• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erin Heatherton

tumblr_lx36rw1My01qkxh3ro1_500.jpg

ben cok begeniorm Erini harika bi kiz hem yuzu cok guzel hem de fizigi ben zaten bayaca zayif fizik bgenirim :52: VS mankenleri icinde en begendigim hatunlardan biri Candice ve Doutzenla beraber tabi hihi.
Leonardo ile beraber oldugunu bilmiordum cok yakismislar yaw :emir_bebek:

ben cok begeniorm Erini harika bi kiz hem yuzu cok guzel hem de fizigi ben zaten bayaca zayif fizik bgenirim :52: VS mankenleri icinde en begendigim hatunlardan biri Candice ve Doutzenla beraber tabi hihi.
Leonardo ile beraber oldugunu bilmiordum cok yakismislar yaw :emir_bebek:

Katılıyorum canım. Fıstık gibi kız birde çok farklı bir havası var çok asil :69:

chanel degil ki o. Brezilyali Lais Ribeiro, aslinda o da güzel birazcik kilo alsa dahada güzel olur

Son düzenleme:
$kuruuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

bu en sagdakını vucudu guzel dıyemı almıslar oraya ? kız bıldıgın ıskelet yani. bırde ornek olarak podyuma cıkartıyolar onu sankı guzelmıs gıbı. Vs bu kadar zayıfını almazdı hayret.

ışıkla alakası yok kupkuru bellı kemıklerı sayılıyor.bence burda toparlanmıs halı yada zayıflamadan oncekı halı ama ılk fotoda hakatten berbat

Back