• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Erkeğinizde Sevdiğiniz & Sevmediğiniz Huyları Neler ? ...

bal_bocegi

♥♥Evlilik Hazırlığında ♥♥
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.089
1
66
Yalova
Hepimizin hayatında biri var veya vardı...
Sevdiğimiz adamı herşeyiyle kabul edebiliyormuyuz? :38:
İyi huylarıyla, kötü huylarıyla ? Kötü huyları çok olsa bile yinede çok seviyorum diyebiliyoruz çoğumuz.
Sevmek başka bişey engel tanımayan yada gözümüzü kör eden bir hissiyat. Peki merak ediyorum hayatınızdaki erkekte veya geçmişte çok sevdiğiniz erkekte bu huylarını çok seviyorum ama böyle kötü huylarıda varr herşeye rağmen çok seviyorum diyenn bayanlarr hepberaber paylaşalım...
Kimimizin hayatındaki erkek genel olarak iyidir hoştur ama tek bir huyu vardırki o huyu bizi çileden çıkarır ilişkiyi en baştan düşünmeye iter, böyle diyenlerde var içimizde duyar gibiyim:26: Ya da tam terside olabilir...
Evet kıslarr tek bir cümleyle erkeğinizde sevdiğiniz sevmediğiniz huylar ???

Cevap veriyoruummm....:)) Canımın içi kocacığımın en sevdiğim huyu, beni deli gibi sevdiğini her fırsatta hissettirmesidir. En sevmediğim huyuysa, bir türlü hediye almayı öğrenememesidir. Ama azimliyim, onu da öğreticem. Ne demişler ( ben diyorum) kötü erkek yoktur, yontulmamış erkek vardır.

Cevap veriyoruummm....:)) Canımın içi kocacığımın en sevdiğim huyu, beni deli gibi sevdiğini her fırsatta hissettirmesidir. En sevmediğim huyuysa, bir türlü hediye almayı öğrenememesidir. Ama azimliyim, onu da öğreticem. Ne demişler ( ben diyorum) kötü erkek yoktur, yontulmamış erkek vardır.

aynen katılıyorum sana arkadasım .benım sevgılımde acayıp sevdıgını hisseder ve fedakardır.hediye almasınıda bılır ama suprız yapmaz.sana bunu alıyımmı diye dire sorar:69:kurban oldugum benım :69:

sevmediğim huyuna gelince çok irdeler.mesela bugun ne yaptın der uyudum derim kac saat ne kadar ne zaman kalktın,kalktıysan ne kadar uyanık kaldın gıbısınden...
polisiye romanı tarzında benım sevgılımm:66::66:

Hergün değişik sürprizlerle beni mutlu etmesini biliyor,bu huyunu seviyorum :)

Üzerime titremesini,her an gözünün önünde olmamı istemesini sevmiyorum:(
bazan off dedirtiyor..

[/B]
aynen katılıyorum sana arkadasım .benım sevgılımde acayıp sevdıgını hisseder ve fedakardır.hediye almasınıda bılır ama suprız yapmaz.sana bunu alıyımmı diye dire sorar:69:kurban oldugum benım :69:

sevmediğim huyuna gelince çok irdeler.mesela bugun ne yaptın der uyudum derim kac saat ne kadar ne zaman kalktın,kalktıysan ne kadar uyanık kaldın gıbısınden...
polisiye romanı tarzında benım sevgılımm:66::66:

Ayol seninki de bi değişik versiyonmuş :)

Hııı bir de şey yapar 'Nolur nakit vereyim git hediyeni kendin al' der. İşte o zaman hücum boruları çalar beynimin içinde :84:

Hııı bir de şey yapar 'Nolur nakit vereyim git hediyeni kendin al' der. İşte o zaman hücum boruları çalar beynimin içinde :84:

yok benımkı demedı daha ama der gıbı potansıyelı var yani:60::60:

amam ben birseyı begendıysem mobılya yada takı ikiletmez senin zevkıne guvenıyorum der:69:
ama kendısıde zevklıdır hanı,aldıgı seylerı zevkle giyerim...:16:

en sevdiğim huyu beni şevkatle sevgiyle aşkla sarması.:69: En sevmediğim ise ailesi söz konusu olduğunda beni anlamaması:22: Onları öyle bi görüyorki sanki hiç hata yapmayan her söyledikleri her yaptıkları doğru varlıklarmış gibi.:27: Bunu ona söylediğimdede kabul etmemesi ayrıca hoşlanmadığım huylarından.:37: Hatta bunun tartışmasını yaptığımzdaki siniride en sevmediklermin başında... :95:

sevgilimin en sevdigim huyu, bazen bebek gibi mahsum her dedigimi yapmasi =) , anlayisli olmasi, fedakar, sabirli olmasi, özel günleri hic unutmamasi ve herzaman hediye almasi beni mutlu etmesi =) beni askla sarmasi ve herzaman askla gözlerime bakmasini cok cok seviyorummm

en sevmedigim huyuda cok cabik sinirlenmesi, hemen bagirmasi veya sesini yükseltmesi.. kendini hakli görmesi ve kiskancligi -.- bazen beni delirtiyor resmen.. ama yinede cok seviyorum askimi :69::70:

Son düzenleyen: Moderatör:
En sevdiğim huyu sevgisini göstermesi, üzerime düşmesi, duygusalığı, vicdanlı oluşu:16:

En sevmediğim huyu, sinirli olması, dilinin sert ve kırıcı olması,cevabını beklediğim sorularda rahat davranması ''bakarız, hallederiz, kısmet '' demesi, birde gereksiz kıskançlıkları:59:

