Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

GENE kımsecıkler yokkkk :84::84::84:

kızlar nıcın kımse artık menulerını paylasmıyor? kılo cızelgesıde yapılmıyor artık sanırım :26::26::26:

selam kızlarr çok sessiz bıraktık sayfayıı nasıılsnız rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş..sabah tartıldımm ve bütün gün süper motiveyimm.67.6 çıktım:))

Canım oğluşun pişiği için en etkili krem penaten kremi katı bir krem o bire bir geliyr pişiklere benim kızında yaz aylarında çok pişik olurdu eczanelere birde büyük maröetlere bir bak istersen yurtdışından gelen bir krem..

teşekkür ederim cnm aslında ben nivea kullanıyodum oda çok güzel bide koruyu özelliği var sürünce çiş yapsada çıkmıyo baya katı çinko var içinde ama bitmişbende evde bepanten vardı sürdüm dediğin kremden alıyım ozaman bu sefer:16:

selam kizlaar nasilsiniz :3:

ramazan girdi gireli benim yeme düzenim bozuldu az bucuk yaa :50:
ilk gün regl olmustum, esimin yanindada haliyle yemekte yiyemiyorum arada artik ne bulursam atistirdim..
bugün ilk defa basladim sükür tutmaya :16:
aksamada davetliyiz insallah cok kacirmam

dün sahurda sadece müsli yiyebildim suda fazla icemedim :31:

yarin iftardan önce tartiliyorduk dimi
:26:

Günaydın kızlar aslında saban ezandan sonra yazmığtım ama göderdmeden uyuya kalmışım o kadaf yorgundumki...
Neyse yaptıölarımı yazayım mercimek çorba nohut yahnisi pilav su böreği kadayıf tatlısı bu kadar

süper daha ne olsun masallah ellerine saglik :56::56:

selam kızlarr çok sessiz bıraktık sayfayıı nasıılsnız rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş..sabah tartıldımm ve bütün gün süper motiveyimm.67.6 çıktım:))

ohhh ne guzel darisi bizim basimiza :kkk::kkk:

ilk gün regl olmustum, esimin yanindada haliyle yemekte yiyemiyorum arada artik ne bulursam atistirdim..

bugun tartilmiyomuyduk ben tartildim bile :33::33:

teşekkür ederim cnm aslında ben nivea kullanıyodum oda çok güzel bide koruyu özelliği var sürünce çiş yapsada çıkmıyo baya katı çinko var içinde ama bitmişbende evde bepanten vardı sürdüm dediğin kremden alıyım ozaman bu sefer:16:

Evet canı bwnim dediğim kremde katı ve çıkmıyor çok süper bişey ben almanyaya gitiimde baya getirdim ama buradada var... Sadece pişikte değil mesela berra çok terliyor haliyle sıcak sırtı isilek oldu kaşınıyor o kremden sürdüm ertesi güne sırtındaki küçük noktalar kalmadı...

süper daha ne olsun masallah ellerine saglik :56::56:

ohhh ne guzel darisi bizim basimiza :kkk::kkk:

bugun tartilmiyomuyduk ben tartildim bile :33::33:

hadi yaa hmm oke ozaman.. iftardan önce tartilmistim iiiiki :1:

Baslangic : 73.8

gecen hafta:73.8

bu hafta : 72.4

giden :1.4 :32:

toplam : 1.4

hedef: 65 insallah

waaaaayyy süpersiiiinnn maasallahh diyimm nazar degmesin :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

CANIM masallah allah kolaylık versın nasıl kalkıyorsun bukadar ısın ıcınden kolay gelsın canım . esınde ne guzel herseyı hazırlamıs sanslısın gunaydın bu arada canım :16:
meleqim çok teşekkür ederim canım ama mecbur yapıyorum..tadilatta heryer batmıştı..şimdi mis gibi oldu...ama hala yapmadıklarım var..mutfak dolaplarını silmedim...bugün yetişmez artık.. akşamki misafirlerim kalıcaklar...görümcem çocukları ve k.validem geliyor :30: çok severim kendilerini :37: akşamki menü için hala karar veremedim...esmer ekmek alıp ekmek köftesi yapıp gerçek köfte diye yuttursammı acaba :27::27: yoksa en güzel kırmızı elmayı bulup kül kedisinin üvey annesi gibi zehirlesemmi onları :24::24: he heee :27::27: yaşasın kötülükkkkk :62::62::62::62: (hep onlarmı bize yapıcaklar birazda biz yapalım dimii :52::52:)
ayy cnm ben bunları okurken yoruldum seni düşünemiyorum bile:27:eşinede bravo sana yardımcı olmuş..benim oğlumda pişik olmuş gene bu aralar çok oluyo çıldırıyo resmen ağlıyo az önce duş aldırdım sabunla yıkadım poposunu bepanten sürdüm şimdi karsı koltukta yatıyo yavrum benim bezini bağlamadım nane-limonu izliyo bütün gün trtçocuk çalıyo bıktım yahu:27: ayy o bengay çok kötü kokuyo eşimin beli tutulunca sürüyorum yıkasamda elimden çıkmıyo kokusu başıma kadar vuruyo kokusu:25: neyse....kızar dün oruçluydum aksam üstü tartılıyım dedim dedim reglimde bitti bi çıktım çıkmaz olaydım yine aynı 65.1 çıktım:50: yaa ben niye şu 65ten düşemiyorum oysa okadar az yiyorum ki annem bile diyo hiç yemiyosun zayıflamışsın herkez zayıfladığımı farkediyo bitek tartı farketmiyo deli olucam yahu önceden ne kadar ok yiyomuşum şimdi yeiğimin çeyreğini yiyorum yine olmuyo dün iftarda çok az yedim 1 kase mercimek çorbası içtim 3 kaşık etli pilav 1 bardak ayran 1 osmanlı tulumbası yedim ve çok su içtim ekmek yemedim pilavımı bile bitiremedim suyla şiştim sahura kadarda 2lt su içtim ve 1 fincan form çayı içtim sahurdada börek yapmıştım 2 dilim yedim 2 zeytin az domets ve salatalık bu kadar sonra form çayı içtim ve 1lt su önceden olsa bu yediklerimin 2 katını yerdim :50:şimdi az yediğim halde zayıflayamıyorum ama spor yapmıyorum ondan diye düşünüyorum:50:
tatlım eşim ömrü hayatında ilk defa yaptı böyle bişeyi... benim içinmi yaptı kendide aç kalacaqı içinmi yaptı oradı muamma :6::6:
neyse menüne gelelim..az yesende yediklerin kilo aldırıcı...bu menüyle kilo vermeyi bırak almaman bile süper bişey...iftarda tulumba tatlısı ve pilav kesinlikle olmamış..sahurda 2 dilim börek yemişsin..ve hala kilo veremiyorum diyosun :20::20: bence bu menüye bu kilo gayet güzel...ben yesem çoktan almıştım :23::23:
GENE kımsecıkler yokkkk :84::84::84:

