Yarışma Erikli Galette - Fransa Mutfağı

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.
Bende deneyeceğim bunu sanırım

Merak ettiğim 2 şey daha var, ilk fotoğraftaki örtü ile sunumlardaki kağıtlar nereden acaba? Çok beğendim onları da
Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim mutlaka deneyin,tadı çok güzeldi tuzlu olarakta yapabilirsiniz
Örtü çok eski babannemden kağıtları da zuccaciyeden aldım, 50 tanesi 70 lira çok ince değil bayağı kaliteli,altı yağlı kağıt gibiydi

Hamurun tarifini aldım gidiyorum Sosyalcim, başka bi seyler yapmakta kullanırım belki
Değişik bi yemek, paylaştığın için teşekkürler. Yarışmada başarılar canum

Hamurun tarifini aldım gidiyorum Sosyalcim, başka bi seyler yapmakta kullanırım belki
Değişik bi yemek, paylaştığın için teşekkürler. Yarışmada başarılar canum
Canım hamur muhteşemdi, her türlü gideri var. İnanılmaz lezzetliydi içine ne koysan yenir çok teşekkür ederim canımmmm benim

Canım hamur muhteşemdi, her türlü gideri var. İnanılmaz lezzetliydi içine ne koysan yenir çok teşekkür ederim canımmmm benim
Bi de blenderda yogurmasini cok begendim hamur bulaşmasından pek hoslanmiyorum elime hamur fazla yapışmadan hallediciiz olayı

Bi de blenderda yogurmasini cok begendim hamur bulaşmasından pek hoslanmiyorum elime hamur fazla yapışmadan hallediciiz olayı
Çok haklısın canım, bu sayede tereyağın erimesini engelliyoruz. Ele yapışmıyor pratiklik deyince de biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…