Erkeğe nasıl cilve yapılır

Yok görüşme değil zaten ben görüşmemeliyim diyorum zaten benim isteğim önem vermeyen birine bedenimi kullandırma. Ama yakın arkadaşım bunun normal olduğunu ve benim abarttığımı söylüyor🤷‍♀️ yani bu doğal kafası yapıyor bana. Bende adım atmıyorum ama yalan değil içimde hala mevcut bir hissi bıraktı. Kendime böyle bir durumu reva görmediğim için gitmiyorum duygularımı dizginliyorum.
bacım o duygu dediğin hormon hormon :KK70: o an senin de için gıdıklanmış ama iş sonuca gitmediğinden içinde o anın uktesi kalmış hormonlarımızı aşkla segiyle karıştırmayalım please :KK70:

Herkesin kendine eşine göre ki bir cilve anlayışı vardır tabi ki.. Benim en büyük kozum tayttır 😊 tüm hatlarını belli eden bir tayt giyer hiçbirşry yokmuş gibi davranırım.. Arada önünde yerden birşey alırken falan eğilirim şöyle bir yandan da göz ucuyla bakarım o an sinema seyreder gibi seyrediyor bemi resmen sonrası malum 😊🤭🤭 hatta bir kere tam işten gelme saati bilerek yoga yapmaya başladım içeri girip beni bir seyredişi var ya yogaya merak saldı ya da o incecik taytla yaptığım hareketlere 🤣 nasıl tahrik olduğunu unutamam çok hoşuma gitmişti 🤭

İşten geldiğinde kapıyı en azından bi tayt cropla açmak (bazen paspala bağlıyoruz evde malesef), gidip gelirken dudaktan öperek göndermek ve karşılamak, akşam telefonuna bakarken/oyun oynarken ona eşlik etme amacıyla yanına oturunca yaklaşıp ne güzel kokuyosunn kokuna ayrı bi zafiyetim var tarzında övmek (ama parfümü değil kendi has kokusunu kastetmek) mesela ben şey diyorum sen kendin olduğun için kendi kokunu alamıyosun ne kötü halbuki öyle bi güzel kokun var ki.. gibi 🤷🏻‍♀️ Birlikt tv izlerken saçlarıyla, yüzüyle, kirpikleriyle bile oynamak elini alıp arada parmaklarını öpmek ve yanında ne kadar iyi hissettiğini söylemek bile bir cilvedir. O an içinizden geldiğince etkilemeye çalışmadan davranın ama işin aslı kısık ses, güler yüz, ten teması halinde kalmak diye düşünüyorum 😇😇

Ama eğer ki cinsel manada teşvik edici davranmak istiyorsanız yanındayken onunkine elinizi uzatıp dokunun, yüzüne bakıp gülümseyin oda ne oluyoruz der gibi baksın, cüretkâr olun, sevişme olmayacak gecelerde bile seksi giyinip yatın, aranızda seks hakkında konuşabilin ve keyif aldığınızı dile getirin, ten temasını da hep sürdürün.

X