Erkeği Çözmem için fikir :/

sakin bir yer dediği yanlış anlamadıysam, insanlardan utandığından öyle bir yer istemiş. art niyet göremedim tabi sen ne anlattıysan o .

canım ya sende benim gibi ne kadar uzatmışsın bence yazını düzenleyip kısaltmalısın. ben üşendim okumaya eminim benim gibi birçok kişi üşenmiştir.

Teşekkür ederim :) insan içinde iken göremiyormuş.

canım ya sende benim gibi ne kadar uzatmışsın bence yazını düzenleyip kısaltmalısın. ben üşendim okumaya eminim benim gibi birçok kişi üşenmiştir.

Özür dilerim :))

Evlenmek niyetiyle daha yakından tanımak istediğini söyleyip ilk ciddi görüşmede yanlış anlama ama yalnız rahat olabileceğimiz yer olsun diyen..akabinde tanımak adına hiç birsey yapmayan ama ablasına da benden bahseden biri.
Kafamı karıştırdı heyecanımı öldürdürdü..
Şehir dışında ve birkaç gün sonra gelecek..
Ne yapsamda onun ne istediğini daha doğru anlayıp yanlış bi karar vermesem..gerekiyorsa hoşçakal derim ama onun hem niyetinden hem kişiliğinden ne yapmalı nasıl konuşmalıyımda emin olmalıyım.

nedense anlattılarınızı okurken bu insanın sizi mutlu edemeyecegini ve ilerde pişmanlık yaşayacagınızı sezdim.sakın ama sakın '' yaşım 29 oldu artık yuva kurmalıyım '' düşüncesiyle haraket edip bilinçaltınızda kendinizi zorlamayın . bu sizi yanlıştan yanlışa sürükler.ki ben sizden yaşca kücük bir insanım niyetim size akıl vermek değil.haddimde değil belki ama bu insanla mutlu olamazsınız ne olur gözlerinizi acın ve gerceği görün arkadaş olarak kalın

gidişat öyle görünüyor zaten..
kendime kızıyorum neden kendimi bu kadar koyverdim diye..

canım benim özürdilemene gerek yok bence ne yap biliyormusun Allah tan onun niyetinin ne olduğunu sana göstermesi ve senin de bunu anlaman için dua et.mesela "hakkı görme duası" diye bir dua var aklına bu konu geldikçe bu duayı oku ben bunun gibi emin olamadığım ama tüm iyi niyetimle öğrenmem gereken birşey olduğunda bu duayı okuyorum ve samimi bir şekilde yaparsan Allah yardım ediyor.

Sağolasın.adetli iken okuyabilir miyim ?

Son düzenleme:
canım şimdi aklıma geldi ben bu duayı aklıma geldikçe okuyordum her zamanda abdestli olmuyordum. adetliyken de okuyabilirsin diye düşündüm. duayı da buldum sana.
"“'allahümme, erinel'hakka hakkan,ver'zuknel'ittiba'a ileyhi, ve erinel'batıle batılen verzuknel'ictinabe anhü, ve erinel'eşyae kema hiye hakkuha.'”

“allah'ım!hakkı (doğruyu) hak olarak göster ve hakka tabi olarak yaşamakla bizi rızıklandır.bize batılı (eğriyi-yanlışı) batıl olarak göster ve ondan kaçınmakla bizi rızıklandır ve eşyanın hakikatını olduğu gibi bize göster.”

Sağolasın.adetli iken okuyabilir miyim ?

Çok fazla sorun var bence.

İnsan yoruluyor sorun çöz çöz sonu yok.

Bence yol yakınken dönmelisiniz.

Çok fazla sorun var bence.

İnsan yoruluyor sorun çöz çöz sonu yok.

Bence yol yakınken dönmelisiniz.

Yan yana gelmeye gerek bile kalmayacak sanırım..canım sıkkın diyen adam şuan internette benim dışımda herkesle sohbette :))
yapacağım şu..ne yazar ne ararım..bende adım atma konusu bitti :)

beş yıl sevgililikten sonra üç yıldır eşimle evliyim,sanırım evliliğe dair siz bizden çok konuşmuşsunuz :)
yani demem o ki bazı şeyler kendiliğinden gelişir öyle çok planla yürümez,bı de bu kdr uzaktan sanal ortamdan kimse kolay kolay tanınamaz bence..
akışına bırak olacağı varsa olur çok hesap yapma ve de madem 'yobaz' pek arama,kıymetsız olursun

Sahsen bana cok enteresan bir kisiligi var gibi geldi . Ya zamaninda cok sorunlar sıkintilar yasamis senin nabzini olcmeye calisiyor yada simdiden bak ben boyleyim ayagini denk al diyor cozemedim yani . Biraz daha gozlemle bakalim cunku daha cok yeni anladigim kadariyla .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Canim sen zaten onunla sanal ortam gibi bir yerden tanisarak bir hata yapmissin.O derece sakin bir yere gidipte ikinci hayati yapma sakin.Zaten eğer sen onun istediği tarzda olan yere gidersen onun için kolay lokma olucaksin.kendini agirdan al

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…