- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) unutamıyorum arkadas yazmis internet sitesinde var die baktm ama güvenilir midir bilmiyorum :)Eksi elma ye limon ye .. Bu mevsimde zor bulmak gercekten .. Baska aserecek birsey bul unut bunu :))
Hem de oyle yedirtiyoki cildirtiyo resmen.cok aserdim ben hamileligimde.esim isten gelene kadar delirmistim resmen.uyku bile uyuyamadim ki unutayim.o derece yani.yasamayan bilmez.rabbim yasatmasinda asermeyi cok feci bisey...dondulmuş istemiyosanız bu mevsimde nasıl bulacaksınız ki.bu aşerme kafayı mı yedirtiyor insanı ilk defa duydum :)
Allah yardimcin olsun canim ya.seni oyle iyi anliyorum ki....Kizlar erik nerden bulabilirim dondurulmus istemiyorum bilen var mi hamileyim yemesem ölcem gibi hissediyorum aglıcam resmen ben aserdim m duramiyorum yerimde limontuzunu elmaya sürüyorum düsunun halimi :) bilen varsa yönlendirsi beni
Canim avmlere bakti esim yok haldede yok istanbulda bi arkadasi var aksam bakicak cok kötü asermek ya yada ben mi fazla tepki veriyorum aglicak gibiyimHal varsa ordan bulabilirsiniz yada büyük avmlerde bulabilirsin canım bir bakmakta fayda var.
Ben uc aydır aseriyorum ama malesef bulamadım hep tuzlayip yediğimi hayal ediyorum ama yok İşte bulamadık bizKizlar erik nerden bulabilirim dondurulmus istemiyorum bilen var mi hamileyim yemesem ölcem gibi hissediyorum aglıcam resmen ben aserdim m duramiyorum yerimde limontuzunu elmaya sürüyorum düsunun halimi :) bilen varsa yönlendirsi beni
Ah ah yazin ne güzel yerdim sende hamile misinAllah yardimcin olsun canim ya.seni oyle iyi anliyorum ki....
Cok tesekkur ederim canim guvenilirdir heralde dimiArkadaşıma sordum bir site var oradan bulmuş. Google'dan her mevsim erik yazsın çıkıyor dedi.
hadi ya herşeyin zoruda bu kadınlara :)allah yardımcısı olsun konu sahibinin o zamanHem de oyle yedirtiyoki cildirtiyo resmen.cok aserdim ben hamileligimde.esim isten gelene kadar delirmistim resmen.uyku bile uyuyamadim ki unutayim.o derece yani.yasamayan bilmez.rabbim yasatmasinda asermeyi cok feci bisey...