• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegi en kolay sekilde unutma yontemi?

Size herseyi yuzeyden anlaticam..
21 yasindayim o da 28 yasinda.
Ben uni okuyorum o da calisiyor..
Yaklasik 1 yil once bir arkadas ortaminda karsilasmistik ve hic konusmadik o sadece bana bakti.. Ve yanimda arkadaslarimda tanisiyor musunuz diye sormustu.. Bu olaydan yaklasik 4 ay sonra ben bir kisisel gelisim kursuna yazilmaya karar verdim ve yazildim o da orda calisiyormus.. Biraz konustiuktan sonra birbirimizi hatirladik o ilk gunden.. Kayit islemimden numari bulmus beni aradi ve kurs hakkinda bilgi vermek icin beni cagirdi bende gittim tabi ki o zamanlar hoslanma falan yok.. Konustuk kurs hakkinda tam kalkarken bana dedi ki istersen seni arayabilirim konusabiliriz.. Bende tamam olabilir dedim.. Zaten ortak arkadaslarimiz da vardi.. Sonra beni arardi hep mesaj atardi cok guzel konusurduk surekli iltifat ederdi... Cevremdeki arkadaslarim aramizda birsey oldugunu zannediyorlardi ki bende bi cekim gucu oldugunu hissediyordum.. Sonra kurs bitti ve yine arada bir arayip mesaj atardi.. Sonra bir gun bir yerde karsilastik oturduk ve birseyler ictik sonra bana beni okul cikisi gormek istedigini soyledi, o gune saatler kala da mesaj atti sehir disina cikacakmis.. Sonra da hic aramadi 2-3 hafta kadar oldu.. Ne dusunuyorsun?

Off cok guzel!! aynisini yapmak istiyorum bende.. Dusun her gun okula gitmek icin onun mahallesinden gecmek zorunda kaliyorum onu bir kere bile gormedim!!! Gorsem gormezden gelip kafami cevircem o bile yetecek belki ofkemi gidermeye... Bir suru arkadasini gordum ama onu hic gormedim! Birde dunya kucuk derler neresi kucuk yahu :(
Gercekten yasadiklarimiz benzer, guclu bir kadina benziyorsun seni tebrik ederim hakketigi degeri veriyorsun ona..

yaşadıkların insanı güçlü yapıyor seni öldürmeyen şey güçlendirirmiş baktım olmuyor ne yapayım saldım bende sende yap kimse üzülmeye değmez ve kimse vazgeçilmez değildir daha iyisi her zaman vardır onu sinir etmek için daha iyisini bulmaya bak ,zaman kaybetme bu yaşlar sonra bulunmuyor .

Size herseyi yuzeyden anlaticam..
21 yasindayim o da 28 yasinda.
Ben uni okuyorum o da calisiyor..
Yaklasik 1 yil once bir arkadas ortaminda karsilasmistik ve hic konusmadik o sadece bana bakti.. Ve yanimda arkadaslarimda tanisiyor musunuz diye sormustu.. Bu olaydan yaklasik 4 ay sonra ben bir kisisel gelisim kursuna yazilmaya karar verdim ve yazildim o da orda calisiyormus.. Biraz konustiuktan sonra birbirimizi hatirladik o ilk gunden.. Kayit islemimden numari bulmus beni aradi ve kurs hakkinda bilgi vermek icin beni cagirdi bende gittim tabi ki o zamanlar hoslanma falan yok.. Konustuk kurs hakkinda tam kalkarken bana dedi ki istersen seni arayabilirim konusabiliriz.. Bende tamam olabilir dedim.. Zaten ortak arkadaslarimiz da vardi.. Sonra beni arardi hep mesaj atardi cok guzel konusurduk surekli iltifat ederdi... Cevremdeki arkadaslarim aramizda birsey oldugunu zannediyorlardi ki bende bi cekim gucu oldugunu hissediyordum.. Sonra kurs bitti ve yine arada bir arayip mesaj atardi.. Sonra bir gun bir yerde karsilastik oturduk ve birseyler ictik sonra bana beni okul cikisi gormek istedigini soyledi, o gune saatler kala da mesaj atti sehir disina cikacakmis.. Sonra da hic aramadi 2-3 hafta kadar oldu.. Ne dusunuyorsun?

