erkeğe iş yaptırmak??

Ay canım ya vallahi işin çok zor:110: Ben bunun tamamen yapıyla alakalı olduğuna inanıyorum.Benim eşim mesela flört dönemimizden beri bayılırdı yok bana yardım etsin bi işin ucundan da o tutsun falan.Evlenmeden önce de bir buçuk yıl kadar beraber yaşamıştık ben o zaman anlamıştım adamın içinden geliyo yani öyle flört döneminde yaptığı bişey değildi çok şükür.Bilemem değişir mi ama sanmıyorum artık kayınvalidem hep söyler küçüklüğünden beri öyleymiş.Ama gel gelelim eşimin abisi tam tersi.Eltim çok yakınıyo nasıl şikayetçi bu durumdan size anlatamam.(Duşa girerken iç çamaşırını bile kendi hazırlamaktan yoksun bir adam düşünün eltime hazırlatıyomuş eşyalarını.)Eltim arada sataşır bana kaptın 4/4lük olanı diye hahaha.(e kapıcam tabi ben varken sana mı bakıcaktı yelloz diyorum ben de ona.içimden tabi.)Yani diyeceğim o ki bunlar kardeş dahası yok biri öyleyken diğeri bambaşka olabiliyor tamamen yapı meselesi dediğim gibi :KK43:
Valla eltiniz öyle diyor ve siz cevap vermiyormusunuz?ben olsam art niyet arardım.gerçi aranızdakı iletişimi bilemiyorum ama pek masum gelmez bana:-)

Valla eltiniz öyle diyor ve siz cevap vermiyormusunuz?ben olsam art niyet arardım.gerçi aranızdakı iletişimi bilemiyorum ama pek masum gelmez bana:-)
Kendisi olur olmadık yerde patavatsız,uygunsuz hal ve tavırlarda de bulunmayı çok sever biz artık ailecek alıştık onun bu seviyesiz hallerine cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorum o yüzden ben:KK12:

Kendisi olur olmadık yerde patavatsız,uygunsuz hal ve tavırlarda de bulunmayı çok sever biz artık ailecek alıştık onun bu seviyesiz hallerine cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorum o yüzden ben:KK12:
Anladım.demekki herzamanki hali.yani normal şartlarda ben boşanıyım sen al canın üzülme derdim:-)
Eşi bu duruma tepki göstermiyormu?

Anladım.demekki herzamanki hali.yani normal şartlarda ben boşanıyım sen al canın üzülme derdim:-)
Eşi bu duruma tepki göstermiyormu?
Hahahah valla demek lazım öyle :) Ya nasıl diyim eşimin abisiyle görücü usulü evlendirmişler okumamış ilkokul mezunu eltim.Yanlış anlaşılmasın ne ilkokul mezunları gördüm üniversite okuyanlara taş çıkarırlar kendilerini geliştirmişler hayranlıkla bakarım.Demek istediğim eltim onlardan biri değil maalesef.Boş konuşur ve ağzından çıkanı kulağı duymaz ama eşi de alışmış artık 13 seneden beri delidir ne yapsa yeridir diyor adamcağız bıkmış napsın..

Hahahah valla demek lazım öyle :) Ya nasıl diyim eşimin abisiyle görücü usulü evlendirmişler okumamış ilkokul mezunu eltim.Yanlış anlaşılmasın ne ilkokul mezunları gördüm üniversite okuyanlara taş çıkarırlar kendilerini geliştirmişler hayranlıkla bakarım.Demek istediğim eltim onlardan biri değil maalesef.Boş konuşur ve ağzından çıkanı kulağı duymaz ama eşi de alışmış artık 13 seneden beri delidir ne yapsa yeridir diyor adamcağız bıkmış artık napsın..
Bende ilkokul mezunuyum ama kendimi cahil olarak görmüyorum.yabancı dilim var.düZğün bir iş hayatım vardı.(kızım dıpana kadar)yanı dediğin gibi insan kendini geliştirmeli.bende koca kaçar diye okulu bıraktım.çouuk aklı iste iyi bir puan almiştim liseye giriş sınavindan ama olmadı.

İş bölümü belli görev dağılımları şart rica filan olunca oflarlar tabi ben çalışmıyorum evdeyim ama yinede evde iş bölümü var sonuçta burası herşey dahil otel değil bizim evimiz birlikte kirletiyoruz belli bi düzene oturdu herşey çok şükür arada görev edinmediği işlere bile yardım ettiği oluyor mesela bi kez yaptığı bi iş en basiti bi kere çay yaptı diyelim o çayı okadar abartarak içiyorum ki ay ne güzel demlemişsin nasıl yaptın ben yapamıyorum böyle Öğretsene taktiğini diyorum o gazla bi bakıyorum çayı hep eşim dememek istiyor biraz taktiksel yaklaşmakta fayda var :)

Bende ilkokul mezunuyum ama kendimi cahil olarak görmüyorum.yabancı dilim var.düZğün bir iş hayatım vardı.(kızım dıpana kadar)yanı dediğin gibi insan kendini geliştirmeli.bende koca kaçar diye okulu bıraktım.çouuk aklı iste iyi bir puan almiştim liseye giriş sınavindan ama olmadı.
Aynen canım kendini geliştirmekle alakalı tamamen dediğim gibi.Hayırlısı böyleymiş demek ki senin için..Allah bağışlasın bu arada kızını..

X