Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr günaydınlar hayırlı cumalar;
başlangıç:69.30
geçen hafta:69.30
bu hafta:68.00
giden:1.30
gelen: yookkk:)
hedef:54
SEBNEMCIM harıkasın cok guzel kılo vermıssın bu hafta![]()
gulsenım cokkk ozurrr sebnem yazmısım yanlıslıkla ısmınıopuyorummm
canım menüde az çok bişeyler oluştu kafamda..yalnız biraz daha pcde oturursam hiçbişey yetişmicek..meleqim çok teşekkür ederim canım ama mecbur yapıyorum..tadilatta heryer batmıştı..şimdi mis gibi oldu...ama hala yapmadıklarım var..mutfak dolaplarını silmedim...bugün yetişmez artık.. akşamki misafirlerim kalıcaklar...görümcem çocukları ve k.validem geliyorçok severim kendilerini
akşamki menü için hala karar veremedim...esmer ekmek alıp ekmek köftesi yapıp gerçek köfte diye yuttursammı acaba
yoksa en güzel kırmızı elmayı bulup kül kedisinin üvey annesi gibi zehirlesemmi onları
he heee
yaşasın kötülükkkkk
(hep onlarmı bize yapıcaklar birazda biz yapalım dimii
)
walla arzucum senın bu hamaratlıgın kayınvalıdene cok yap bı sebze yemegı yanında pılav corba olsun bıtsınanlattıklarından sonra bende antıpatı duydum cunku aynı kendı kayınvalıdem geldı gozumun onune hepsı aynı sanıırım
![]()
bu arada evet sanırım ramazan dolayısıyla paylasım pek yok ama ınsallah ramazan sonrası herkez duzene gırer yoksa cıtır olmak hayal olur kılzlar yaaaaaaaa![]()
düqün çorbası
sebze yemeqi olarak bamya
fırında tavuklu enginar
sarma
pilav
incir tatlısı
limon ve kirazı karıştırarak yaptıqım bir meyve suyu kokteyli var..
ayrıca eşimin isteqi üzerine kadayıflı sütlü tatlı yapıp dondurmayla teravih sonrası ikram edicem..
teşekkürler tatlımablacıımm allah kolaylık versinn..
melek brawo canım 10 kiloyu devirdin nerdeysekızlarrr herkeze kocaman opucuk ve hayırlı cumalarrrr ve ılk bıldırım bendennnnnnnnnnnnnnnn
başlangıç kilo: 88,90 kg ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta : 79,800
bu hafta:79,10
giden : 0,700 gr
gelen: -yokkkkkkkkkkkkkk
toplam giden : 9,800 kg
Hedef : 70
boy : 1.68
beden : 42 ama bollastı baya
spor : yok
![]()
ramazanda 1300 süper süper ötesi bir rakam...tekrar tekrar kutluyorum seni![]()
kızlar ben çıkıyım ancak yetişir işlerim...daha portmantonun içlerini yerleştiricem ve onlar gelmeden çarşafları pikeleri hazırlamam lazım....iftar ve sahurda cabası..çok öpüyorum sizi..kendinize iyi bakın![]()
canım menüde az çok bişeyler oluştu kafamda..yalnız biraz daha pcde oturursam hiçbişey yetişmicek..
düqün çorbası
sebze yemeqi olarak bamya
fırında tavuklu enginar
sarma
pilav
incir tatlısı
limon ve kirazı karıştırarak yaptıqım bir meyve suyu kokteyli var..
ayrıca eşimin isteqi üzerine kadayıflı sütlü tatlı yapıp dondurmayla teravih sonrası ikram edicem..
teşekkürler tatlım
melek brawo canım 10 kiloyu devirdin nerdeyse
ay evet arzum hem heycanlı hem eglencelı bır seruven gıbı bu kılo verme 10 kg yı gecmeme az kaldı![]()
tebrik ederim ne güzel kilolar vermişsiniz darısı başıma bende diyet günlüğü açtım beklerim![]()
tesekkur ederız canım sende verırısn merak etme dıyet gunlugunun lınkını versene bakayım bı canım
kızlarrr herkeze kocaman opucuk ve hayırlı cumalarrrr ve ılk bıldırım bendennnnnnnnnnnnnnnn
başlangıç kilo: 88,90 kg ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta : 79,800
bu hafta:79,10
giden : 0,700 gr
gelen: -yokkkkkkkkkkkkkk
toplam giden : 9,800 kg
Hedef : 70
boy : 1.68
beden : 42 ama bollastı baya
spor : yok
![]()
meleqim çok teşekkür ederim canım ama mecbur yapıyorum..tadilatta heryer batmıştı..şimdi mis gibi oldu...ama hala yapmadıklarım var..mutfak dolaplarını silmedim...bugün yetişmez artık.. akşamki misafirlerim kalıcaklar...görümcem çocukları ve k.validem geliyorçok severim kendilerini
akşamki menü için hala karar veremedim...esmer ekmek alıp ekmek köftesi yapıp gerçek köfte diye yuttursammı acaba
yoksa en güzel kırmızı elmayı bulup kül kedisinin üvey annesi gibi zehirlesemmi onları
he heee
yaşasın kötülükkkkk
(hep onlarmı bize yapıcaklar birazda biz yapalım dimii
)
tatlım eşim ömrü hayatında ilk defa yaptı böyle bişeyi... benim içinmi yaptı kendide aç kalacaqı içinmi yaptı oradı muamma![]()
neyse menüne gelelim..az yesende yediklerin kilo aldırıcı...bu menüyle kilo vermeyi bırak almaman bile süper bişey...iftarda tulumba tatlısı ve pilav kesinlikle olmamış..sahurda 2 dilim börek yemişsin..ve hala kilo veremiyorum diyosunbence bu menüye bu kilo gayet güzel...ben yesem çoktan almıştım
canım mukabeleler misafirler iftar teravih sahur derken güne yetişmek imkansız hale geldi...bayramdan sonra eskisi gibi oluruz inşallah...bu ayı böyle geçiricez gibi görünüyor...birde iftar ve sahur yemekleri kaçamaklı olduqu için kimse paylaşmıyor....neyse düzene giricez inşallahh..
amin canım cümlemizin...
gülşencim aferin sana süpersin canım...aynen devamm
tatlım istersen bu akşam iftardan önce tartılabilirsin.....ben bildirimleri sabah yapıyoruz diye dün akşam tarılın demiştim bişey farketmez:34