kızlar nıcın kımse artık menulerını paylasmıyor? kılo cızelgesıde yapılmıyor artık sanırım :26::26::26:
canım mukabeleler misafirler iftar teravih sahur derken güne yetişmek imkansız hale geldi...bayramdan sonra eskisi gibi oluruz inşallah...bu ayı böyle geçiricez gibi görünüyor...birde iftar ve sahur yemekleri kaçamaklı olduqu için kimse paylaşmıyor....neyse düzene giricez inşallahh..
amin canım cümlemizin...
gülşencim aferin sana süpersin canım...aynen devamm :nazar::nazar:

tatlım istersen bu akşam iftardan önce tartılabilirsin.....ben bildirimleri sabah yapıyoruz diye dün akşam tarılın demiştim bişey farketmez:34

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr:16::16::16::16:
bugün yoqun birgün yine... hem ev işlerim hemde iftar ve sahur menü hazırlama işlerim var...Rabbim verir bir kolaylıqını inşallahh....
ilk defa yapıcam kızlar enginarın içine tavuk sote hazırlayıp koyucam üstüne kaşar peyniri domates ve biber koyup süslücem ve fırınlıcam inşallah güzel olur...çorbaya karar veremedim tavuk suyundan kıymalı tarhana çorbası yapsam çokmu aqır olur acaba :26: yada tavuk çorbasımı yapsam :44: neyseben biraz nette alternatfilere bakıyım.. sebze olarakta bamya yapmak istiyorum ama ben onuda kıymalı seviyorum... bu menüye bir düzen şartt :10::10::10:

meleqim çok teşekkür ederim canım ama mecbur yapıyorum..tadilatta heryer batmıştı..şimdi mis gibi oldu...ama hala yapmadıklarım var..mutfak dolaplarını silmedim...bugün yetişmez artık.. akşamki misafirlerim kalıcaklar...görümcem çocukları ve k.validem geliyor :30: çok severim kendilerini :37: akşamki menü için hala karar veremedim...esmer ekmek alıp ekmek köftesi yapıp gerçek köfte diye yuttursammı acaba :27::27: yoksa en güzel kırmızı elmayı bulup kül kedisinin üvey annesi gibi zehirlesemmi onları :24::24: he heee :27::27: yaşasın kötülükkkkk :62::62::62::62: (hep onlarmı bize yapıcaklar birazda biz yapalım dimii :52::52:)

walla arzucum senın bu hamaratlıgın kayınvalıdene cok yap bı sebze yemegı yanında pılav corba olsun bıtsın :37::37: anlattıklarından sonra bende antıpatı duydum cunku aynı kendı kayınvalıdem geldı gozumun onune hepsı aynı sanıırım :35:

bu arada evet sanırım ramazan dolayısıyla paylasım pek yok ama ınsallah ramazan sonrası herkez duzene gırer yoksa cıtır olmak hayal olur kılzlar yaaaaaaaa:20::20::20:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr:16::16::16::16:
bugün yoqun birgün yine... hem ev işlerim hemde iftar ve sahur menü hazırlama işlerim var...Rabbim verir bir kolaylıqını inşallahh....
ilk defa yapıcam kızlar enginarın içine tavuk sote hazırlayıp koyucam üstüne kaşar peyniri domates ve biber koyup süslücem ve fırınlıcam inşallah güzel olur...çorbaya karar veremedim tavuk suyundan kıymalı tarhana çorbası yapsam çokmu aqır olur acaba :26: yada tavuk çorbasımı yapsam :44: neyseben biraz nette alternatfilere bakıyım.. sebze olarakta bamya yapmak istiyorum ama ben onuda kıymalı seviyorum... bu menüye bir düzen şartt :10::10::10:

ablacıımm allah kolaylık versinn..

kızlarrr herkeze kocaman opucuk ve hayırlı cumalarrrr ve ılk bıldırım bendennnnnnnnnnnnnnnn
:31::31:

başlangıç kilo: 88,90 kg ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta : 79,800
bu hafta:79,10
giden : 0,700 gr
gelen: -yokkkkkkkkkkkkkk :32::32::32:
toplam giden : 9,800 kg
Hedef : 70
boy : 1.68
beden : 42 ama bollastı baya
spor : yok :50::50::50:

:10::10::10:

Back
X