Son düzenleyen: Moderatör:
Süpersiniz kızlarr, bende cevap veriyorum;
sevdiğimde sevmediğim huyları aşırı kıskanç olması, giydiklerime karışması, inat olması, çabuk sinirlenmesi,
sevdiğimde sevdiğim huyları ise duygusal olması, dürüst olması asla yalan söylememesi, beni sahiplenmesi, benim gibi sürekli seyahatten hoşlanması, parayı konu eden biri olmaması, :16:

en sevdiğim özellikleri:titiz bakımlı olması,sözünün eri olması,bana ev işlerinde yardımcı olması,her dediğime tamam hayatım diye karşılık vermesi :9:

en sevmediğim özelliği:ailesi ve akrabalarını görünce sanki hiç tanışmıyormusuz gibi davranması.tüm huylarının anında değişivermesi :47:

en sevdiğim özellikleri;
1)bana değer vermesi
2)bana iş konusunda yardım etmesi,
3)bana tarlı sözler söylemesi,
4)bi dediğimi iki etmemesi,

en sevmediğim özellikleri;
1)ailesine herşeyi anlatması,
2)hemen geliyorum dediği yerden 2 saat sonra gelmesi
3)çok çabuk sinirlenmesi

eğer problem yoksa her konuda sonsuz anlayışı vardr ama bi soğukluk ya da tartışma warsa o zaman ipler kopuyor..
ben ısrarla tartışma havasını dağıtmaya çalışsamda o inatla o psikolojiyi hemen atamayacağını dile getirir ya da bazen sözlerimle yada imalarımla bir iltifat yada ne bileyim o anda beni mutlu edeceğini söylediim bişey warsa yapmaz sonradan geçen gün sen bunu demitn der..
ben her zaman yerine göre beni çok şaşırtacak sürprizler beklediğimi dile getrmişimdir ki bütün arkadaşlarımda bnm bu huyumu bilir ama bir tek aşkımcığım bunu bilmez yada işine gelmez..
ben ısrarla eğer bnm için hissettiklerini özlem aşk... dile getr derim o getrmez..
ama en çok sinirlendiğim huyu bi başkasının yanında beni hiçe saymasıydı ve ben konuşurken benm sözmü kesmesydi.
ben zaten toplumda asla yersiz konuşmam bi de tam bişey sözylerken ben yokmuşum gibi kendisinin birşeyler anlatması beni tınlamadığını (bunu mersn tatilinde çoook sık yapmıştı)gösterr.
halbuki o birşey anlattığında ortamda yüz kişide olsa ben onun ağzının içine bakarım..:69::69:

en sevdiğim: bazen çok romantik olur. seni seviyorum notları yazar. en son çantamdaki pedime yazmış :69: çiçekler alır içine notlar doldurur çiçek kuruduğunda düşer not falan :D enteresan şeyler gelr aklına bazen :D:78: çok ilgilidir :77:

en sevmediğim: çok ince düşünüyo. çok didikliyo herşeyi ve aşırı kıskanç.
saçını açma kahküllerini önüne getrme naptın niye demedin,
hastayım dediğimde, soğukmu içtin hadi kalk gidioz doktora niye dikkt etmion nie beni üzüyosun evlenince biraz dikkt et. topuklu giyme etek giyme vs vs vss:97:

en sevdiğim: bazen çok romantik olur. seni seviyorum notları yazar. en son çantamdaki pedime yazmış :69: çiçekler alır içine notlar doldurur çiçek kuruduğunda düşer not falan :D enteresan şeyler gelr aklına bazen :D:78: çok ilgilidir :77:

en sevmediğim: çok ince düşünüyo. çok didikliyo herşeyi ve aşırı kıskanç.
saçını açma kahküllerini önüne getrme naptın niye demedin,
hastayım dediğimde, soğukmu içtin hadi kalk gidioz doktora niye dikkt etmion nie beni üzüyosun evlenince biraz dikkt et. topuklu giyme etek giyme vs vs vss:97:

Topuk konusu geçince direkt ilgimi çektii :1: yaa benimkinde de topuk takıntısı varr ben çok severim ve bütün ayakkabılarım topukluydu düz ayakkabıdan nefret ediyorum kendimii bi tuhaf hissediyorum düz giyince. Bu konuda nasıl yapıcaz bilemiyorum. Kahkülde aynı şekilde ben çok severim banada çok yakıştığını düşünürümki herkes öyle der ama gel gelelim bizimkide ön saçlaırnı toplaa kahküllerini yana att diyip dururr, bazen en güzel anın bilee içine eder bu konular yüzünden :1: eteği zaten hiç demiyorum o başlı başına bi konuu:52:

En sevdiğim huyu her zaman anlayışlıdır benim canım :69: :nazar::nazar: Ben ne kadar huysuz olsamda o hep iyi taraftan bakar ve öyle davranır bana :nazar::nazar:

Sevmediğim huyu ise nette bazen fazla zaman geçirmesi...

sevdiğim huyları sahiplenmesi kırmamak için elinden geleni yapması 1 dediğimi 2 etmemesi
sevmediğim huyları da var ama onları iyi huyları kapatıyor.
tek kapanmayan çabuk sinirlenmesi:69:

kendini tamamen bana teslim etmesine bayılıyorum..ne desem olur oluyor..:31:
hergün usanmadan bıkmadan ben yaparsam yapayım beni sevmekten asla vazgeçmiyor..:17:
veee iki saatlik uykularla işe gitmek pahasına telefonu kapatmayışına
bayılıyorum:23:
en sevmediğim huyu ise sorumsuzluğu..telefonu evde unutur..
bazen gün boyu kaybolur bana haber vermeyi unutur..sonra cesaret edip geri dönmez..:95:
bir de dışarı çıktığımda yada biyerde kaldığımda beşer dakika arayla nerdesin demesi..:44:
hadi geç oldu eve artık sen hala dışardamısın gibi sık boğazları üff:19:

Back