• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek anneleri

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
sevgilimin ailesindeki anne teyze hala vs... yanımda inat edermiş gibi sevgilimi opup sarılmalarından nefret ediyorum inat yapar gibi kıskanıyorlarmı ne anlamadım :teytey:
sanki bak ben ne kadar cok seviyorum der gibi op yani nolcak sanki ben opemiyom :1shok:
sadece erkek tarafında vardır bu bu duruma sinir olan baskası varmı :lepi:

sevgilimin ailesindeki anne teyze hala vs... yanımda inat edermiş gibi sevgilimi opup sarılmalarından nefret ediyorum inat yapar gibi kıskanıyorlarmı ne anlamadım :teytey:
sanki bak ben ne kadar cok seviyorum der gibi op yani nolcak sanki ben opemiyom :1shok:

yani erkek arkadaşınızı annesi teyzesi öpüp sarılınca sinir oluyorsunuz. :1shok:
nasıl yanii:delphin:

ne kıskancam ki böyle bi durumda ya,annesidir teyzesidir öper der geçerim,beni kıskandırmak için yapıyolar diye düşünmem bile,kıskançlığında bi dozu olmalı canım..

zavallı kadın oğlunun sevgilisinin,yanında sarılmak istese ,öpmek istese, yapamayacak. yanlış anlaşılır falan diye.. vah vah...

bi siz öpün bi onlar öpsün ne olcak kiii opuyorumnanaktan

ben sizin ne demek istediğinizi anladım. erkek anneleri,teyzeleri vs hepsı çok sahiplenir erkerlerini. sanki kızlar, onlardan koparacakmış gibi paniğe düşerler. ama size tavsıyem bu kadar abartmayın gülün geçin zamanla düzelecektir, siz de kabullnecek,tehlıke olarak görmeyeceklerdır.

iyi de dert eden sensin onlar değil. bırak öpsün oğlunu neden nefret ediyon ki. senin oğlun olunca evlenince öpmeyecek misin aaaaaaaaa gelin var olmaz şimdi mi diyeceksin?

Bende bir erkek evladına sahibim ve çocuğumu çok seviyorum aksi gibide sevgimi dokunsal temea kurarak gösteren biriyim. yani şimdi iki gün sonra evladıma sevgimi gösterecek olsam demekki böyle anlaşılacağım. ne kadar yazık ya . gelin hanıma iyide davransak inat yaptığımızı düşünecek.
vallaha bazen kayınvalidelere acıyorum

tamam anladım.........

eeeee öpsün neden bu kadar sorun yaptın ki.......

iznin olursa yüksek musadelerinizle...öpebilirmiyim eger uygun görürüsenizmi .......diyecek......

senide anneler öpsün .......onun yanında........

allahım ya .....buna pireyi deve yapmak denir......
yada durdugun yerde sorun çıkarıyorsun denir....öpen öpsün ......

kayınvalidem sevdiceğimi öpse kıskanır kayınvalidemin diğer kolunun altına da ben sokulurum beni de öpsün diye...
kıskançlığı bu derece abartmak aklımın ucuna gelmez doğrusu...

kayınvalidem sevdiceğimi öpse kıskanır kayınvalidemin diğer kolunun altına da ben sokulurum beni de öpsün diye...
kıskançlığı bu derece abartmak aklımın ucuna gelmez doğrusu...

gel bi öpem bakıimm Şeniz sen bekardın demi:jeyyar:

bak gir profilime damat adayı orda:)))şakkıdı

tam tersi olmasın sakın sen kıskanıyorsun gibi

evet benim oğlum olsa gelin bana karşıdan ters bakışlar atarken de daha çok öperim oğlumu gıcıklık değil mizemuszemus

tamam anladım.........

eeeee öpsün neden bu kadar sorun yaptın ki.......

iznin olursa yüksek musadelerinizle...öpebilirmiyim eger uygun görürüsenizmi .......diyecek......

senide anneler öpsün .......onun yanında........

allahım ya .....buna pireyi deve yapmak denir......
yada durdugun yerde sorun çıkarıyorsun denir....öpen öpsün ......

yani bu mantığa göre konu sahibinin yanında, yanında annesi yada babası, kendini öpse ,damat adayıda kızacak ne öpüyor kızını bu kadın yada adam, diyecek:1shok:...

bak sen şu kadına..

oğlunu sizin önünüzde öptüğü yetmiyo bide ikinci kaynana olacak teyzeleri öpüyo haa..

artık bu kadarıda fazla..kimbilir siz evlenince neler yapacaklar şimdiden böyle yapıyorlarsa...

valla benimde oğlum var istediğimin önünde şappur şupur öperim garip bakanada ben garip bakarım yok artık ya..hastalık boyutunda olmamalı kıskançlık..

Back