• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım niye oyle yapıyor?

yakında borc ister
illaki dışarı cıkmak kaç tl bakarki
simit ayran parasıdamı yok

cok haklısın cnm gormek ısteyen gorur merak eden arar.. demekki hıc degerım yokmuski aramıor bile dunden beri.. mesaj da paralı degılya

bence bulusmak demek para harcamak anlamına gelmıyor hava güzel park bahce vs var... kaldı ki sen durumunu biliyorsun ve ona yük olmayacaktın. Senı tanıyorum canım benim elinden gelenı yapan birisin ki bu ilişkinde de yaptın.. ama beyefendi her adımına problemelrim var dıye yaklasıyor son günlerde... evet maddi problemler bir erkeği fazlası ile sıkıntıya sokabilir fakat benim takıldıgım nokta bulusma teklifini reddidiyor bunu yaparken de kusura bakma özür dilerim vb gönlünü alacak cümleler demiyor.. üstelik de ne arıyor ne yazıyor... bu erkekler gittikçe feminenleşiyorlar ya da bana öyle geliyor yok problemım var yok şöyle sorunum var yok böyle sorunum var kızlar yapınca tripli kaprisli oluyor erkek yapınca alttan al beni idare et.. oldu (!) biz kızlar bile eşten dosttan borç alıp, kredi kartı ile idare edip sevdiğimiz adamları ihmal etmuıyoruz buluşmasıydı,hediyeydi, özel günüydü vs. siydi..
paradan çok bahseden ve kız gibi kendini naza ceken adamlar beni fazlası ile sinirlendiriyor...
canım arkadaşım benim hakkından hayırlısı sadece bekle ve hiç bir adım atma..

ama değersizim diye düşünüp kendini ayaklar altına da alma.. "aramıyorsa özlemiyordur, merak etmiyorsa sevmiyordur"
sen daha değerlisin ondan.. öpüldün :KK36:

Ben de en çok dünden beri aramamasına msj atmamasına takıldım.. Ne oldu ki niye huy değiştirdi? Bekleyip gör bence ilk adımı o atsın ne diyecek ne yapacak..

Bir simit,ayran alıp bir parkta da oturabilirsiniz çok zor değil.
Bana bahane yapıyor gibi geldi üstüne gitme.
1 aylık ilişkiye de çok kendini kaptırma.

bende ona takıldım cnm tamam bulusamadik ama insan bi merak etmezmi demekki etmior o nedenle de mesaj falan atmio. bende atmiorum sonuçta gururum önde şuanda. o insansa bende insanım bende ilgi görmek isterim

Ben de en çok dünden beri aramamasına msj atmamasına takıldım.. Ne oldu ki niye huy değiştirdi? Bekleyip gör bence ilk adımı o atsın ne diyecek ne yapacak..

Bencede bahane para konusu. Param yok diyebelirtip yaniniza gelse sanki illa cafeye gidelim diye tutturucaksiniz, anlayissiz oldugunuzu sanmiyorum. Ki daha once odemistim diyosunuz. O kadar dert edicegini sanmiyorum bu durumu. Ama belki bunalimdadir onuda bilemeyiz. Siz cok ustune dusmeyin. O aramadan aramayin.

Iliskiniz henüz çok yeni evet ama sana dertleri anlatacak kadar da çok eski .Dertsiz insan yok ki yarin gül yüzünü görmeye engel değil ki 5 kuruş olmasın varsın sahilde ki bir bank da oturmak o gül yüzü görmek zor olmamali .Ama günümüz insanı olarak takıntılı ruh hallerine bürünüyoruz sonrası malum kafa karışıklığı soru işaretleri vs

Borç borç borç pööfff...Daha taptaze bir ilişki ve kırk yıllık evli gibi borçlar taksitler bilmem neler.
Bence arama inceldiği yerden kopsun.İlişkinin başı güzel olmayacaksa sonrası kimbilir nasıl olur.

maddi anlam da sıkıntıda olduğu için seninle buluşunca bişey alamam düşüncesi varsa kendini küçük düşürmek istemiyodur belki

Aynen canım sanki tek dertli o benimde birsürü sorunum var ama bikere de benim şu sorunum var bulusmayalim demedim. sonuçta bu karşına verdiğin değerle alakali diye düşünüyorum.

aramak isteyen arar görmek isteyen görür ben bu saatten sonra zaten aramam da buluşalım da demem isterse terketsin demekki böyle kişiliksız insanmis derim

Iliskiniz henüz çok yeni evet ama sana dertleri anlatacak kadar da çok eski .Dertsiz insan yok ki yarin gül yüzünü görmeye engel değil ki 5 kuruş olmasın varsın sahilde ki bir bank da oturmak o gül yüzü görmek zor olmamali .Ama günümüz insanı olarak takıntılı ruh hallerine bürünüyoruz sonrası malum kafa karışıklığı soru işaretleri vs

belki uçuk bir tahmin olacak ama acaba senden maddi açıdan destek mi bekliyor..
para teklif edersen anlaşılır durum.
çünkü her fırsatta borçlarını dile getiriyor buluşmaya bile gelmiyormuş.

Bende para olmadığını biliyor sonuçta ogrenciyim ve daha parttime ise başlayalı 1 hafta oldu

belki uçuk bir tahmin olacak ama acaba senden maddi açıdan destek mi bekliyor..
para teklif edersen anlaşılır durum.
çünkü her fırsatta borçlarını dile getiriyor buluşmaya bile gelmiyormuş.

Para harcamayacagınız yerlere davet et
Sadece yürüyüse cıkın mesela bakalkm o. Zmn gelecek mi ?

1,5 aylık ilişki ama ne bileyim her ne kadar sıkıntısı olsada tamam buluşmadı okey ama en azından mesaj atmalı diye düşünüyorumm

Bende ogrenciyim ve yeni parttime ise başladım suan bende para olmadığını biliyor ama.. ustelik daha önceki birine borç vermisligim var erkeklere borç versen de yaranamiorsun. tecrubem var bu konuda. o nedenle bu ilişkimde para aramıza girsin istemedim ama malesef girdi.

ustelik ben odeyim dedim ona da yanasmadi tamam belki yediremezdi ama mesaj dami parayla yada diğer arkadaslarin dediği gibi park a yada bank ta otursaydik o da mı parayla

Düşüncene katılıyorum kesinlikle

Back
X