erkek anneleri

Tek çözüm,sevgiline değmesin diye çevresindeki bütün dişilerin dudaklarını kes,oyyy bu canice oldu,heh buldum,ağızlarını bantla :1rolleyes:

Tek çözüm,sevgiline değmesin diye çevresindeki bütün dişilerin dudaklarını kes,oyyy bu canice oldu,heh buldum,ağızlarını bantla :1rolleyes:

ne alaka allahaskına ya ben farklı birsekilde yazıyorum SAPIK degiliz heralde

ben farklı bir anlamda yazıyorum ama sanki bunu farklı erkek kadın ilişkileri gibi anlamıssınız!!!!!
genelde erkek anneleri kıskanc olur ogullarını paylasamaz o anlamda soylemiştim ama neyse ya fazla yorum yapmak istemiyorum

tam tersi olmasın sakın sen kıskanıyorsun gibi

evet benim oğlum olsa gelin bana karşıdan ters bakışlar atarken de daha çok öperim oğlumu gıcıklık değil mizemuszemus

ters bakıs ne atıcam ya hey allahım ben kıskanmıyorum neden kıskanayım sadece ogulalrını kıskanan anneler için dedim

fenalık getirdiniz ya

niye kızdın ki şimdi şekerim
ille duymak istediklerini sölemek zorunda mıyız biz
herkes kendi doğrusu neyse onu yazdı hayret bişi yane

canım sende konu açarken..genelde erkek anneleri kıskançmı olur seklinde deseydin........
herkes yine dogrularını der.......yorumlarını yapardı....
ama kendinden örnek vererek yanımda öptüler sinir oldum deyince.......
senın yazdıklarına karşılık yapılan haklı yorumlardı bence.....

yani ne bilim anlasılır diye dusundum nerdeyse annesinden farklı anlamda kıskandıgımı falan dusunmusler okadarda degil az bucuk anlasılıyor ne demek istedigim diye dusundum fisfisfis

yazılanlar karsıdakiyle dalga gecermis gibi yazılmıs!!!!! anlayamadıysanız sorararsınız acıklama yaparım yok mantıksızmı geldi boyle karsıdakini rencide edecek sekilde cumleler kurmazsınız kimse kimseye neden benim fikrimde degilsin demedi sadece kurulan cumlelere kızıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…