- 24 Aralık 2015
- 4.404
- 6.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekleri bilmem de burada bir çok kadın ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görüyor!ayy bunları duydukça insan ürküyor.Eş ailesi ile görüşmek istemiyorum ne demek ya? Ağaç kovundan mı çıktı bu adam? evlenince kendi ailesini silenler,eşinin ailesini silmesini isteyenler ne kafa acaba? ayrıca kendi malını bile kardeşinden esirgyen birisi için çok şaşırmamak lazım.görümcene kızabilirsin,odanı kilitle o geldiğinde.yarın birgün sizin çocuğunuz olduğunda gelinde sizin için eş ailesi ile görüşmek istemiyorum der inşallah
o konularda haklı olabilirisniz ama ben konu sahibinin mesajları için yazdım.Ne demek eş ailesi ile görüşmek istemiyorum şu an için insanlar bir kötülük yapmamış iken.Tabi bir kötülük yaparsa herkes yuvasını korumaya çalışmakta özgür ama şu an öyle bişey yok yazılan mesajda.Erkekleri bilmem de burada bir çok kadın ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görüyor!
Tek dikkat edilen erkek ailesi, karışan erkek ailesi, düşüncesiz erkek ailesi, boşandıran bile erkek ailesi! Bak şurada konulara bak!
Hepsi erkek ailesi!
Kadınları ezdirmem!
Kısıra bakmada canım ortadoğuda kadınlar bu kadar ezilirken erkek ailesi bu kadar herşeye müdahale ederken varsa yoksa bir evlilikte erkek ailesi evliliği direkt olumlu ya da olumsuz etkiliyorken senin bu cümleyi kurman yanlis! Onların değirmenine su taşıma, Avrupa değil ki burası kadın/erkek ailesine eşit gözle bakılmıyorken erkek ailesini savunasın, bunu bal gibi biliyorsuno konularda haklı olabilirisniz ama ben konu sahibinin mesajları için yazdım.Ne demek eş ailesi ile görüşmek istemiyorum şu an için insanlar bir kötülük yapmamış iken.Tabi bir kötülük yaparsa herkes yuvasını korumaya çalışmakta özgür ama şu an öyle bişey yok yazılan mesajda.
ben her şartta kadını korumuyorum ben hakılıyı koruyorumKısıra bakmada canım ortadoğuda kadınlar bu kadar ezilirken erkek ailesi bu kadar herşeye müdahale ederken varsa yoksa bir evlilikte erkek ailesi evliliği direkt olumlu ya da olumsuz etkiliyorken senin bu cümleyi kurman yanlis! Onların değirmenine su taşıma, Avrupa değil ki burası kadın/erkek ailesine eşit gözle bakılmıyorken erkek ailesini savunasın, bunu bal gibi biliyorsun
Kusura bakma ben her evlilikte kadını koruyorum çünkü kadınlarımız çok zor şartlarda evlilik yürütmeye ve yaşamaya çalışıyor
Burada haklı bu kadın zaten, birileri senin eşyalarını karıştırsa giyip gitse saygı duymasa laftan anlamasa hoşuna gider miben her şartta kadını korumuyorum ben hakılıyı koruyorum
Merhaba kızlar çok kısa kesmeye çalışacağım. Bekar iken kız kardeşimden çok çektim. Makyaj malzemesi ben alırdım o kullanırdı. Krem alırdım gizliden kutusuna koyardı parfüm alırdım kullanırdı. Kıyafet alırdım gizli gizli kaçırır giyerdi. Şuan bile tüylerim diken diken oldu. Hediye almayı misafir ağırlamayı çok severim ama eşyalarımın kullanılmasını sevmiyorum.ama benim sınavım da bu oldu. Hep evleneyim de eşyalarımı saklamadan rahat rahat kullanayım hayali ile yaşardım zira kardeşim alma demeden kullanma etme demeden anlamayan bir insandı. Neyse evlendim (daha yeni 1.5 aydır) şimdide görümce belası çıktı başıma. Evime bir kaç kez geldi geldiğinde de sanki kendi evi gibi istediği gibi geziyor yatak odama giriyor çıkıyor. 17 yaşlarında. Bir kez uyardım çekmecelerimin karıştırılmasından hoşlanmıyorum diye ama laftan anlamıyor. Geçen geldi hırkamı giyindi gitti. Eşime git al dedim de oralı olmadı. Baş edemiyorum. Yumuşak yüzlü de değilim niye insanlar sınırlarımı ihmal ediyor anlayamıyorum.
İkinci derdim de kp adam Bi değişik boş insan. Elinde olsa sürekli gelecek evimize kv de müsade etse yatıya da kalacak. Daha 15 günlük evliydim emrivaki yemeğe geldi. İyi bir rahatlasın geldi kurtuldu dedim ama adam sürekli gelmek istiyor. 1.5 ay da 4 kez oturmaya geldiler ki evleri ilçe de 50 dk çekiyor yol. Bide yakın olsa heralde hergün gelir. Eşimin ısrarıyla dün oturmaya gittik. Yol uzun sürdüğü için gitmek istemiyorum neyse. Kp geçen gün size gelecektik annen kabul etmedi geleceğiz bu günlerde dedi.
Adam Bi dur Bi evliliğin tadını çıkarayım anlayayım düzen koyayım istediğin kadar gel ne pazarlamacılar gibi sürekli kapımı çalıyorsun. Benim ailem arabayla 5 yürümeylen15 dk lık mesafede oturuyorlar ve bir kez gelmediler. Hatta sizi yemeğe alacağım dedim (kv deler 4 kez geldiler diye aileme karşı vicdan yaptım) annem gelmiyor. Daha yeni evilisin çalışıyorsun ne gerek var diye.
