Erkegin konusmamasi

benzer durumlardayız bu gibi durumlarda eğer karşındakinin kişiliği böyle ise yani arkadaşlarıyla da çok konuşan biri değilse biraz sabret zaman ver . çok üstüne gidersen soğuyabilir. ama bence önemli olan çok konuşması değil konuşmalarının içeriği eğer sevgisinden eminsen konuştuğunuzda güzel sözler söylüyorsa kafana takmaya gerek yok ...

Ya bazen bizde de oluyor özellikle o yorgun olduğunda, kisaca nasılsın iyiyim faslı romantik 2 3 sey söyleyip yorgunum diyerek uyumak istiyor, çoğunlukla ustune gitmiyorum ben ama bu hep boyle olsa nasil olur bilmiyorum hep mi ayni ya?

Birde hep olanlar konusulmaz ki mesela benim en cok hosuma giden gelecek hakkında konuşmak, ilerisi icin hayaller planlar o kadar guzel ki, sonra ne biliyim konu bulunur ya konu sıkıntı degil ki, yaslar kac bu arada

Ay bi tahmin yapayım dedim. Sevgiliniz balık burcu mu ? :)

konuşmayı pek sevmeyen biri olabilir ya da 7 ay olmasına karşın sana tam ısınamamış kendini açamıyorda olabilir..sabret sormaya devam :) bende son ilişkimde öyleydim hiç konuşmazdım hatta bir kere azar işittim ama zamanla ona o kadar yakın oldum ki sana anlatamam..

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı durum ben de de var. Ben de ne yapacagimi bilmiyorum. Eger bisiler bulursan bana da yaz valla...

Bence normal değil. Erkek dediğin biraz girişken, esprili, muhabbeti hoş olacak o ne öyle ya.. Kukuman kuşu gibi adamla bir omur mu geçer ? Peh..

Yaslariniz kac acaba?

Canim bence uzak mesafeden degil ben esimI tam 3 4 sene kendi ulkemde bekledim ve skype uzerinde hergun o isten gelirdi biz saatlerce konusurduk aile dost ilerDe hangi sorunlari nasil asariz falan filan (gerci bizim sorunlarimizda cokdu)bi bakardik aksam 9 da basladigimiz sohbet gece 3 halen daha bitmemis(buarada ayni univerSitedeydik okul bitdi o geldi turkiyeye ve bekleme sureci baslaaadiii)

haklisin bizde genelde gelecekle ilgili konusuruz ama fazla sürmezz
yaslar 22 ve o 30

Ay bi tahmin yapayım dedim. Sevgiliniz balık burcu mu ? :)
yok degil :) Oglak burcu :)

biraz utangac oldugunu düsünüyorum..kendisini her nekadar acik biri olarak göstersede konu sevgili olunca cekingen oluyor duygularini söyleyemiyor pek

Aslında oğlak burcu erkeği konuşkan olur benim babamda oğlak burcu çok konuşur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…