- 22 Temmuz 2012
- 32
- 2
- 36
- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
ikinizinde olduğu bir fotoğrafı puzzle yaptır, tabi puzzle severse:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, benim de tavsiyeye ihtiyacım var. 20 ağustos eşimin doğum günü. Daha önce aldım hediyeler dışında farklı fikirlere ihtiyacım var.Mesela şunlar dışında;
*Traş makinesi (her gün traş oluyor diye ilk aldığım hediyeydi)
*Gömlek
*Not şişesi (içinde ona özel söylediğim güzel sözlerden oluşan minik kağıt dolu şişe)
*Bolca t-shirt
*Parfüm (daha yeni aldı kendisine 2 tane)
*Fanatik GS li ama 7 tane forması var artık forma da istemiyor
Sürekli PS oynuyor, aklıma da armut koltuklar geldi. GS li top şeklinde puf koltuk sipariş verdim internetten. Bir de cüzdan istiyordu Polo dan güzel bir cüzdan aldım. Ama yine de hediye kombinasyonu olarak içime tam sinmedi. Bir de kol düğmesi yaptırayım diyorum. Başka ek neler yapabilirim? Bir el atın kızlarrrr :/
oooo ben sevgilime okadar çok şey aldım kı yazıyım buraya belkı sızede fıkır olur ama öyle yılbaşı. dogum günü vs değıl
ben ıcımden geldıkce alıyorum
-saat aldım (çok klasık ama hıç çıkarmıyor böcegım :) )
-kazak. hırka. ayakkabı. eşofman takımı.
-(eğer sızın sevgılınızde futbolla ılgılenıyorsa benım kı gıbı) krampon. krampon çantası. halı saha ıçın büyük adıdas çanta
-mp4
-beraber çekındığımız bütün resımlerımızı bastırdım ve bı albume koydum (en son resıme de: senı çok sevıyorum sabrımı çeken sabırlı adam yazmıştım
-yıne üstünde bı fotomuz olan zıppo yaptırdım
-günlük tuttum onun ıçın ona kızdığım zaman söyleyemedıklerımı yazmıstım ıçımı dökmüstüm ıyı gelıyor
-gs taraftarları ıçın ne var ne yok hepsını aldım
parfüm. bakım setı vs onları hıç saymıyorum bıle hepsını aldım
hatta şöyle bı durum var dogum gunum ıcın öyel bırseyler yapıyordu farkındaydım dogum günümde bıle ona hedıye aldım !
T-shırte baskı yaptırmıstım kalp vardı ısımlerımız felan altınada
;Ben en güzel hedıyemı annenden aldım :) yazdırmıstım
Şımdı kızlar soruyorum sıze ben daha ne alabılırım kı bu adama :26:
daha güzel daha değışık bırşey olsun ıstıyorum
şuan kıtap yazıyorum onun ıcın ama mayısda dogum günü var ozaman vermeye düsünüyorum zaten anca yetışır.
Güzel fıkırlerınızı beklıyorum takıp edıcem burayı![]()
![]()
kravat bana güzel geldi. Klasik olması bence çok önemli değil. Önemli olan vakit ayırıp düşünmen. Takımın koyu bir taraftarıysa hoşuna gidicektir. El emeği olmayan her hediye aslında klasik değil mi?güncelll :) arkadaşlarr yılbaşı yaklaşıyor, öğretmenler günü geldi çattı.. hoşlandığım bir öğretmenim var ona ne alabilirim ? parfum deo aldım arkadaşlar dedi biraz daha ilginç anlamlı bir şey alabilirsin dedi bjk kıravat ve anahtarlık aldım buna da çok klasik dediler ne alabilirim? kendisi film sever, güzel sanatlara ilgili ve teknolojik bir insan =) yardım