Bebek İkinci El Erkek 1-2-3 yas kışlık bahalık montlar esofmanlar kotlar kazaklar ...

Kıyafetler temiz ve az kullanılmıştır
Esofman tk köpekler olan 18 -24 ay sobee marka 25 tl
Lcw olan 2-3 yas 20 tl
Kotlar koyu renk olan 12-18 ay max marka açıkrenk olan lcw 9-18 ay ikisinizde beli lastikli ayarlana bilir biz ikisinizde 19-24 ay giydik ikiside 10 ar tl
Uzun kollu tişörtler beyaz ve yeşil çizgili olan mothercare 24-36 ay benim oğlu 30 aylık bize küçük geliyor sanırım kalıbı dar diyeri motorlu olan 2 yas 10 ar tl
Kazaklar 10 tl
Kışlık mont kanz ve çoook az giyildi 3 yaş içi Polarlı sıfıra yakın hiçbir sıkıntısı yok 40 tl
Bahalık mavi olan mont yokmuş den almıştım oda sıfır gibi 2 yaş 25 tl
Yelek mothercare süper bir Yelek 2 yaş ama ben 1,5 yasında giydirmeye başladım leke tutmuyor 35 tl sıfırdan farkı yok
Toplu alımlarda indirim yaparım hepsini severek kullandık umarım alan kişiyede hayırlı olur:))

Kıyafetler çok temiz görünüyor. Oğlum 30 aylık olduğu için bize olmaz gibi.. ihtiyacı olanlar kaçırmasın
Hayırlı satışlar..

Yelek güzel görünüyor başka fotosu var mı? Bir de son fiyat mı?

Kıyafetlerin hepsi günceldir düşünen arkadaşlara ciddi indirim yapıcam

bunlar nekadara olur son fiyat?
elinizde erkek çocuk botu varmıdır 2 yaşa uygun?

Eklentiler

• image (1).jpg
    236,3 KB · Görüntüleme: 60
  • image (2).jpg
    226,7 KB · Görüntüleme: 76
  • image (3).jpg
    219,6 KB · Görüntüleme: 71
  • image (4).jpg
    199,6 KB · Görüntüleme: 68
  • image (5).jpg
    245 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpg
    216,2 KB · Görüntüleme: 80
iyi günler, köpekli sobe 15 tl olursa, almak isterim
Hepsini alırsanız hepsi yarı fiyatına başka birşey almayı düşünürseniz yine uygun birşeyler yapabilirim birkaç arkadaşla daha yazışıyorum hepsini almak isteyenler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…