deyince daha mı hayatınızdaki kişiyi benimsemiş oluyorsunuz düşünceleriniz neler ?

Anlattiginiz kisiye gore degisir. Erkek arkadas daha mesafeli oldugun insanlara bahsettiginde soylenir bence. Sahsen ennn yakin kiz arkadaslarimdan baskasina 'sevgilim' demem.

Eşimle sevgiliyken aile ortamında erkek arkadaşım derdim .
Kız ortamında sevgilim , aşkıtoşkom herbişeyi derdm :))

Samimi olmadığım birinin yaninda erkek arkadasim diye bahsederim, yakin çevreme sevgilim diye.
Aynisi evlenince de oluyor, yakin cevrende kocam diye rahatlikla konuşuyorsun da samimi olmadigin insanlarin yanında eşim diyorsun.
Sahiplenmekle ilgili degil bence. Birisi daha seviyeli bir hitap.

Sevgiliye erkek arkadas diyeceksek cinsiyeti erkek olan arkadasa ne diyecegiz?

Kızlar birine hayatımızdaki kişiden bahsederken erkek arkadaşım var mı demek daha doğru sevgilim mi. Yani bu ikisinin bir farkı var mı? Sanki aralarında büyük fark varmış gibi bir konu olduda sevgilimle aramızda. Erkek arkadaşım var deyince daha mı doğru oluyor ya da sevgilim deyince daha mı hayatınızdaki kişiyi benimsemiş oluyorsunuz düşünceleriniz neler ?

bence olayın sahiplenmeyle, benimsemeyle alakası yok
ben mesela "sevgilim" kelimesini hiç sevmezdim, kullanmazdım
eşime de erkek arkadaşım derdim hep sevgilim yerine, hangi ortamda olursam olayım
ama "aşkım" gibi sözcükleri de hiç sevmem ben
yapı meselesi biraz
cinsi erkek olan arkadaşlara da yalnızca "arkadaşım" derim

Ikisini de demiyorum. Gorustugum biri var diyorum. Cunku sevgili olmak icin en az 3 ay gecmeli. Erkek arkadas ta bana cok ergenimsi geliyor

eşimle yeni tanıştığımız dönemde şu an çalıştığım işe başlamıştım.
görüştüğüm biri var demiştim birkaç kişiye, zaten herkese yayıldı.

biriyle tanıştırdığımda sevgilim demedim.
erkek arkadaşım da demedim.
ismini söyledim.
gıyabında konuşurken de erkek arkadaşım diyordum.

ben cinsiyeti erkek olan arkadaşlarımdan bahsederken x diye bir arkadaşım var derim. erkek dememe gerek yoktur..

Ikisini de demiyorum. Gorustugum biri var diyorum. Cunku sevgili olmak icin en az 3 ay gecmeli. Erkek arkadas ta bana cok ergenimsi geliyor

3 ay mi? Mesela, iliskiye basladik. 3 ay gectikten sonra mi sevgililik statusune geciyoruz? :KK64:

Erkek arkadaş erkek arkadaşımdır. Sevgilim sevgilimdir. Çok düşünücek bir şey yok yani bunda.

Ben bazı ortamlarda sevgili bazılarında erkek arkadaş derim.
Ortamın samimiyetine bağlı.
Samimi ortamda sevgilidir o :)
Hatta dalga geçip "kız gocen napıyo" bile deriz :KK70:

Back
X