Erkeği Çözmem için fikir :/

cameliee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
1.541
1.803
133
Istanbul

herkese merhaba,

insanların sıkıntılarını,sorularını,mutluluklarını okurken kendimin de yazacağını hiç düşünmemiştim :))
ama gördüm ki farklı fikir ve görüşler ve hatta deneyimler ile diğer kişilere ışık olunabiliniyor.

benim kafamı karıştıran biri var..sanal ortamda bir ark grubunda tanıdığım kendisini reelde yine aynı arkadaş grubu ile birlikte 1 kez gördüm..
sanaldaki konuşmalarına baktığımda bazen ilgili bazen sadece ben yazıyorum diye cevap veren bazen hiç umursamayan ama yokluğumu fark edip sürekli kaybolma bir yere gözüm üzerinde diyen biri..grup içinde de çok sevilen sayılan esprili kibar biri.farklı bir şehirde üstelik.

kendisine bir kaç kez zarf atıp nabız ölçtüm hiç olumsuz yada ters bi tepki görmedim ama sonradan baktığımda herkesle de aynı şekilde..kibar.sohbet eden kimseyi kırmak istemiyor..kötü niyetli biri değil..bunu fark ettiğimde kendimi frenleyip ondan uzak durmak mesafe koymak istedim..sadece üzülmemek için..çünkü her fırsatta onu takip ediyor..kimlerle ne konuşuyor diye bakarken buluyordum kendimi ki hala da öyle..
ben uzak durma kararı aldığım ertesi günü grup içinde abi dediğimiz bir kişi bana mesaj atıp onun evlenmek yuva kurmak istediğini, o kişi ile beni çok yakıştırdığını uyumlu olduğumuzu söyledi..
kendisine üstü kapalı onun bana arkadaşlık dışında bir yaklaşımı olmadığını kendisinden özel bir ilgi görmediğimi dile getirdim..belki çekindi tepkinden diyiverdi hemen ve benden onunla konuşmak için müsade istedi..

nitekim konuşmuşta..4 gün öncesi bana sürekli geyik muhabbeti yapan adam daha ilgili daha ciddi ve en sonunda da onun cümlesi ile "salih bir niyetle" daha yakından tanışmak istediğini söyledi.
heyecanlandım..güzel şeyler olacak diye umutlandım ama bu heyecan 2 gün sürdü.
şuan sanki ben kendisini böyle bir şeye zorlamış sanki o değil ben açılmışım gibi davranmaya başladı..o ilk gün,bir kaç güne kadar yanıma geleceğini uzun uzun konuşacağımızı söylemişti şimdi sanki gelmeyecek hissine büründüm.
bana kendisini telefonda ve yazarken anlatmaya başladığında da hep olumsuz şeylerden söz edip seni üzmek kırmak istemiyorum ya pişman olursan diyor sürekli..el ele tutuşmanın liseli çocuklar gibi olduğunu dışarıda en fazla koluna girebileceğimi,sürekli ilgi gösteremeyeceğini,gün içinde aramanın gereksiz olduğunu evlendiğimizde o istediğim ilgiyi evin içinde göstereceğini söylüyor.

işlerinin her zaman iyi gitmediğini dönem dönem sıkıntı çektiğini bunun evliliği olumsuz etkileyeceğini anlatıyor..
kıskanç ve eşinin kendisinden 1 adım geride durmasını istiyor..hatta kendisini maço değil şaka karışık yobaz olarak tanımlıyor.
aile bağları zayıf anne babası vefat etmiş kardeşlerinden vefa görmemiş ve hep yalnızım ben diyor..öyleki dün bayramın son günü olmasına rağmen ablasını bayramlaşmak için dün akşam aramış..kendince sebepleri var ama aile bağlarının kopuk olması bile bir kriter olmalı diye düşünüyorum..ama ilginç ki ablasına benden bahsetmiş.

yanıma geldiğinde o ilk oturup konuşmada kalabalık içinde değil daha sakin, piknik yapabileceğimiz bir yerde oturmak suretiyle yanlış anlama diye de ekleyerek bir talebi oldu...yanlış anlaşılacak bir şey olduğunu biliyor..yinede dile getiriyor ben kendisine olamayacağını söylediğimde de ben anlayışsız ve onu yanlış anlayarak itham etmiş olmuşum..gerçekten kötü niyeti yokmuş sadece yanımdan tokalaşıp ayrılmak istemiyormuş ama dışarıda da bana verdiği değer ve saygıdan elimi tutamaz sarılmak istese sarılamazmışşşş..pehhh.:19:

salih bi niyetle sana açılıyorum diyen biri ilk ciddi görüşmede neden o derece yalnız kalmak istesin ki..ben mi gerçekten çok fesat art niyetliyim.

