ben farklı bir anlamda yazıyorum ama sanki bunu farklı erkek kadın ilişkileri gibi anlamıssınız!!!!!
genelde erkek anneleri kıskanc olur ogullarını paylasamaz o anlamda soylemiştim ama neyse ya fazla yorum yapmak istemiyorum
ben farklı bir anlamda yazıyorum ama sanki bunu farklı erkek kadın ilişkileri gibi anlamıssınız!!!!!
genelde erkek anneleri kıskanc olur ogullarını paylasamaz o anlamda soylemiştim ama neyse ya fazla yorum yapmak istemiyorum
canım sende konu açarken..genelde erkek anneleri kıskançmı olur seklinde deseydin........
herkes yine dogrularını der.......yorumlarını yapardı....
ama kendinden örnek vererek yanımda öptüler sinir oldum deyince.......
senın yazdıklarına karşılık yapılan haklı yorumlardı bence.....
canım sende konu açarken..genelde erkek anneleri kıskançmı olur seklinde deseydin........
herkes yine dogrularını der.......yorumlarını yapardı....
ama kendinden örnek vererek yanımda öptüler sinir oldum deyince.......
senın yazdıklarına karşılık yapılan haklı yorumlardı bence.....
yani ne bilim anlasılır diye dusundum nerdeyse annesinden farklı anlamda kıskandıgımı falan dusunmusler okadarda degil az bucuk anlasılıyor ne demek istedigim diye dusundum fisfisfis
yazılanlar karsıdakiyle dalga gecermis gibi yazılmıs!!!!! anlayamadıysanız sorararsınız acıklama yaparım yok mantıksızmı geldi boyle karsıdakini rencide edecek sekilde cumleler kurmazsınız kimse kimseye neden benim fikrimde degilsin demedi sadece kurulan cumlelere kızıyor insan