Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum canım yedim afiyetle cok pahali ama deger hamilelik bu :)dicledeniz buldun mu canim erik?
Ohhh cok sevindim canim icim rahatladi.insallah birdaha olmazBuldum canım yedim afiyetle cok pahali ama deger hamilelik bu :)
Çok saol canım benim ay insallah ya ..gercekten cok zor yerken dua ettim sürekli cok sükur dedim refleks gibi :) son 3.5 ay Allah hamilelere sabirlar versin :)Ohhh cok sevindim canim icim rahatladi.insallah birdaha olmaz
Amin insallah.suan hamile degilim 2.ciyi dusunuyoruz ama korkmuyo degilim yine bi kadar aserermiyim diye.benim dogumdan sonra da devam etti ayni sekilde emzirdigim sure boyunca.ne hormonmus bendeki de .insallah senin o kadar uzun surmez..Çok saol canım benim ay insallah ya ..gercekten cok zor yerken dua ettim sürekli cok sükur dedim refleks gibi :) son 3.5 ay Allah hamilelere sabirlar versin :)
Bulundugum ilde bir manav adresi gonderdi siteden arkadas aradim var dediler gittim aldim 3 tanesi 20 tl idi ayirdigim tüm param bitti 150 tllik aldim bugün de idare etcek beni yarına Allah büyük :)Nerden buldun erigi dicle
Buldum canim cok saol bi ceyrek altin fiyati ödedim ama degdi cok pahali ya :)taksimde hamile manavı var orada vardır neredesiniz?eşiniz gitsin alsın
Aynen oyle gittigim manavda da 3 tanesi 20 tl idi..150 tllik aldim 23 tane :)Ya internette var organik donuk degil ama 3 adet(40-60 gr) 25 tl gibi aptalca bi rakam bu firsatcilari gördükçe sinirlerim hopluyor![]()
Buldum cok saolunYasadiginiz ilde var mi bilmiyorum ama Metro Gross marketlerde oluyor genellikle mevsim disi meyveler.
Aynen oyle gittigim manavda da 3 tanesi 20 tl idi..150 tllik aldim 23 tane :)
Cok haklısin canim umarim bu son aşermem olur aksi halde cok pahaliya patlıcak :)Bu tip şeylerden firsat kollayan insanlardan hic hoslanmiyorum 3 tanesine o parayi veremeyen insanlar bile var haksizmiyim?? Onlar ne yapacak canlari cektigiyle kalacak... Yazik...
Neyse bari allahtan bulmussun geçmis gitmis olsun hadi bakalim :) bidahakine de karpuz aşermezsin insallah :)