Seninle görüşme fikri aptalcaydı diye bir mesaj yazmış ya, aynı zmanda bu adam kişisel gelişim kursunda çalışıyor, terzi kendi söküğünü dikemiyor demekki :19: Çok sinir oluyorum bu bugün ak yarın kara diyen insanlara, kardeşim derdin neyse söyle en baştan karşındaki insan da umut bağlamasın. Ne saçma bakış açıları bunlar.. Onlara da muhtemelen benim dediğim saçma gelecek ama ben ne olursa olsun dürüstlükten yanayım.. Eyy sevgili gün olur da bu satırlarımı tesadüfen bir yerlerde görürsen sana veremeyeceğim hesabım yok. Hala ve hala aptalca dönmeni bekliyorum, dönmeyeceğini bile bile..:25:

Son düzenleme:
Seninle görüşme fikri aptalcaydı diye bir mesaj yazmış ya, aynı zmanda bu adam kişisel gelişim kursunda çalışıyor, terzi kendi söküğünü dikemiyor demekki :19: Çok sinir oluyorum bu bugün ak yarın kara diyen insanlara, kardeşim derdin neyse söyle en baştan karşındaki insan da umut bağlamasın. Ne saçma bakış açıları bunlar.. Onlara da muhtemelen benim dediğim saçma gelecek ama ben ne olursa olsun dürüstlükten yanayım.. Eyy sevgili gün olur da bu satırlarımı tesadüfen bir yerlerde görürsen sana veremeyeceğim hesabım yok. Hala ve hala aptalca dönmeni bekliyorum, dönmeyeceğini bile bile..:25:

Şu yazdığına katılıyorum ve bende hala onu bekliyorum dönmeyeceğini bile bile ..:14:

-onunla karşılaşmamaya özen göstericeksin
-onu hatırlatan ne varsa yok edeceksin
-en önemlisi de çivi çiviyi söker diyerekten başka birini bulacaksın

bu yöntemin şuana kadar başarısız olduğunu hiç görmedim:36:

baskasini istemiyorum :( unutmak istiyorum ama baska erkekleri kullanmadan..

yaşadıkların insanı güçlü yapıyor seni öldürmeyen şey güçlendirirmiş baktım olmuyor ne yapayım saldım bende sende yap kimse üzülmeye değmez ve kimse vazgeçilmez değildir daha iyisi her zaman vardır onu sinir etmek için daha iyisini bulmaya bak ,zaman kaybetme bu yaşlar sonra bulunmuyor .

Onu sinir etmek istemiyorum, yine beni arasin mesaj atsin istiyorum! Hatta cikalim mutlu olalim istiyorum. Cok dengesizmis aslinda boyle degildi, gecerli bir sebebi vardir diye umuyorum.. Baska birini istemiyorum ya onu istiyorum ya da onu unutmak istiyorum, baska erkeklere bulasmadan yapmak daha dogru bence, kimseyi kullanamam ve ilgi duymadigim birine katlanamam.. :(

Benim hakkimda ne dusunuyor, benden ne bekliyor bir bilsem anlamiyorum, hareketleri tavri resmen agzimin icine dusuyordu, surekli gulumserdi bana bakip.. Resmen yaziyordu bana daha nasil anlatim. Bir insan bu kadar begendigi kisiyle bulusmasini son dakikada iptal eder mi? Onu gectim hic mi arayip sormaz? Bu kiz oldu mu kaldi mi.. Kacan kovalanir taktigini mi uygulamaya calisiyor, yoksa istemiyor mu beni artik. Benim kafam karisti ya. Neden oyun oynarlar ki anlamam, begeniyorsan hoslaniyorsan soyliceksin ya da begenmiyorsan umut vermiceksin.. Haksiz miyim? Nasil davranacigimi bilmiyorum ben mi arasam beklesem mi kararsizim,

Onu sinir etmek istemiyorum, yine beni arasin mesaj atsin istiyorum! Hatta cikalim mutlu olalim istiyorum. Cok dengesizmis aslinda boyle degildi, gecerli bir sebebi vardir diye umuyorum.. Baska birini istemiyorum ya onu istiyorum ya da onu unutmak istiyorum, baska erkeklere bulasmadan yapmak daha dogru bence, kimseyi kullanamam ve ilgi duymadigim birine katlanamam.. :(

ben sana ilgi duymadığın birinle çık demiyorum ki .aksine bende katlanamam hoşlanmadığım birine asla .kim olursa olsun önemli değil .
bu adam sana karşı saygısızlık yapmış ama bunu düşün bence .geçerlide olsa buluşma fikri aptalca demek çok saçma .bu denmez bir kıza .başka bahaneler söylenir .bence kırıcı biri senin duygularını önemsemiyor azcık seni önemsese böyle konuşmazdı .sende bu adamla tekrar çıkmak istiyorsan sen bilirsin o zaman ara derdin ne diye sor bakalım ne diyecek .

ben sana ilgi duymadığın birinle çık demiyorum ki .aksine bende katlanamam hoşlanmadığım birine asla .kim olursa olsun önemli değil .
bu adam sana karşı saygısızlık yapmış ama bunu düşün bence .geçerlide olsa buluşma fikri aptalca demek çok saçma .bu denmez bir kıza .başka bahaneler söylenir .bence kırıcı biri senin duygularını önemsemiyor azcık seni önemsese böyle konuşmazdı .sende bu adamla tekrar çıkmak istiyorsan sen bilirsin o zaman ara derdin ne diye sor bakalım ne diyecek .

