• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim

Dalga mı geçiyorsunuz buradaki insanlarla yoksa aldattım dememek için tepki çekmemek için olayı farklı mı anlatıyorsunuz? Olayın doğru olmadığı çok belli oluyor haberiniz olsun bari daha gerçekçi bir şeyler yazsaydınız. Bence olayın sadece fotoğraf kısmı doğru. Erkek arkadaşınıza başka biriyle fotoğraflarınız atıldı ve sizi affetmiyor. Yapılacak hiçbir şey yok bu durumda bu saatten sonra o ilişkiden hayır gelmez. Eğer ayrılmazsanız daha sonradan o terk edecek bu olayı unutamıyorum sindiremiyorum diyerek. Unutup size aynı gözle bakması mümkün değil.

ne insanlar var yarabbbim evlerden ırak. sinirden gülüyomuş. erkek arkadaşının da buna inanası var sanırım 7iq

2019 da tanıştık fakat 2,5 senedir ciddi ve düzenli bir ilişkimiz var şuan askerde askere gittiği ilk ay başıma talihsiz bir olay geldi ve saçma bir şekilde fotoğrafları ailesine ve ona gitti anlattım sevgilime herşeyi ama inanmıyor çok fazla seviyoruz birbirimizi kopamıyoruz ama inanmıyor da nasıl inandırıp unutturabilirim bu yaşananı (kız arkadaşımla tatile gittik sahilde otururken iki erkek musallat oldu küfür falan edince ben beni kucakladı denize atmaya çalıştı o sırada arkadas dediğim insan fotoğraf çekmiş haberim yok tabi ben bağırıp çağırınca esnaf geldi polisi çağırdılar çocukları polis aldı fakat fotoğrafta sinirden gülüyorum guldugum için de inandiramiyorum ) tatil sonu kızla kavga edince ailesine atmış
Bence olay böyle olmadı siz çocuklarla konuştunuz ve sonra bir sebepten pişman olup polislik oldunuz olaylar çok saçma hayatın olağan akışına aykırı çocuk neden tek sizi atmaya çalıştı atacak olsa iter düşersiniz o sırada kız neden elinde tel foto çekiyor kanıt desek tam o ara nasıl güldünüz gülüşünüz nasıl objektife poz gibi şak diye geldi yani o kadar imkansızlar ötesi ki kaldı ki olay doğru polislik oldunuz ifadeleriniz duruyordur o gün orada illaki mobese bişi esnafların dükkan önündeki kameralardaki görüntü çıkmıştır bunlar koyulur ortaya anlatılacak olan anlatılır yani bana yalanınızı geliştirmek için yazmışsınız gibi geldi

Benzer işler

images - 2023-10-16T144721.802.jpeg

Back
X