• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegi en kolay sekilde unutma yontemi?

xmelegimx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
110
0
46
İstanbul
Evet kizlar!!!

Bir erkek en kolay nasil unutulur? Hoslandiginiz ya da sevdiginiz bir erkegi unutmaya calistiniz mi hic? Ve bunda basarili oldunuz mu? Yontemleriniz nelerdir?

Fikirlerinizi bekliyorum.

unutma degilde hoslandıgım bırı var onu gorunce cok mutlu oluorum onunda artık bundan hberı varr sımdı nasıl davramam gereklı :D

Onun haberi var derken? Onun haberi var ve o'nda tik yok mu?
Bende birinden baya hoslaniyordum, isin kotu yani hala hoslaniyorum da. Unutmaliyim!!!! olmuyor..

Evet kizlar!!!

Bir erkek en kolay nasil unutulur? Hoslandiginiz ya da sevdiginiz bir erkegi unutmaya calistiniz mi hic? Ve bunda basarili oldunuz mu? Yontemleriniz nelerdir?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Onu ölmüş kabul etmek!
Yok saymak!
:ssz::ssz:

En kolay unutma yontemi nedir? Hadi kizlar :(

Eğer başkasına gidiyor sizin nişanlı(damat, eşiniz, arkadaş) ,bilinmezki kim daha şanslı olacak. - bunu unutmayin.

1. ağlamak isterseniz - ağlayin , ama 1 gün yeterli . o sizi biraz rahatlatır.
2. unutmayin -yerine geçiremez kimse yok
3. kuaföra gitmeye tam zamanı , değiştirin saç şeklinizi ve rengini
4.evinizin veya odanızın dizayni değiştirin
5. alışverişe çıkın
6. tatile çıkın

kendini değiştir ,ve başkasını bul çivi çiviyi söker o zaman eser kalmıyor eskisinden .

daha çok hoşlanacağın biri çıkar karşına sabırlı ol dünyadaki tek erkek o değil ki.bende çok şey çektim ama şimdi unuttum .

canım okudum eski konuyum kıyamam sana ya .ya ne kadar öküz oluyor bu erkekler değil mi?.benimde başıma neler geldi anlatamam yani .şimdi birinden hoşlanıyorum ondan diğerini unuttum ama çok fena bir tecrübe yaşadım .eski sevgilim mahvetmişti hayatımı .artık erkeklere çok önem vermiyorum anı yaşıyorum yani .çok önemsememk gerek erkekleri inan o zaman daha kıymetli oluyorsun uluşalılmaz oluyorsun .o iki kere aradı mı sen bir kere ara ,buluşalım dedi mi bir kaç gün sonraya at bunlar basit gibi gözüküyor ama etkili yöntemler .seninki dengesiz biri belli .sana döneceğini düşünüyorum buluşalım vs yine yapar bunu .sen şimdi onu unutmaya bak .başka insanlarla tanış mutlaka çıkar biri karşına çok etkileneceğin .diğerini sal dönerse sende onla oynarsın .düşüncesiz biri belli ,kafası karışık bir tip .erkeklerin çoğu böyle artık .takılma bunlara yaşının benden küçük olduğunu düşünüyorum bende geçtim o yollardan unutuluyor merak etme .hayatını bir erkeğe bağlama helki bu erkek seni hak etmeyen biriyse bende çok üzüldüm ama ne geçti elime hiç .unutma biz onlar için üzülürken onlar hayatını yaşıyor .

Kendimi aptal gibi hissediyorum :( bu cocuk gercekten benden hoslaniyordu.. iltifatlar aramalar falan bilemezsin... Ama ondan sonra hersey degisti.. Birden bire bulusmayi iptal edip ne aradi ne sordi, bende aramadim hic tabi ki. Ne degisti bilmiyorum.

