Eril adalet!

Konu sahibi şimdiye kadar her şeyi usulünce yapmaya çalışmışsın ama olmamış. Eşyası da onun olsun evde de o kalsın. Allah korusun sana birsey olduktan sonra hiç anlamı yok. Başka ev tut tasin oradan. Can güvenliğin yok orada
Evim kira. Kontrat benim üstüme. Kızlarımdan biri okula yürüyerek gidiyor, çok yakın. Diğerininki de yakın. Benim okulum da yakın. Eşimin iş yeri ise 17 km mesafede. Çocuklarımın tüm düzeni bozulur. Derdim ev değil ama üç kişi nasıl düzenimizi bozup da gideriz ki? Avukatım akşamüstü tekrar başvurdu uzaklaştırmaya. Bu kez farklı bir hâkim. Yarın sabah belli olur. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte.

çok sinirlendim gerçekten. lütfen sosyal medyayı aktif kullanabiliyorsanız kadın platformlarına ulaşın
Geçen sefer de ulaşmadığım yer kalmadı. Çok uğraştım gerçekten. Ben o kadın platformlarına aynı zamanda maddi destekte de bulunuyorum yıllardır. İnanın her yerden bağlıyorlar elimizi kolumuzu.

Boşanma davasını açtığımda kadın hakim denk gelmişti ve çok sevmiştim. Hakkı koruyan, dobra biriydi. Sonuna kadar onunla gitmeyi çok isterdim. Görev yeri değişince, gelen hakim erkekti ve aylarca uğraştığımız delilleri, yazdığımız dilekçeleri, tanık beyanlarını, tazminat hakkımı, vs vs hepsini görmezden gelip sadece 5 dk bakarak dosyayı boşanma ile kapattı.
Yıllarca uğraşıp, üstüne birde boşanma kararı verilmeyen dava örnekleri de görünce, Allah'a havale edip önüme baktım.

Ne olur yılmayın, İnşaAllah anlayışlı bir hakim denk gelirde bir çırpıda Can Sağlığınız ile boşanıp kurtulursunuz.
O hâkimlere hiçbir şey olmuyor inanın. Allaha havale ettiklerimizin listesi o kadar uzun ki… İster ilahi adalet ister karma ister başka bir şey olsun ama ne olur hak yerini bulsun artık.

Evet. Ancak aynı gün zaten çıkmış olan bir uzaklaştırma kararı olduğundan boşanma hâkimi ikinci bir karar vermeye gerek görmedi doğal olarak. Bugün avukatım boşanma hâkiminden talep etti hemen. Sabaha belli olur.
Bu sekilde defolup gidebilir.
Cocuklar icinde kisisel iliskinin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
Eger kisisel iliski kaldirilirsa baska bi sehre tasinip kendisinden ebediyen kurtulursunuz. Allah kolaylik versin.
Sizin yerinizde olsam twitterda bu kararlari paylasir, bazi kisileri etiketleyerek sesimi duyurmaya calisirdim. Kocsniz olacak manyak herif kanun bana islemiyor diye size satasmaya devam edebilir.

Ay belki linclerler ama onca yasanan seyden sonra kanser olan kocama bakmazdim ben

Eger kisisel iliski kaldirilirsa baska bi sehre tasinip kendisinden ebediyen kurtulursunuz. Allah kolaylik versin.
Sizin yerinizde olsam twitterda bu kararlari paylasir, bazi kisileri etiketleyerek sesimi duyurmaya calisirdim. Kocsniz olacak manyak herif kanun bana islemiyor diye size satasmaya devam edebilir.

Ay belki linclerler ama onca yasanan seyden sonra kanser olan kocama bakmazdim ben
Haklısınız, ben de bakmazdım. Eşimin anne babası öldü. Zaten çok yaşlılardı. Üvey abi ve ablaları var, onlarla da çok yakın değil. Zaten sorunlu biri olduğundan çok kısıtlı bir arkadaş çevresi var. Kimsesi yok bizden başka ama bunu bilerek davranmıyor ki! Umurunda değil. Eziyete devam! Ben yalnızca(dava açmayı planladığım için) mahkemede aleyhime kullanmasın, çocuklarımı bu vesileyle bana karşı doldurmasın diyerek yanında oldum. Yoksa içimde zerre acıma ve istek yoktu. Bitirdi çünkü her şeyi bende. Yıllardır uğraşıyorum, dönüp arkama bakıyorum, bir arpa boyu yol gitmemişim😔 Ailem yanımda. Tüm arkadaşlarım yanımda. Çocuklarım bile bu süreçte bana destek. Ama olmuyor, şaka gibi.

