Yine bana tomalar yine koç başlarınedir benim bu çektiğim arkadaş
kırasıı cok yuksektıı bulabıldıgımız evlerın ve tutmamıstıkk o donem baska kıralık evler arıyorduk acıkcası!Güvenlikli bir sitede kirada da oturabilirdiniz
Babanız sizi maddi bir yükün içine atmış
sizdee acayıppp komıksınızzz yaa acın kendı suratınızaaa gülün benceee:))Ay çok komiksiniz ya.....bence bırakın burdaki uyeleride siz kayınpedere açın davayı.sozunu tutmadı dersiniz.
Limoncu şu paragrafta ne demek istediğini bir anlayabilsem cevap yazacağım…ayrıca baban neden demesi sislideki ev icin beni dedikodu ilgilendirez yaa zaten yeni tasınmıs olcak benim kı sevmez zaten komsu dicekti olup biticeksi senin kocadada is yok kusura bakma
erkek anası oldugunuzzz cok malumm dusuncesnızz de cok haklısını zaten!!! oglunuzun calısıo kazandıgı paracıklarla kocasınızle sevgılınızde avrupa tatılıne cıkarsınız dımı !!oıglunuzu evlendırmeyıppp kıskanıp kadınlardanOğlan anası olmak zor bacılar şimdi olsa nasıl bir kadınla evlenecek
Bak bir de ev istiyorlar
Heheytt sana ben apartman gibi oğlumu vermişim derim
ya cidden oğlum benden maddi yardım bekleyen biri olursa eşi de böyle bir şey beklerse kendi çalışmadsn yemeye kalkarsa cidden yolarım artık korkuyorum ya
Evlenmesin abi sanki evlenmesi çok umrumda bana ne sanki torun çok umrumda
Bana ne ben büyütmüşüm avrupa turuna çıkıciğim kocişimle aşk çeşmesine para atıciğim
cokkk hakkanıyetlı olan tek yorum bu oldu bırebır benzerr cok tesekkurlergayet acıklayıcı olmussimdi gene yazıcam milley bana lar lar yapıcak ama yazıcam aynısını 2 sene önce yasadık kız kardesim evlenice ve cocuk tarafının istanbulda evi yok kardesim ögretmen bu arada damatta ögretmen neyse kardessimde ben bunca sene sevgili kaldım zaten atanma askerlık vs beklediler ev olmada evlnenme dedi babamda aynı sekılde yani öyle ayran budalası gibi ask olsun hersey olur deseydi simid cıplak cıplak oturuyolardı
evi olmayana durumu olmayana gene bisey demem ama varken almayan insandan suphe et burdada bizim damat cok iyidi yani o kendi ailesini cevirdi ve dedi ben ev olmadan evlenmem diye
simdi mis gibi evleri var takılıyolar maas bollugu
ayrıca baban neden demesi sislideki ev icin beni dedikodu ilgilendirez yaa zaten yeni tasınmıs olcak benim kı sevmez zaten komsu dicekti olup biticeksi senin kocadada is yok kusura bakma
Benim yine savcı odasında bir kalem olma isteğim geldisız kimm oluyorsunuzda hakkımda evlılıgım hakkında boyle bır yorum yapnak cürrettinde bulundunuzz sızı heryere sıkayet edecegım sımdı!!!
yok calısıp aldıgı bır ev degıll hanımefendıı orasını anlamadınız mırastan sonradan ıkıncı kıra gelırı olarak kendısıne havadan gelen bır evdı acıkcası kendısı calısıpo aldıgı bır ev degılYahu vermez vermez ...benimde kayinpederimin 3 evi var.. bana demese gelin oturun bi tanesinde alinmam bile.. zorunda mi yahu adam.. degil.. zamaninda calismis almis benim ne soz hakkim olabilir.. konustukca batiyorsunuz
Bence sus yoksa seni de savcılığa şikayet edecek şimdiOğlan anası olmak zor bacılar şimdi olsa nasıl bir kadınla evlenecek
Bak bir de ev istiyorlar
Heheytt sana ben apartman gibi oğlumu vermişim derim
ya cidden oğlum benden maddi yardım bekleyen biri olursa eşi de böyle bir şey beklerse kendi çalışmadsn yemeye kalkarsa cidden yolarım artık korkuyorum ya
Evlenmesin abi sanki evlenmesi çok umrumda bana ne sanki torun çok umrumda
Bana ne ben büyütmüşüm avrupa turuna çıkıciğim kocişimle aşk çeşmesine para atıciğim
O-ooooo boşan'cılarla, almak zorunda değil'ciler lütfen, lütfen rica ediyorum olay çıkarmayınız
ay cok eglencelı gelsenıze karsılıklı bır kahve ıcelım hanımefendııBenim yine savcı odasında bir kalem olma isteğim geldiBu hissi bu sitede ikinci kez yaşıyorum
Benim oğlum yok bir 3 senedir falan ya iyi ki yok falan diyorum artık. Yani konu oğlan annesi olmakta değil yaerkek anası oldugunuzzz cok malumm dusuncesnızz de cok haklısını zaten!!! oglunuzun calısıo kazandıgı paracıklarla kocasınızle sevgılınızde avrupa tatılıne cıkarsınız dımı !!oıglunuzu evlendırmeyıppp kıskanıp kadınlardan
E öyle yapıcam kazık kadar adam bir zahmet bana ne evlenmeseydi ahahahaerkek anası oldugunuzzz cok malumm dusuncesnızz de cok haklısını zaten!!! oglunuzun calısıo kazandıgı paracıklarla kocasınızle sevgılınızde avrupa tatılıne cıkarsınız dımı !!oıglunuzu evlendırmeyıppp kıskanıp kadınlardan
Giderek saçmalıyorsunuz. Yapışmışsınız insanlarin sırtına, ev para ev para diye diye. Simdi biri gercekleri yazdi diye şikayet edecekmişsiniz. Nereye edecekseniz? Savcılık makamina çıkıp ne diyeceksiniz? Kendinize güldüren sizsiniz.ay cok eglencelı gelsenıze karsılıklı bır kahve ıcelım hanımefendıı