Senin adina da uzuldum erkekler cok acimasiz cok basit dusunuyorlar! Haklisin biz uzulurken onlar hayatlarini yasiyorlar. :(

Ne diyorsun bekliyim mi? Yoksa ben mi biseyler yapim? Icimdeki ofkeye hakim olamiyorum bazen seytan durtuyor arayip ya da mesaj atip agzima ne gelirse soyleyesim geliyor ama sonra kendimi kucuk dusurmek istemiyorum ve vazgeciyorum bu kararimdan.. Dayanamiyorum bu icimdeki ofke ve hayal kirikligindan..

Ne diyorsun bekliyim mi? Yoksa ben mi biseyler yapim? Icimdeki ofkeye hakim olamiyorum bazen seytan durtuyor arayip ya da mesaj atip agzima ne gelirse soyleyesim geliyor ama sonra kendimi kucuk dusurmek istemiyorum ve vazgeciyorum bu kararimdan.. Dayanamiyorum bu icimdeki ofke ve hayal kirikligindan..

ah o duyguyu en iyi ben bilirim arayıp ağzına geleni sayıp kapatmak ama hiç yapmadım sende yapma hiç gerek yok muhattab olmaya .onu daha çok sevindirir bu davranışın beni ne kadar ciddiye almış diye düşünür kendini sakinleştir mutalaka dönücektir sana o zaman işte dersin diyeceğini mal herif çok var bunlardan ben artık hiç takmıyorum .erkeklerin takdiği bu önce fıldır fıldır dolanırlar sonra işte böle gizemli olmak .hiç takma kafana daha iyisi çıkacaktır mutlaka .hayatına karartmaya değmez inan bana .birisi vardı işte dolandı dolandı etrafımda buluşalım vs ok dedim ogün beni aramadı bile düşünsene bende aramadım tabi.aylar sonra dönüyor ne yaptın ettin e tabi cevap veririmiyim hiç .hala arada msj atıyor cevap bile vermiyorum .intikamım acı oldu.

Off cok guzel!! aynisini yapmak istiyorum bende.. Dusun her gun okula gitmek icin onun mahallesinden gecmek zorunda kaliyorum onu bir kere bile gormedim!!! Gorsem gormezden gelip kafami cevircem o bile yetecek belki ofkemi gidermeye... Bir suru arkadasini gordum ama onu hic gormedim! Birde dunya kucuk derler neresi kucuk yahu :(
Gercekten yasadiklarimiz benzer, guclu bir kadina benziyorsun seni tebrik ederim hakketigi degeri veriyorsun ona..

'yarin sehir disina cikiyorum, bulusma fikri aptalcaydi sehir disina cikacagimi unutmusum."

Ya bu mesajda kötü birşey görmüyorum , kötü aramadı diye düşünüyorum , böyle şeyler mesajla söylenmez , sanki önemsemedi. yerinizde arardım ve normal şekilde konuşurdum,ama baya zaman geçti , unutun daha iyi.

Yaklasik 2 hafta oldu, ve hic aramadi... Bende tabi ki. Unutmak istemiyorum zaten unutamiyorum da. Diyelim ki aradim ya da mesaj attim ne diyecegim ki? Cok salakca olacak. Normalde cok akli basinda biriyim ama su an aptal gibiyim..

Yaklasik 2 hafta oldu, ve hic aramadi... Bende tabi ki. Unutmak istemiyorum zaten unutamiyorum da. Diyelim ki aradim ya da mesaj attim ne diyecegim ki? Cok salakca olacak. Normalde cok akli basinda biriyim ama su an aptal gibiyim..

Kaç yaşındasınız? Kaç yaşında çocuk? Sizden hoşlanıyor diye nasıl öğrendiniz? Belki istediniğizi gerçek olarak algılandınız.

-onunla karşılaşmamaya özen göstericeksin
-onu hatırlatan ne varsa yok edeceksin
-en önemlisi de çivi çiviyi söker diyerekten başka birini bulacaksın

bu yöntemin şuana kadar başarısız olduğunu hiç görmedim:36:

Back
X