Haklısınız, ben de bakmazdım. Eşimin anne babası öldü. Zaten çok yaşlılardı. Üvey abi ve ablaları var, onlarla da çok yakın değil. Zaten sorunlu biri olduğundan çok kısıtlı bir arkadaş çevresi var. Kimsesi yok bizden başka ama bunu bilerek davranmıyor ki! Umurunda değil. Eziyete devam! Ben yalnızca(dava açmayı planladığım için) mahkemede aleyhime kullanmasın, çocuklarımı bu vesileyle bana karşı doldurmasın diyerek yanında oldum. Yoksa içimde zerre acıma ve istek yoktu. Bitirdi çünkü her şeyi bende. Yıllardır uğraşıyorum, dönüp arkama bakıyorum, bir arpa boyu yol gitmemişim😔 Ailem yanımda. Tüm arkadaşlarım yanımda. Çocuklarım bile bu süreçte bana destek. Ama olmuyor, şaka gibi.

Adamin ölüsü dirisinden daha faydalı olurdu. Kusura bakmayin belki sert gelecek ama bu boyle. Cocuklarin onunde manyak manyak hareketler sergileyip korkutup, size salca olamazdi en azindan.
Bu heriften bosansanizda kurtulamazsiniz. Siz tasinma secenegini degerlendirmeye çalışın. Zaten cocuklara bayildigini sanmıyorum gelip görmez bile onlari

Çocuklar için kişisel ilişkiyi kaldırtsam ne olur ki? Onu da bozdurur böyle hâkimler var oldukça. Başka şehre taşınsam, memurum, bağlantılarını kullanarak yerimi öğrenir hemen. Avrupa’da yaşasaydım devlet kapı gibi arkamda durur, ona dünyayı dar ederdi ama bizim memlekette kanunlar hep erkekten yana!

Çocuklar için kişisel ilişkiyi kaldırtsam ne olur ki? Onu da bozdurur böyle hâkimler var oldukça. Başka şehre taşınsam, memurum, bağlantılarını kullanarak yerimi öğrenir hemen. Avrupa’da yaşasaydım devlet kapı gibi arkamda durur, ona dünyayı dar ederdi ama bizim memlekette kanunlar hep erkekten yana!
Ben hukukcu degilim isleyisi bilmiyorum. Belki avukatiniz daha iyi bilgi verir. Istinafta karar bozulabilir, kabul de görebilir en azindan denemis olursunuz. Inanin aklima baska bisey de gelmiyor.
Bence hic utanıp cekinmeden sesinizi sosyal medyada duyurmaya calisin

Adamin ölüsü dirisinden daha faydalı olurdu. Kusura bakmayin belki sert gelecek ama bu boyle. Cocuklarin onunde manyak manyak hareketler sergileyip korkutup, size salca olamazdi en azindan.
Bu heriften bosansanizda kurtulamazsiniz. Siz tasinma secenegini degerlendirmeye çalışın. Zaten cocuklara bayildigini sanmıyorum gelip görmez bile onlari
Yok, hiç sert değil. Böyle bir durumda söylenecek en kibar ifade hatta. Çocukları çok seviyormuş gibi görünüyor, onlara da öyle davranıyor, aslında amaç manipüle etmek ve yapıyor da zaten.

Ben hukukcu degilim isleyisi bilmiyorum. Belki avukatiniz daha iyi bilgi verir. Istinafta karar bozulabilir, kabul de görebilir en azindan denemis olursunuz. Inanin aklima baska bisey de gelmiyor.
Bence hic utanıp cekinmeden sesinizi sosyal medyada duyurmaya calisin
Uzaklaştırma kararı Değişik İş diye geçiyor. Karara itiraz sonucu verilen karar kesin oluyor ve asla itiraz edemiyorsunuz. Yeniden uzaklaştırma çıkarmak gerekiyor.
Yılların öğretmeniyim. İnanın ki öğrencilerimden, iş arkadaşlarımdan utanıyorum bu konuda. Sosyal medyada sesimi duyurayım desem hem çevreme rezil olurum hem de dava sürecimi olumsuz etkileyebilir. Avukatım izin vermez büyük ihtimalle. Kızkardeşim dava sürecimin olumsuz etkilenebileceğini söylüyor çünkü.

X