• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegin yaşça küçük olduğu bir ilişkiye bakışıniz nedir ?

BeyazzKadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
7
0
1
31
Biriyle konuşuyorum yaş olarak 2 yaş küçük benden 25- 23, konusmalarmz dünyaya bakış açınız olsun her şey uyumlu bana karşı ilgisi var ve beni mutlu etmek için her şeyi yapıyor, ama bu yaş sıkıntısı maalesef beni çok kurcalıyor. Sizde hiç bağlanmadan bitirsem mii?

Amma takıntılısınız yeminle yaş konusunda. Gören görmeyen de arada 20 yaş fark var sanacak. Benim eşim de benden küçük. 1-2 yaş. Kafalar uyuşuyor, her birşeyi beraber yapıyoruz ve en önemlisi de birbirimizi seviyoruz.

2 yaş mı,hiçbir şey değil.Yaşıt gibisiniz,ne kafanıza takıyorsunuz.Bir de bitireyim mi falan demişsiniz,bu kadar büyük meseleyse sizin için direk konuşmayın sizden küçüklerle hiç sıkıntınız kalmaz.

2 yaş mı,hiçbir şey değil.Yaşıt gibisiniz,ne kafanıza takıyorsunuz.Bir de bitireyim mi falan demişsiniz,bu kadar büyük meseleyse sizin için direk konuşmayın sizden küçüklerle hiç sıkıntınız kalmaz.
Dünden razı herhalde bitirmeye, öyle bir izlenim vermiş gibi, değil mi?

Biriyle konuşuyorum yaş olarak 2 yaş küçük benden 25- 23, konusmalarmz dünyaya bakış açınız olsun her şey uyumlu bana karşı ilgisi var ve beni mutlu etmek için her şeyi yapıyor, ama bu yaş sıkıntısı maalesef beni çok kurcalıyor. Sizde hiç bağlanmadan bitirsem mii?
Ne alaka 2 yaş nedir ya ben eşimden 1 yaş büyüğüm.. Kafalar uyumlu seviyoruz 1-2 yaş farkı hiçbir şey değil ayrıca 5-6 yaş olsa anlayacağım da ....

Konunun yeri burası değil bence doğru yere taşınsın daha çok yanıt alırsınız

Anlaştıktan sonra sıkıntı olmaz kendinden 19yas küçük erkekle evli olanları tanıyorum Bn. 2 yaşı sorun etmeyin

Back
X