Aramakda istemiyorum o arasin istiyorum, oda aramicak galiba bu gidisle.. Unut mu diyorsun?

Onunla ilgili herşeyi sil, faceden arkadaşsan arkadaşlarından çıkar, msn ekliyse msn ninden çıkar. Ona dair herşeyi sil hayatından. İlk birkaç hafta sana zor gelecek ama onunla ilgili herşeyi hayatından silmezsen unutamazsın. Ve o senin duygularını biliyorsa, ona umursamaz davran, sana ilgi göstermemek neymiş bizzat kendiside yaşasın :34:

Onunla ilgili herşeyi sil, faceden arkadaşsan arkadaşlarından çıkar, msn ekliyse msn ninden çıkar. Ona dair herşeyi sil hayatından. İlk birkaç hafta sana zor gelecek ama onunla ilgili herşeyi hayatından silmezsen unutamazsın. Ve o senin duygularını biliyorsa, ona umursamaz davran, sana ilgi göstermemek neymiş bizzat kendiside yaşasın :34:

ona karsi ilgimi bilmiyor, son gorusmemizde okulumdaki arkadaslarimi sordu bende aklima gelen ilk uc isimi saydim bunlarlayim genelde dedim sonra bana dedi ki bunlarin hepsi erkek, bende evet ama sadece arkadasim onlar dedim, oda emin misin dedi bende evet neden ki dedim, o da senin gibi guzel kizi yalniz birakmazlar ki dedi...
Facebooku falan yok yalnizca msni var ona pek girmez ayda yilda bir..

Facebook'u yok, ilk baslarda inanamadim facebooku olmadigina ortak arkadaslarimizdan baktim gercekten yok.. msn'i var ama pek girmiyor ancak mail atacaksin.. baska birseyler gerek :(

bir şekilde iletişimde olman gerek ama nasıl yapıcaksın?takıldığı yerlere takılabilirsin kendini hatırlatmak için ,msn ye girse orda konuşur senle belki görünce bilmiyorum ki .arayamam diyorsan beklemekten başka çaren yok .

ya çok sevdiğimiz kocamız bi anda terkerip giderse ne yapıcaz ben ne yapıcam bişey söyleyin Allah aşkına :43: :43::43:

neden gitti :26:

8 aylık evliyim ben daha dün çok içmiştik kıskançlık yüzünden kavga ettik birbirimize girdik polise bile gittik bir sürü olaylar oldu evden bi çıktı bidaha gelmedi aradım özür diledim kızdı bana gelicek misin dedim gelmicem dedi ben ne yapıcam günlerce aylarca dedim ne yaparsan yap dedi sonra bi duydum izmire gitmiş 1 hafta 10 gün gelmicekmiş ama o gelmicem derse gelmez en azından bana geri dönmez ama ben onu çok seviyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum tek yaptğım sigara içmek

Birini unutmanın en etkili ve basit yolunun başkasını bulmak olduğunu söylerler.

Ben bunun sadece erkekler için geçerli olduğunu düşünüyorum, nitekim o gittikten sonra onun yerine bi başkasını koymaya kalkışmak çok komik geliyordu bana. zor günlerdi, ama "bilirim güçlüdür zaman, bu acıtan" demiş feridun düzağaç. zamanla üstü kapanır gibi oluyor işte, tek başına yürümeyi mecburen öğreniyorsun, hafif hafif bi başkası yüzünü güldürebiliyor, içini kıpırdatabiliyor sanki.. hepsi bi yalancı serap gibi şuan bende, ama biliyorum bigün her şey düzelecek ! :)

onu hatırlatacak hiç bir şeyi ortadan kaldırmadım ben, buna imkanım yoktu. şimdi ders çalışırken ikinci sınıftaki bi defterimden bi şeye bakmam gerekti, ve onun adının yazılı olduğunu gördüm sayfalarda, hadi bakalım ! :) insanın kendi kokusu bile "o"nu hatırlatınca unutma eylemi de bayağı zor oluyor.. ama büyüyor insan, istemese de..

Back
X