bir yandan da belki artık yuva kurmak istemem sebebiyle onunla mutlu olabileceğimi düşünüyorum ( ben 29 o 35 yaşında)..başka bi açıdan da daha şu 4 günde söylediklerine anlayış göstererek kendimden ödün verdiğimi ve benden soğuduğunu daha da soğuyacağını varsayıyorum.

bu şekilde anlatınca kötü niyetli biri imajı çizmiş olabilirim ama esasında çok iyi niyetli bir bayan elini uzatmadığı takdirde tokalaşmayan göz göze gelmekten korkan biri.

benim fikirlerinizi duymak istediğim konu..birlikte olmak adına mücadele etmeli miyim? kendimden soğutmadan ama tavizde vermeden gönlünü nasıl cezbede bileceğim..yanıma gelene kadar nasıl bir tavır takınmalı nasıl konuşmalıyım ki yüz yüze gelmeden noktalanmasın.
yoksa hiç uzatmadan arkadaş olarak mı kalmalı mıyım?:ssz:

acaba sakin bir yer dedğinde daha rahat konuşuruz diye mi dedi, çünkü kalabalık yerlerde bazı insanlar rahat edemez nebileyim böylede olabilir gibi geldi bana

acaba sakin bir yer dedğinde daha rahat konuşuruz diye mi dedi, çünkü kalabalık yerlerde bazı insanlar rahat edemez nebileyim böylede olabilir gibi geldi bana

onun zaten kelimelere döktüğü aynen bu.
ama bu adam 35 yaşında ve cin gibi..yanlış anlama diye başlayan bir cümle kurup yanlış anlayacağım bir konu dile getiriyor..izmirde ve 1 haftalığına istanbula gelecek..deseki 2. 3. günde başka birşey yapalım hava alalım gezelim diye..ilk günden bahsediyor.
saf mı gördü ben mi fesatım bilemedim.

Evet..ama bu dediğini kendisi yapıyor :))
esas adamın heyecanını ben söndürdüm sanırım 7/24 takıldığı internette araki bulasın.:9:

Ooo cok fazla yuz veriyorsun, ustune birde sucluluk duyuyorsun. Tamda bir erkegin istedigi kivama gelmissin.:19: Birak o seni arasin.

Ooo cok fazla yuz veriyorsun, ustune birde sucluluk duyuyorsun. Tamda bir erkegin istedigi kivama gelmissin.:19: Birak o seni arasin.

dışarıdan insanlara fikir vermek ne kadar kolaymış..meğer..insan kendisi kendi dediklerini yapamıyor.
haklısın evet bunun farkındayım..benim derdim..sanalda telefonda başladı diye sanalda noktalanmasın..bi yüz yüze gelelim konuşalım belki o an bile soğumuş olacak kararımı vereceğim..üzerinden ilgimi çekmeden ama ısrarcı olmadan o buraya gelene kadar beklemem gerekiyor ama kafamdaki tilkiler müsade etmiyor..hep bişeyler dürtüyor elim telefona gidiyor yazıyorum.

29 yaşındasın çocuk deilsin ama bazı şeyleri hayatla ilgili tecrübesizliğine veriyorum.
Tatlım ne sanal ortamı,ne arkadaş grubu,ne arkadaşlığı.İnsan yüzyüze konuştuğu görüştüğü,birşeyler paylaştığı insanı tanıyamıyor çözemiyor.Bu işler öyle uzaktan oturduğu yerden önceden pazarlığı yapılarak klavye oynatmayla,telefon muhabbetiyle,bir iki konuşmayla olacak işler değil.Evet biraz fazla yobazlık var.Ben kıskancım karım bir adım geride dursun ne demek.Öyle siparişle evlenince şöyle olur,oraya gelirsem şunu yapmak isterim.Senin isteklerin fikirlerin nerde.Bak güzelim.Evlilik çocuk oyuncağı değil.Bizde evlenmeden şöyle yaparız şu olur böyle olmasını isteriz derdik.Ne kadar çok paylaşımlarımız olsa da,evlilik lafla yürümüyor.Sen bu adamı tanımıyorsun.Nedir ne değildir bilmiyorsun.Sana uygun olduğunu nasıl düşünebiliyorsun.Senin kendi değerin yok mu?O seni kazanmaya çalışacağına,kendi isteklerini kendi fikirlerini sana empoze etmeye çalışıyor.Boşver yol ver gitsin.Oturduğu yerden evlilik inşa edilmez.Zaten şehirlerde ayrıymış.Gerek yok.

Senden hoslandigini dusunmuyorum, alternatif olmadigi icin, sen de cok ustune dustugun icin bi kapi acmis o kadar.

