bence bulusmak demek para harcamak anlamına gelmıyor hava güzel park bahce vs var... kaldı ki sen durumunu biliyorsun ve ona yük olmayacaktın. Senı tanıyorum canım benim elinden gelenı yapan birisin ki bu ilişkinde de yaptın.. ama beyefendi her adımına problemelrim var dıye yaklasıyor son günlerde... evet maddi problemler bir erkeği fazlası ile sıkıntıya sokabilir fakat benim takıldıgım nokta bulusma teklifini reddidiyor bunu yaparken de kusura bakma özür dilerim vb gönlünü alacak cümleler demiyor.. üstelik de ne arıyor ne yazıyor... bu erkekler gittikçe feminenleşiyorlar ya da bana öyle geliyor yok problemım var yok şöyle sorunum var yok böyle sorunum var kızlar yapınca tripli kaprisli oluyor erkek yapınca alttan al beni idare et.. oldu (!) biz kızlar bile eşten dosttan borç alıp, kredi kartı ile idare edip sevdiğimiz adamları ihmal etmuıyoruz buluşmasıydı,hediyeydi, özel günüydü vs. siydi..
paradan çok bahseden ve kız gibi kendini naza ceken adamlar beni fazlası ile sinirlendiriyor...
canım arkadaşım benim hakkından hayırlısı sadece bekle ve hiç bir adım atma..
ama değersizim diye düşünüp kendini ayaklar altına da alma.. "aramıyorsa özlemiyordur, merak etmiyorsa sevmiyordur"
sen daha değerlisin ondan.. öpüldün
bence isteyen adam para harcamadan da buluşur, ne bileyim yaz günündeyiz bir parkta oturmak çok mu zor?
Ben de en çok dünden beri aramamasına msj atmamasına takıldım.. Ne oldu ki niye huy değiştirdi? Bekleyip gör bence ilk adımı o atsın ne diyecek ne yapacak..
Iliskiniz henüz çok yeni evet ama sana dertleri anlatacak kadar da çok eski .Dertsiz insan yok ki yarin gül yüzünü görmeye engel değil ki 5 kuruş olmasın varsın sahilde ki bir bank da oturmak o gül yüzü görmek zor olmamali .Ama günümüz insanı olarak takıntılı ruh hallerine bürünüyoruz sonrası malum kafa karışıklığı soru işaretleri vs
belki uçuk bir tahmin olacak ama acaba senden maddi açıdan destek mi bekliyor..
para teklif edersen anlaşılır durum.
çünkü her fırsatta borçlarını dile getiriyor buluşmaya bile gelmiyormuş.
Düşüncene katılıyorum kesinliklebelki uçuk bir tahmin olacak ama acaba senden maddi açıdan destek mi bekliyor..
para teklif edersen anlaşılır durum.
çünkü her fırsatta borçlarını dile getiriyor buluşmaya bile gelmiyormuş.
Düşüncene katılıyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?