• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

Mrb arkadaslar iyi aksamlar ...:1hug:
az once yatirdim oglusumu ...inanin butun gun cok yoruyor beni ...:bbo:
Ogle uykularinida kaldirdi :bbo:(eee..pasa buyudu artik:asigim: )
sizlerde ne var ne yok ?

iyi akşamlar annecikler nasılsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!

merhaba benim oğlum 5 yaşında rrrrrrr yi çıkaramıyor ve birazda konuşma bozukluğu var. seneye ana okuluna gidecek sizce konuşması düzelirmi yoksa doktora mı götürsem lütfen bir bilgisi olan hemen yazsın bekliyom teşekürler

benimkide 5 yaşında ve rrrrr yi çıkaramıyor bu yaştaki çocuklarda normal olduğunu düşünüyorum isteyince yapıyor çünkü bide kavak yelleri dizisine hep kabak yelleri diyor bana çok tatlı geliyor sizce nasıl

merhaba benim oğlum 5 yaşında rrrrrrr yi çıkaramıyor ve birazda konuşma bozukluğu var. seneye ana okuluna gidecek sizce konuşması düzelirmi yoksa doktora mı götürsem lütfen bir bilgisi olan hemen yazsın bekliyom teşekürler

kesinlikle bir uzman doktora goturmen lazim daha fazla gec kalmadan a.s

merhaba benim oğlum 5 yaşında rrrrrr yi söyliyemiyor ve biraz da konuşma bozukluğu var.düzelir diyorlar eğitim merkezlerini araştıdım biraz parasal yönden pahalı gönderemiyoruz seneye ana okuluna gidecek sizce düzelir mi bilgisi olan lütfen bana yazsın teşekür ederim

iyi akşamlar annecikler nasılsınız nerelerdesiniz????????????

kızlar benim oğluşumda 40 günlük moldu bugün rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin bütün bebişlere.en bi gün oğluşmu yerim heralde dayanamıyorum yaaa.teyzeleri pek tatlı bu melekler.

kızlar benim oğluşumda 40 günlük moldu bugün rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin bütün bebişlere.en bi gün oğluşmu yerim heralde dayanamıyorum yaaa.teyzeleri pek tatlı bu melekler.

oğlunu güle güle büyüt canım allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar:

Back