Senden yeterince hoşlanmıyor bence bi gün evlenseniz dahi evlenmek için evlenmiş olursunuz. Bariz ilgisiz çünkü. Seven bir erkeğin yapamayacağı fedakârlık göstermeyeceği ilgi yoktur çünkü kaldı ki bu adam 35 yaşında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

35 yasina kadar bir erkek evlenmediyse bi problem vardir

29 yaşındasın çocuk deilsin ama bazı şeyleri hayatla ilgili tecrübesizliğine veriyorum.
Tatlım ne sanal ortamı,ne arkadaş grubu,ne arkadaşlığı.İnsan yüzyüze konuştuğu görüştüğü,birşeyler paylaştığı insanı tanıyamıyor çözemiyor.Bu işler öyle uzaktan oturduğu yerden önceden pazarlığı yapılarak klavye oynatmayla,telefon muhabbetiyle,bir iki konuşmayla olacak işler değil.Evet biraz fazla yobazlık var.Ben kıskancım karım bir adım geride dursun ne demek.Öyle siparişle evlenince şöyle olur,oraya gelirsem şunu yapmak isterim.Senin isteklerin fikirlerin nerde.Bak güzelim.Evlilik çocuk oyuncağı değil.Bizde evlenmeden şöyle yaparız şu olur böyle olmasını isteriz derdik.Ne kadar çok paylaşımlarımız olsa da,evlilik lafla yürümüyor.Sen bu adamı tanımıyorsun.Nedir ne değildir bilmiyorsun.Sana uygun olduğunu nasıl düşünebiliyorsun.Senin kendi değerin yok mu?O seni kazanmaya çalışacağına,kendi isteklerini kendi fikirlerini sana empoze etmeye çalışıyor.Boşver yol ver gitsin.Oturduğu yerden evlilik inşa edilmez.Zaten şehirlerde ayrıymış.Gerek yok.

kadın erkek ilişkilerinde çok tecrübeliyim diyemem doğrusunuz.
biz mart ayından beri tanışıyoruz ama 1 kez görüştük..ki yine haklısınız bunlar birini tanıdım demek için yeterli..mukayesede edilemez.
niyetimin ciddi olduğunu bil ve seni daha yakından tanımak istiyorum ile başladı ama denildiği gibi gitmiyor..
benim hatam olayları akışına bırakamamak hep bi müdahil olma benim kontrolümde devam etsin isteği..ve zamana bırakmak varken erken hüsran.
yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki haklı olmanız beni üzdü.

Senden hoslandigini dusunmuyorum, alternatif olmadigi icin, sen de cok ustune dustugun icin bi kapi acmis o kadar.

bende o bahsettiğim abi dediğimiz kişi emrivaki mi yaptı acaba diye düşünmekten kendimi alamadım.
az önce mesaj atmış..bugün yoğunum ve canım sıkkın seni arayamayacağım diye..
dediğin gibi belki böyle böyle kaçacak.:40:

Senden yeterince hoşlanmıyor bence bi gün evlenseniz dahi evlenmek için evlenmiş olursunuz. Bariz ilgisiz çünkü. Seven bir erkeğin yapamayacağı fedakârlık göstermeyeceği ilgi yoktur çünkü kaldı ki bu adam 35 yaşında

etrafına evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum diye duyuru yapmış sanrım gerçekten..
insanlarda beni tavsiye etmiş..sıfır ilgi ile de yürüyecek sanıyor galiba.maalesef sizde haklısınız.

kimse ön ayak olmamış iş kurmuş büyütmüş.

Cnm bnm esiminde ailesi yok o da is bulmus geldi bi buyuk bulmus yanina beni istedi bi insan birini seviosa her yolunu bulur onun psikolojiside ii olmayabilir

Evlenmek isteyen siizin ilginiz karşısında bir düşüneyim belkide uygunuzdur demiştir.

Kısaca sizi kendisinden soğutmaya çalışmış.

35 yaşında olması bilinçli kendini bilen biri demek. kartlarını açık oynamamış aslında.

Çözülmeyecek biri değil aslında siz kendiniz kararsız kalmışsınız hayal ettiğini gibi biri değil. Size aşık değil çok da istekli değil. Sevgili olup el ele kol kola gezmeyelim ciddi ciddi görüşelim modern görücü usulü gibi. Kısaca sizi tanımak için size kapı açmış ama önce sizin isteklerinizde önemli erkekler her zaman eşlerinden üstün olmak ister bu genlerinde var. Aile bağları güçlü değilse sizinle evliliği yürütmesi zor olur çok çaba gerektirir gibi.

Kısaca sizin yanınıza gelmek istiyorsa gelsin yüz yüze görüşün bakalım. Olaya sevgili gözüyle bakmayın bence gerçekten bir erkeğin değeri bu olmalı saygılı davranmış aslında. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back