Nişan erkeğe nişan bohçası..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bişey sorbilir miyim? yaptığınız bu alışveriş ortalama ne kadara mal oldu size arkadaşlar ben de haftaya nişan alışverişine çıkçam ne kadar bulundurmam lazım acaca ya

valla iyi harcanıyorkafamçokkarıştı iyi şeyler aliyim diyorsan ama dikkat etmek lazım kullanamyacağım şeye ben para vermedim ne aldım ne aldırdım.
En azından kenarda durmayacaklar

ben de bu havludur yazmadır patiktir kokoş terliklerdir bornoz takımıdır hic aldırmadım
hic bişe istemedim olmaz öle ddiler.
o zaman kozmetik ürünleri alalım dedim bide günlük giyilcek bi kac kıyafet aldı kaynanam bunlar az oldu die, pantolon babet incecik bi hırka...

haftasonu eminöününde piyasa araştırması yaptım ortalama bir nişan bohçası erkek için 300 tlden başlıyor 1.500 tlye kadar çıkabiliyor. çok fazla çeşit istersen ve kaliteli istersen fiyat yükseliyor. mesela 10parça damatlık diye bişey var mağazalarda neredeyse herşey var içinde 200tl civarı bişey o da. yani bütçene ve zevkine göre alacağın şeyin tutarı değişiyor. sen yine en az 1.000 tl para bulundur yanında.

Erkeğin nişan bhçası nişandan sonraki gün ya da hafta götürülürmüş biz de öyle yaptık. Giderken tatlı-çikolata götürülüyormuş ama biz telaştan unutmuştuk, geç saatte gittiğimiz için de alıcak açık bi yer bulamamıştık. İçimde kaldı valla :(

Son düzenleme:
Back