Erkeğin arkadaşlarıyla bu kadar görüşmesi normal mi ?

profis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
16
12
3
30
Arkadaşlar bayramda eşiimin ailesinim yaşadııg ilçeye geldik. Sabahtan kahvaltı ettik ailecek derken 12 gibi gezmeye çıktık. Sonra yarım saat bir saat geöti. Arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. 2 saattir orda ben de onu bekliyorum. Başka hiç bir tanıdıgım yok.
Normal zamanda da haftada 1-2 çıkıyor 2-4 saat sürüyor. Ben daha çok ev ortamını seviyorum. Ama yani normalde benimle vakit geçriirdi evlenince sanki daha az valla bilsem evlenmezdim nibile. Gitsin arkadaşlarıyla yatsın kalksın diyesim geliyor

Demek ki karakteriniz farklı, bunun kadını erkeği yok. Kimisi evden çıkmaz kimisi eve uğramaz. Evlenmeden önce iyice tanımanız lazımdı.

Arkadaşlar bayramda eşiimin ailesinim yaşadııg ilçeye geldik. Sabahtan kahvaltı ettik ailecek derken 12 gibi gezmeye çıktık. Sonra yarım saat bir saat geöti. Arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. 2 saattir orda ben de onu bekliyorum. Başka hiç bir tanıdıgım yok.
Normal zamanda da haftada 1-2 çıkıyor 2-4 saat sürüyor. Ben daha çok ev ortamını seviyorum. Ama yani normalde benimle vakit geçriirdi evlenince sanki daha az valla bilsem evlenmezdim nibile. Gitsin arkadaşlarıyla yatsın kalksın diyesim geliyor
evlilik neden hayatinizi kisitlasin ki? ben arkadaslarimla sik sik bulusurum, esim bundan rahatsiz olup beni kisitlasa sorun cikartirim. kendisininde benden haric sosyal hayati var ve karismiyorum cunku karisamam. elbette bunlar belirli duzeyde olmali, biz birlikte daha cok vakit geciririz ama sosyal yasantimizda fazlasiyla var. su anki durum icin soylemiyorum, genelde de rahatsiz oldugunuz icin soyluyorum bunu. bence sizin evcimen olmaniz asil sorun, sosyal birisi degilsiniz ve esiniz sosyallestikce size batiyor.

Eşinizin ailesinin içinde arkadaşlık edebileceğiniz kimse yok mu ? Eşiniz bayram günü tüm arkadaşları toplanmışken onlarla da görüşmek istemiş.

Yani bence bayramın ilk günü aileyle birlikte vakit geçirilir. Arkadaş buluşmaları sonraki günlere de ertelenebilir. Tabii toplu buluştularsa sonra geleyim diyemiyorsun. Eşini ve aile büyüklerini önceliklendirmeli. Buluşma saatleri normal. Kısıtlama yapmayın bence bu konuda.

Merhaba soru sahibi, ne zamandır evlisiniz?
Yani bence haftada 1-2 çıkması normal ama bayramın ilk günü sizinle olması gerekirdi haklısınız. 2.günü arkadaşlarıyla buluşabilirdi.

Merhaba soru sahibi, ne zamandır evlisiniz?
Yani bence haftada 1-2 çıkması normal ama bayramın ilk günü sizinle olması gerekirdi haklısınız. 2.günü arkadaşlarıyla buluşabilirdi.
5 aylık evliyiz. Bilmiyorum böyle daha degersiz hissediyorum kendimi. Önceden beni öncekik alırdı şimdi benimle yarım saat arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçiriyor

Bırakın az kafasını dağıtsın. Sizinle futbol, siyaset vb. konuşamaz tahminimce.

Bırakın az kafasını dağıtsın. Sizinle futbol, siyaset vb. konuşamaz tahminimce.
Konuşamaz da yani ben neden gidiyorum oraya o zaman. Daha yeni evli oldugum içiiin herhalde böyle benimseyemiyorum onun ailesini. Ve ben yabancılık çekerken kendisi beni bırakıp arkadaşlarıyls görüşüyor. Beni de öylesine gezdirdim dedi geçti. Arkadaşlarıyla 1 saat görüşür diyordum.2 saati geçti. Önceden daha çok beni düşünürdü.şimdi sadece kısıtlıyor. Ben kendim inip gezemiyorum izin vermiyor. Ve asosyal bir yapıdayım da yani daha dogrusu komuşacak bir şey bulamıyorum ailesinin yanında.

Surat asmışım kavga ettik kapıyı çarpı yo neden yapıyorsun dedim. sana mı sorucam napıcagımı diyor. Yani şimd ievs geldik herkes farklı odada . Nırmalde barışmaya çalışırdı şimdi umrunda değil valla boşanmayı düşünüyorum ben mutlu deilim

Konuşamaz da yani ben neden gidiyorum oraya o zaman. Daha yeni evli oldugum içiiin herhalde böyle benimseyemiyorum onun ailesini. Ve ben yabancılık çekerken kendisi beni bırakıp arkadaşlarıyls görüşüyor. Beni de öylesine gezdirdim dedi geçti. Arkadaşlarıyla 1 saat görüşür diyordum.2 saati geçti. Önceden daha çok beni düşünürdü.şimdi sadece kısıtlıyor. Ben kendim inip gezemiyorum izin vermiyor. Ve asosyal bir yapıdayım da yani daha dogrusu komuşacak bir şey bulamıyorum ailesinin yanında.
Sizi kısıtlıyor, izin vermiyor tek başına çıkmanıza ama o geziyor öyle mi? Kölesi falan mısınız? O zaman oda siz olmadan dışarı çıkmayacak. Neyin kafasını yaşıyor bu adam.

Ya işte nasıl ki biz kız kıza ettiğimiz muhabbetler var. Onlar da erkek erkeğe ettiği muhabbetler var. Eski hatıralarını vs. konuşuyorlardır. Dertleşiyorlardır vs. Zaten kendi evinize gittiğinizde sürekli sizinle muhattap olacak.

Benim de erkek arkadaşım çok anlayışlı ama kız arkadaşımlarka konuşmam gereken konular olabiliyor. Kişisel bakım, kuaför vb. Bazen erkekleri doğal ortamına salmak gerekebilir:)

2 3 saat çok mu ki kızkıza çıkınca farkinda olmadan 5 saat geçiriyorum bana normal geldi

Normal. Hatta sağlıklı olan bu bana göre.

Sizi ne amaçla kısıtlıyor? Kaybolursun, tanımıyorsun başına bir şey gelir vs diyerek mi bunlar da kabul edilmez koca kadinsiniz da bahanesi ne?

Valla ben de takılırım arkadaşlarımla, esimde takilir. Yani arkadaşlarıyla olmasında sıkıntı yok. Ama sizi kısıtlama olayını anlamadım. Kendi geziyor size yasak mı buna takıldım

Sizi kısıtlıyor, izin vermiyor tek başına çıkmanıza ama o geziyor öyle mi? Kölesi falan mısınız? O zaman oda siz olmadan dışarı çıkmayacak. Neyin kafasını yaşıyor bu adam.
İlçede suriyeli var işte ipsiz sapsız erkekelr var diye kısıtlıyor

Back
X