günaydın arkadaşlarr

okadar uzun uzuunn mesajlar yazmıştım hepsi silinmiş çok üzüldüm

dün benim için inanılmaz yorucu birgündü...sabahtan y.odası ç.odası ve salonun camlarını sildim...ve tabii yerleride...sonrada mutfaqın duvarlarının fayans aralarını porseyle fırçaladım...bembeyaz yapıyor..yalnız çok kuvvetli bir deterjan ellere dikkat... bütün duvarlar bitince fayansları duru suyla silip kurulama moduna geçtim.. belim kollarım koptu...sonra portmantonun eksik kalan parçlarını getirdiler...alacak verecek kalmadı şükürler olsun... tam 2.5 ayda tamamlandı bu bir rekor sanırım...onlar gittiler ben tekrar yerleri viledaladım...gardrobun tavan raflarını silip kuruladım...eşim geldi sonrada wcdeki sifonu deqiştirmek için bir başka usta...vücudumun dirençsiz kaldıqını koltuqa uzanınca anladım...ve yatış o yatış kalkamadım bidaha...eşime dedim iftar bu akşam senden...her yerim tutulmuş boynum omuzlarım kütük gibi...benqay sürdük...eşimde dışardan bişeyler alıp geldi...sofrayı hazırlamış ben misafirdim dün akşam

sahuruda hazırlarsın artık dedim...baqna bir araba laf saydı :18::18: neyse ben gidip yattım teravihe falan gidemedim ve çok üzüldüm...sahurda alarm çaldı davulcu geçti ben hala yatıyorum gücüm yok..eşim geldi hafif dokundu bana sonrada hiçbirşey söylemeden mutfaqa girdi...hafifce gülümsedim kıyamadı heralde buda benim hoşuma gitti...bir süre sonra yanıma geldi hadi kalk sahuru hazırladım dedi..ne hazırladın dedim fakir işi dedi...olmaz dedim tost falan yap..ben anlamam dedi..anlarsın iki dilim arasına kaşar koy tost makinesine at dedim yalnız ilk önce makinanın fişini tak o arada ısınsın dedim....onlarıda yapmış...neyse kalktım...meyve sularımıza kadar (bnm yaptıqım hazır deqil) herşeyi hazırlamış...e hani domates yokmu dedim..kalkıp onuda doqradı..neyse sahurumuzu yaptık...ellerine saqlık diyerek sofradan kalktım dişlerimi fırçalayıp tekrar yattım..mutfaktan sofrayı toplama sesleri geliyor tak tuk

bulaşık makinasına yerleştirmeler falan

neyse kasıklarımda bir aqrı vardı meqer reql olmuşum bu ay erkenden geldi 2-3 günüm daha vardı..neyse bende bu arada misafirlerimi alır aqırlarım...
ve bugün.....
eşim gidince önce biraz ütü yapıcam bikaç parça... sonra mutfak ve koridorun yer fayanslarının aralarını fırçalıcam bihayli zamanımı alır sanırım..ve yarınki misafilerime hazırlık sarma sarıcam...bugün bunları yapabilirsem aferin bana...yarında evi süpürüp silip iftar hazırlıcam...imdatttttttttt yardıma gelin kızlarrrrrr :84::84::84::84: