Cozmene gerek yok , bir makasa bakar.
değmez diyorsun :)
Bu sanal ortam facebook degil mi. Facebook unu bir sure dondur. Olaylari o zaman izle.
acaba sakin bir yer dedğinde daha rahat konuşuruz diye mi dedi, çünkü kalabalık yerlerde bazı insanlar rahat edemez nebileyim böylede olabilir gibi geldi bana
Evet..ama bu dediğini kendisi yapıyor :))
esas adamın heyecanını ben söndürdüm sanırım 7/24 takıldığı internette araki bulasın.
Ooo cok fazla yuz veriyorsun, ustune birde sucluluk duyuyorsun. Tamda bir erkegin istedigi kivama gelmissin.Birak o seni arasin.
29 yaşındasın çocuk deilsin ama bazı şeyleri hayatla ilgili tecrübesizliğine veriyorum.
Tatlım ne sanal ortamı,ne arkadaş grubu,ne arkadaşlığı.İnsan yüzyüze konuştuğu görüştüğü,birşeyler paylaştığı insanı tanıyamıyor çözemiyor.Bu işler öyle uzaktan oturduğu yerden önceden pazarlığı yapılarak klavye oynatmayla,telefon muhabbetiyle,bir iki konuşmayla olacak işler değil.Evet biraz fazla yobazlık var.Ben kıskancım karım bir adım geride dursun ne demek.Öyle siparişle evlenince şöyle olur,oraya gelirsem şunu yapmak isterim.Senin isteklerin fikirlerin nerde.Bak güzelim.Evlilik çocuk oyuncağı değil.Bizde evlenmeden şöyle yaparız şu olur böyle olmasını isteriz derdik.Ne kadar çok paylaşımlarımız olsa da,evlilik lafla yürümüyor.Sen bu adamı tanımıyorsun.Nedir ne değildir bilmiyorsun.Sana uygun olduğunu nasıl düşünebiliyorsun.Senin kendi değerin yok mu?O seni kazanmaya çalışacağına,kendi isteklerini kendi fikirlerini sana empoze etmeye çalışıyor.Boşver yol ver gitsin.Oturduğu yerden evlilik inşa edilmez.Zaten şehirlerde ayrıymış.Gerek yok.
Senden hoslandigini dusunmuyorum, alternatif olmadigi icin, sen de cok ustune dustugun icin bi kapi acmis o kadar.
Senden yeterince hoşlanmıyor bence bi gün evlenseniz dahi evlenmek için evlenmiş olursunuz. Bariz ilgisiz çünkü. Seven bir erkeğin yapamayacağı fedakârlık göstermeyeceği ilgi yoktur çünkü kaldı ki bu adam 35 yaşında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
35 yasina kadar bir erkek evlenmediyse bi problem vardir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kimse ön ayak olmamış iş kurmuş büyütmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?