sevgilimin ailesindeki anne teyze hala vs... yanımda inat edermiş gibi sevgilimi opup sarılmalarından nefret ediyorum inat yapar gibi kıskanıyorlarmı ne anlamadım :teytey:
sanki bak ben ne kadar cok seviyorum der gibi op yani nolcak sanki ben opemiyom :1shok:
sadece erkek tarafında vardır bu bu duruma sinir olan baskası varmı :lepi:
sevgilimin ailesindeki anne teyze hala vs... yanımda inat edermiş gibi sevgilimi opup sarılmalarından nefret ediyorum inat yapar gibi kıskanıyorlarmı ne anlamadım :teytey:
sanki bak ben ne kadar cok seviyorum der gibi op yani nolcak sanki ben opemiyom :1shok:
kayınvalidem sevdiceğimi öpse kıskanır kayınvalidemin diğer kolunun altına da ben sokulurum beni de öpsün diye...
kıskançlığı bu derece abartmak aklımın ucuna gelmez doğrusu...
mehalim tööbe de düğünüme 2aydan az kalmişken iş çıkarma başıma :roflol:gel bi öpem bakıimm Şeniz sen bekardın demi:jeyyar:
bak gir profilime damat adayı orda:)))şakkıdı
tamam anladım.........
eeeee öpsün neden bu kadar sorun yaptın ki.......
iznin olursa yüksek musadelerinizle...öpebilirmiyim eger uygun görürüsenizmi .......diyecek......
senide anneler öpsün .......onun yanında........
allahım ya .....buna pireyi deve yapmak denir......
yada durdugun yerde sorun çıkarıyorsun denir....öpen öpsün ......
mehalim tööbe de düğünüme 2aydan az kalmişken iş çıkarma başıma :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?