- 3 Kasım 2013
- 70
- 2
-
- Konu Sahibi hayalkahraman
valla ayılıp bayılmadıgın muddetce yapmazlar helekı alısmamıssa, benımkıde eve gelır ustunu degısır kanepeye uzanır uzanıs o uzanıs poposunu kaldırmaz, ben dersem yapar bıseyler ama on kere dersın onbırıncıde yapar o nedenle ev ıslerını o yokken yapmaya gayret gosterırım cunku ayagımın altında olupta bırsey yapmayınca cınlerım tepeme cıkıyormerhaba kızlar eşime evde ev işlerine yardım etmesi için ne yapmalıyım sizce? acaba erkeğin içinde mi olmalı? sonradan kazanılan birşey değil mi çok merak ediyorum. alışkanlık kazandırmaya çalışıyorum ama bir söylüyorum iki güzel söylüyorum üçüncüde o oflayınca tahammül edemiyorum. laf duyacağıma tamam ben yaparım diye düşünüyorum.ikimizde çalışıyoruz doğal olarak yardım bekliyorum ama annesi hiç alıştırmamış işim zor
aldım karşıma konustum en başta ama yok kendiliğinden yapmıyor.kalkıyımda bende bi işin ucundan tutuyum yok aklına gelmez hayatta. ben rica edince de dediğiniz gibi lütfetmiş gibi yapıyor. ev işinde fln yardım ediyo bazen hafta sonu temizliğinde ama hadi şuda senin görevin diyince de emrivakiye gelemiyo bozuluyo görev diyince.herşeye bahanesi var.bir yıl oldu evleneli.ona sorarsan yardım ediyo da yaranamıyo bana