- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Cevap veriyoruummm....:)) Canımın içi kocacığımın en sevdiğim huyu, beni deli gibi sevdiğini her fırsatta hissettirmesidir. En sevmediğim huyuysa, bir türlü hediye almayı öğrenememesidir. Ama azimliyim, onu da öğreticem. Ne demişler ( ben diyorum) kötü erkek yoktur, yontulmamış erkek vardır.
[/B]
aynen katılıyorum sana arkadasım .benım sevgılımde acayıp sevdıgını hisseder ve fedakardır.hediye almasınıda bılır ama suprız yapmaz.sana bunu alıyımmı diye dire sorarkurban oldugum benım
sevmediğim huyuna gelince çok irdeler.mesela bugun ne yaptın der uyudum derim kac saat ne kadar ne zaman kalktın,kalktıysan ne kadar uyanık kaldın gıbısınden...
polisiye romanı tarzında benım sevgılımm
Hııı bir de şey yapar 'Nolur nakit vereyim git hediyeni kendin al' der. İşte o zaman hücum boruları çalar beynimin içinde :84:
en sevdiğim: bazen çok romantik olur. seni seviyorum notları yazar. en son çantamdaki pedime yazmışçiçekler alır içine notlar doldurur çiçek kuruduğunda düşer not falan enteresan şeyler gelr aklına bazen :78: çok ilgilidir
en sevmediğim: çok ince düşünüyo. çok didikliyo herşeyi ve aşırı kıskanç.
saçını açma kahküllerini önüne getrme naptın niye demedin,
hastayım dediğimde, soğukmu içtin hadi kalk gidioz doktora niye dikkt etmion nie beni üzüyosun evlenince biraz dikkt et. topuklu giyme etek giyme vs vs vss:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?