Erkeğin maddi durumu

Nikahlıydık düğünümüz olmamıştı eşime borç vermiştim parası olmadığı için. Düğün öncesi benim de masraflarım olduğu için borç olarak kabul etti. Borç istemek güçsüzlük mü oluyor, güç bir erkeğin cebinde mi kardeşine göre? Erkek arkadaşın yerinde olsam bir daha dönüp yüzüne bakmam.

Yani bence iki sevgili sıkıştığında birbirinden borç isteyebilir. Nasıl iki arkadaş birbirinden borç alabiliyorsa. Bana erkek arkadaş kardeşinizin tepkisini ölçmek için böyle söylemiş gibi geldi. Kardeşinizin düşünce tarzı bana yanlış geldi açıkçası.

herkesin hayali güçlü erkekte, erkekler ne yapsın, bu kriz ortamında...düzgün biriyse elinden kaçırmasın, bu zamanda düzgün erkek az çünkü...

Kardeşinin güçlü erkekten kasti zengin erkek Bence ayrılsın bir yola çıkacaklar ve bu yolda her konuda birbirlerine destek olacaklarsa borç vermek almak neden ayıp gibi bir şey olsun hem maddiyatla evlilik olmaz sana bakacak durumda olsun gerisi gelir.Esimle evlendiğimiz de bisikleti bile yoktu dükkani mesleği vardi ama ona güvendim haksız da çıkmadım elimde ne varsa destek oldum simdi arabamiz da var yarın istesek ev alacak durumumuz da ikiz bebek ve bir bebek daha büyüttük büyütuyoruz ben işten çıktım üstüne el ele verdiğin zaman her şey oluyor bunu ona ilet

Ikinizde hatalisiniz.Diyaloģunuz ayni kapilari caliyor.. bir ipte iki cambaz oynamaz.. evlensenizde bu iki farkli fikir çatişir.(kardesiniz ve arkadasi icin demek istedim)

Kardesinize söyleyin o güçlü dedigi kişinin serveti bir kıvılcıma bakar
Cok yakın arkadasımın fabrikatördü babası evde dadılar yardımcılar onlarca ev araba özel okullar fabrikalarında cıkan bir kıvılcımla yerle bir oldu
Yarın zengin diye evlendiginin garantisi hic bi zaman olmayacak
Yazık ki karakteri düzgün birini kaybetmek icin elinden geleni yapmıs

Yol yakınken ayrılsın kardeşiniz. Erkeğin yerinde olsam da ayrılırdim güçlü erkek bulursun inş deyip. Bazıları lüksü sever yani memur maaşı alsa da aileden varlıkli birini istiyor galiba kardeşiniz. Belirli markalardan giyinebilmek istediği gibi gezebilmek belki de istedikleri
Bana göre böyle konuşmalar hiç hoş değil tabi orası ayri

Valla gencken ben de bu kafadaydim, aşıktım,maaslarimiz denk omuz omuza verir hallederiz diyordum, 15 yıl evlilikten sonra geldigim nokta ise şu, binbir sıkinti çekerek,her türlü eziyetine,bencilliğine tembelliğine,anasına yaptıgi masraflara katlanarak,kendi ailemin desteğini katarak kağıt üzerinde sözde ortaklasa sahip olduğumuz ev ,araba ve çocuğumu boşanırsam nasil kurtarabilirim? Kizlar kocaniz zengin olmasın ama en azından maddi manevi az da olsa destek olabilecek ,köstek olmayacakdüzgün bir ailesi olsun en azından, yoksa hayatıniz kayar

Erkeğin aklı varsa bu sinyali alır ve kardeşinizi bırakır. Erkeğin yerinde olsam böyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…