Kızlar ben bu eş ailesi ile görüşmek istemiyorum açıkcası bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Cevaplar için teşekkürler.
Dipnot:eşim bana hak veriyor. Kardeşi meselesinde azarla diyor açık açık ama yapamıyorum.
Ben kendi kafa yapimi anlatmak icin ornek verdim sadece.
Şimdiden mesafeni koy ama eşinide dinleyip azarlama neden dersen erkek kısmına hiç belli olmuyor bugün azarla der yarın niye azarladın sonra kötü olmayın kardeşi eve geldiğinde yatak odanızın kapısını kilitleseniz mesela gelip girmek istediğindede müsait değil yatak odam deseniz soğuk davransanızMerhaba kızlar çok kısa kesmeye çalışacağım. Bekar iken kız kardeşimden çok çektim. Makyaj malzemesi ben alırdım o kullanırdı. Krem alırdım gizliden kutusuna koyardı parfüm alırdım kullanırdı. Kıyafet alırdım gizli gizli kaçırır giyerdi. Şuan bile tüylerim diken diken oldu. Hediye almayı misafir ağırlamayı çok severim ama eşyalarımın kullanılmasını sevmiyorum.ama benim sınavım da bu oldu. Hep evleneyim de eşyalarımı saklamadan rahat rahat kullanayım hayali ile yaşardım zira kardeşim alma demeden kullanma etme demeden anlamayan bir insandı. Neyse evlendim (daha yeni 1.5 aydır) şimdide görümce belası çıktı başıma. Evime bir kaç kez geldi geldiğinde de sanki kendi evi gibi istediği gibi geziyor yatak odama giriyor çıkıyor. 17 yaşlarında. Bir kez uyardım çekmecelerimin karıştırılmasından hoşlanmıyorum diye ama laftan anlamıyor. Geçen geldi hırkamı giyindi gitti. Eşime git al dedim de oralı olmadı. Baş edemiyorum. Yumuşak yüzlü de değilim niye insanlar sınırlarımı ihmal ediyor anlayamıyorum.
İkinci derdim de kp adam Bi değişik boş insan. Elinde olsa sürekli gelecek evimize kv de müsade etse yatıya da kalacak. Daha 15 günlük evliydim emrivaki yemeğe geldi. İyi bir rahatlasın geldi kurtuldu dedim ama adam sürekli gelmek istiyor. 1.5 ay da 4 kez oturmaya geldiler ki evleri ilçe de 50 dk çekiyor yol. Bide yakın olsa heralde hergün gelir. Eşimin ısrarıyla dün oturmaya gittik. Yol uzun sürdüğü için gitmek istemiyorum neyse. Kp geçen gün size gelecektik annen kabul etmedi geleceğiz bu günlerde dedi.
Adam Bi dur Bi evliliğin tadını çıkarayım anlayayım düzen koyayım istediğin kadar gel ne pazarlamacılar gibi sürekli kapımı çalıyorsun. Benim ailem arabayla 5 yürümeylen15 dk lık mesafede oturuyorlar ve bir kez gelmediler. Hatta sizi yemeğe alacağım dedim (kv deler 4 kez geldiler diye aileme karşı vicdan yaptım) annem gelmiyor. Daha yeni evilisin çalışıyorsun ne gerek var diye.
Kızlar ben bu eş ailesi ile görüşmek istemiyorum açıkcası bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Cevaplar için teşekkürler.
Dipnot:eşim bana hak veriyor. Kardeşi meselesinde azarla diyor açık açık ama yapamıyorum.
Hakli olduğun yanların var ama bu düşüncen hiç hoş değil.. Eşinin babası ..istediğin kadar gel ne pazarlamacılar gibi sürekli kapımı çalıyorsun.
Konunun sonuna kadar okuyup size çok hak vermiştim ama yukarda yumuşak yüzlü de değilim ama deyip aşağıds bir şey diyemiyorum demeniz olayı açıklıyor.,ne diyelim o zaman biz. Görümcenize biz alma eşyaları diyemeyiz.siz diyeceksinizMerhaba kızlar çok kısa kesmeye çalışacağım. Bekar iken kız kardeşimden çok çektim. Makyaj malzemesi ben alırdım o kullanırdı. Krem alırdım gizliden kutusuna koyardı parfüm alırdım kullanırdı. Kıyafet alırdım gizli gizli kaçırır giyerdi. Şuan bile tüylerim diken diken oldu. Hediye almayı misafir ağırlamayı çok severim ama eşyalarımın kullanılmasını sevmiyorum.ama benim sınavım da bu oldu. Hep evleneyim de eşyalarımı saklamadan rahat rahat kullanayım hayali ile yaşardım zira kardeşim alma demeden kullanma etme demeden anlamayan bir insandı. Neyse evlendim (daha yeni 1.5 aydır) şimdide görümce belası çıktı başıma. Evime bir kaç kez geldi geldiğinde de sanki kendi evi gibi istediği gibi geziyor yatak odama giriyor çıkıyor. 17 yaşlarında. Bir kez uyardım çekmecelerimin karıştırılmasından hoşlanmıyorum diye ama laftan anlamıyor. Geçen geldi hırkamı giyindi gitti. Eşime git al dedim de oralı olmadı. Baş edemiyorum. Yumuşak yüzlü de değilim niye insanlar sınırlarımı ihmal ediyor anlayamıyorum.